Halloweenkalenteri 7: Paperinoidan syysboksi

Heti alkuun sanon, että tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, itse olen paketin tilannut ja maksanut ja nyt esittelen täällä blogin puolella. Huomasin elokuussa, että Paperinoita-verkkokaupasta sai tilattua syksyisiä yllätysbokseja. Pidän todella paljon syksystä ja halloweenista (ei tullut varmaan kenellekään yllätyksenä...), joten innostuin tilaamaan yhden yllätyslaatikon. Valittavana oli kolmea eri kokoa: pieni, keskikokoinen ja suuri. Valitsin keskikokoisen. Syyskuussa sain tiedon, että paketti on saapunut, jee!

Paketista paljastui kaikenlaista syksyyn liittyvää. Sain syksyisen, keraamisen mukin ja samankuosisen tuoksukynttilän, jonka tuoksuna on "warm vanilla". Tämän  lisäksi paketista tuli pumpkin spice-mukinalunen tai ainakin oletin, että tämä on mukinalunen. :D Voisihan sitä toisaalta pitää seinälläkin koristeena halutessaan. Laitoin nämä ruokapöydälle, ne sopivat täydellisesti siihen kurpitsatablettien keskelle. Niin söpö syksyinen kokonaisuus. On ihana siemailla aamukahvia ruokapöydän ääressä aamuhämärässä ja samalla sytyttää tuoksukynttilä tuomaan vähän tunnelmaa ja tuoksua. <3


Näiden kolmen lisäksi paketista paljastui nätti peltitaulu, jossa on teksti "farm fresh pumpkins" ja "pick your own". Tämä taulu sopi täydellisesti keittiöön, jossa on neulomiani kurpitsoja, pääkallotaulu, tekemäni halloweenlyhty ja metsästä löytämäni kallo. Paketissa oli myös pieniä juttuja, joita en tähän erikseen kuvannut: kanelin tuoksuisia suitsukkeita, teetä ja motivaatiokortteja, sekä idealista syksyisistä aktiviteeteista.

Paperinoidan syysboksi oli ihana piristys kiireiseen syksyyn. <3 Tällaiset yllätyspaketit ovat niin jänniä, kun ei yhtään tiedä, mitä sieltä paljastuu. Onneksi kaikki paketin jutut olivat supermieluisia ja monet tällaisia sisustusjuttuja, jotka tulevat meillä käyttöön joka syksy. 


Kommentit