Halloweenkalenteri 1: Ensimmäinen halloweenhaul

Moikka pitkästä aikaa! Syksy on ollut superkiireinen, enkä ole saanut aikaiseksi julkaista mitään. Sen sijaan olen keskittynyt tekemään halloweenkalenteria, jonka julkaisen nyt neljättä kertaa. Aluksi ajattelin, että en tee tänä vuonna kalenteria, mutta tästä on tullut jo selkesti perinne tässä blogissa, joten en malttanut sitten olla tekemättä. Halloweenkalenteria on aina ollut superkiva tehdä, vaikka se työläs onkin, mutta sen ansiosta pääsen uppoutumaan kunnolla halloweenjuttuihin. Tänä vuonna olen kuitenkin luvannut itselleni, että en ota mitään stressiä tästä kalenterista, vaan julkaisen sen verran kuin ehdin. Kaikki postaukset olen suunnitellut etukäteen, mutta kaikki postaukset eivät ole valmiita vielä, vaan teen niitä lokakuun aikana valmiiksi, varsinkin sellaiset postaukset, joita en pysty etukäteen tekemään vielä. Toivottavasti viihdyt kalenterin parissa. :)


Kalenterin ensimmäisessä postauksessa kerron ensimmäisestä halloweenhaulista, jonka tein jo elokuun lopussa. Tänä vuonna taisin tehdä henkilökohtaisen ennätyksen ja koristelin kodin halloweeniin sopivaksi jo elokuussa. :D Pari kaveria vinkkasi minulle, että Tokmanniin oli tullut halloweentavaraa elokuussa, joten halusin mennä heti tarkistamaan asian. Aikaisempina vuosina halloweentavarat on kärrätty pois joulutavaroiden tieltä jo lokakuussa, joten ajattelin, että parempi mennä heti eikä myöhemmin. 

Yllätyin iloisesti, sillä tänä vuonna Tokmannin halloweentarjonta ylitti odotukseni. Ehkä viimein joku on älynnyt, että kannattaisi myydä muutakin kuin jenkkimäistä muovikrääsää. Minä halusin jotain kestävää, halloweeniin sopivaa sisustustavaraa. Ostin ensimmäisessä kuvassa näkyvän mustan kurpitsan ja pienen keraamisen kurpistan. Ison oranssin ostin viime vuonna. Sen lisäksi ostin kivan hämähäkin seittiä muistuttavan pöytäliinan, oranssin ulkolyhdyn ja söpön kurpitsa-aiheisen ovimaton. Näitä mattoja oli useampikin eri kuosinen Tokmannilla, oli vaikea päättää, mutta lopulta päädyin tähän. Halusin sisustaa takapihan halloweenkuntoon ja minusta lopputuloksesta tuli kiva. Vielä kun saisi valoja roikkumaan seinälle. Toiveena olisi, että takapihan ollessa viihtyisä, viettäisin siellä mahdollisimman paljon aikaa ennen lumen tuloa. 

Tuo musta kurpitsa on kaverilta lainassa, taidan hankkia itsellenikin samanlaisen, se on niin hieno!

Sisustin myös olohuonetta halloweeniin sopivaksi. Ostin Tokmannilta kurpitsatabletit ruokapöydälle ja söpön lasisen kynttilälyhdyn. Tämän lisäksi asettelin pöydälle ostamani kummituksen ja pienen keraamisen kurpitsan, samanlaisen kuin ulkona. Tämän lisäksi laitoin kurpitsateemaisen viirinauhan ikkunaan ja luurangon roikkumaan verhonipsusta. Näistä en saanut hyviä kuvia, ikkunasta on niin vaikea ottaa hyvää kuvaa. :'/

Tässä oli kaikki mitä ostin Tokmannilta elokuun lopussa. Pitää myöntää, että olen mennyt sinne pari kertaa vielä uudestaan ja ostanut kummallakin kerralla lisää halloweentavaraa. :D Ehkä vähän lähti lapasesta, mutta olen ollut niin innoissani, kun kerrankin kaupasta saa synkiöille sopivaa sisustustavaraa!

Oletko sinä tehnyt kivoja halloweenlöytöjä viime aikoina? :)




Kommentit

  1. Kivoja sisustusjuttuja olet löytänyt! Täytyy ehkä hakea vielä tuo söpö haamukoriste Tokmannilta itsellenikin :p

    VastaaPoista

Lähetä kommentti