Halloweenkalenteri 3: Musta mekko, vihreä villatakki ja kurpitsakorvikset

Kolmannessa kalenteripostauksessa kerron vähän kuulumisia ja näytän yhden lemppariasukokonaisuuteni syksyltä. Mennään ensin kuulumisiin! Syksy on ollut kiireinen (miksi syksyt ovat aina kiireisiä?), sillä aloitin opinnot töiden ohella. Tarkoituksena olisi tehdä toinen maisteritutkinto nopealla aikataululla eli saada se valmiiksi tämän vuoden puolella. :'D  Call me crazy or something. Saa nähdä onnistuuko. Pari viime viikkoa olen ollut sen verran väsynyt, että olen vähän hellittänyt opiskelutahtia. Olen tehnyt tarkan opiskeluaikataulun itselleni ja nyt olen vähän jäljessä siitä, mutta uskon, että saan kurottua opinnot syyslomalla. Toisesta tutkinnosta huolimatta en vieläkään tiedä, mitä haluan tai aion isona tehdä, ehkä se selviää tässä lähikuukausina tai ensi vuoden puolella. Tai sitten ei. Olen pohtinut paljon opettajan ja tutkijan uran välillä, molemmissa on hyvät ja huonot puolet enkä vielä tiedä, kumpaan päädyn. Voisiko universumi tai muu antaa jonkun merkin? :D Ainakin toivon, että joskus hamassa tulevaisuudessa saan väitöskirjani valmiiksi.

Siinäpäs ne kuulumiset varmaan tältä syksyltä, koska en ole muuta ehtinyt tekemään kuin töitä ja opintoja. :'D Tämä halloweenkalenterin tekeminen on tarjonnut ihanaa vastapainoa puurtamiselle, ja sen takia olen tyytyväinen, että päädyin tätä kalenteria tekemään tänäkin vuonna. 


Syksyllä tykkään yhdistellä mustaan asuun jotain syksyisiä värejä. Hassua, että muuten en pidä oranssista väristä omassa pukeutumisessani, mutta syksyllä kaipaan oranssia. Joko sellaista kirkasta halloweenoranssia tai tummempaa pastillisävyistä oranssia. Tämän lisäksi vihreä on yksi lempiväreistäni syksyllä. Tämä oliivinvärinen palmikkotakki on yksi lemppareistani, se on niin lämmin ja muhkea. Sopiva töihin, sillä siellä on viileää ja paikallaan istuessa haluaa kääriytyä johonkin lämpimään. Kuvissa näkyvä musta mekko on luottomekkoni ja näkyy usein täällä blogissakin. Mustat nilkkurit ostin Turusta vielä siellä asuessani ja nämä ovat tosi kätevät ja kauniit arkikengät. Helppo kävellä ja pieni korko on kiva lisä. Tykkään pitää asun muuten mustana, mutta yhdistää siihen jotain muuta väriä, niin kuin nyt vihreätä. Tämän lisäksi minulla on oranssit kurpitsakorvikset korvissa, oranssia luomiväriä ja tummanoranssit kynnet. Kiviriipus on minulla useimmiten kaulassa, se on niin kaunis ja samalla simppeli, sopii moneen asuun. Riipuksen ostopaikkaa en tiedä, sillä sain sen joululahjaksi pari vuotta sitten, mutta korvikset ovat nettikaupasta Handmade by Katja. Tilasin sieltä viime vuonna kolmet erilaiset halloweenkorvikset.


Syksyisen repun tilasin itselleni synttärilahjaksi viime huhtikuussa. Merkki on Fable England. Söpö metsäkuosi on niin kaunis! Reppu on tilava ja kultaiset yksityiskohdat ovat kiva lisä. Fable Englandilta löytyy paljon ihania eläin- tai luontoteemaisia laukkuja ja muita asusteita. Haaveilen tästä laukusta ja tästä viikonloppukassista. Niin kauniita! Kaunis viikonloppukassi onkin minulla ollut etsinnässä pitkään. Se olisi kätevä lyhyillä reissuilla ja sitä voisi käyttää myös salikassina. Harmittaa, kun en tilannut aikoinaan Killstarilta sali/viikonloppukassia, kun se oli heillä valikoimissa. Tummanpuhuvaan tyyliin sopivia viikonloppu- tai salikasseja on vaikeaa löytää. Mustia kasseja toki löytyy, mutta ne ovat yleensä muodoltaan laatikoita ja niissä on jokin Nike/Adidas tms. logo ja sellaiset kassit eivät kiinnosta minua. Ehkä päädyn vielä jossain vaiheessa tuohon Fable Englandin laukkuun tai ompelen itse. 

Miten sinä tykkäät pukeutua syksyllä? :)




Kommentit

  1. Kaunis tää asukokonaisuus! :) Syksyinen ja rento, käy moneen menoon arjessa. Tuo repun kuviointi on todella hieno, niin yksityiskohtia täynnä oleva printti. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti