Halloweenkalenteri osa 27: Halloween Haul

Viime vuoden kalenterissa oli myös tällainen Halloween Haul, jossa esittelin löytämiäni Halloweenaiheisia ostoksia. Viime vuonna ei löytynyt täältä pohjoisesta paljoa, eikä kyllä tänäkään vuonna. Muovikrääsää löytyy kyllä marketeista, mutta ei kauniita, kestäviä koriste-esineitä, joita itse ainakin kaipailisin. Harmi, että täällä ei ole Tigeriä, siellä on ollut tänä vuonna tosi söpöjä mukeja! Harmi myös, että Tigerin postituskulut ovat kaameat, muuten olisin tilannut jonkin mukin itselleni. Uskon, että olisin löytänyt täältä Rollostakin enemmän kaikkea kivaa Halloween-tavaraa, sillä en käynyt esimerkiksi Rustassa tai Prismassa. Clas Ohlsonilla kävin, mutta ei sattunut silmään mitään Halloween-aiheista. Toki joistain kaupoista Halloween-tavarat on otettu pois jo aikoja sitten, joten en tiedä kuinka aikaisin olisi pitänyt lähteä Halloween-ostoksille.

Nämä koristelu- ja leivontajutut löysin paikalliselta kirppikseltä. Aika ylihinnoiteltuja nämä olivat, mutta ajattelin, että olisipahan ainakin jotain tupareita varten! Pääkalloservetti on kyllä niin hieno, että en raaski sitä käyttää servettinä, vaan askartelutarvikkeena. Se pääsikin heti askartelukäyttöön, siitä lisää lauantain postauksessa... Tupareihin ajattelin tehdä kuppikakkuja, ja nämä muffinsikoristeet käytän niihin. Lepakonmuotoisesta keksimuotista olen haaveillut jo pitkään! Katsotaan, teenkö lepakkokeksejä tupareihin vai vasta pipareita joulukuussa.

Tokmannilla on ollut viime vuosina kivoja keraamisia kurpitsalyhtyjä! Viime vuonna en ehtinyt ostaa ollenkaan, sillä ne oli jo loppuunmyyty. Tänä vuonna sattui olemaan vielä yksi lyhty, hyvä tuuri kerrankin. :D Olisin halunnut sellaisen mustan, mutta niitä ei ollut keskustan Tokmannissa, mutta onneksi oli edes tämä värikäs. Sorruin myös ostamaan haukkumaani muovikrääsää,  mutta tämä luuranko oli niin kiva! Tupareihin jälkeen se voisi asettua kirjahyllyyn asustelemaan. Toisaalta sitä voisi myös käyttää jossain DIY-projektissa.

Tokmannilta tarttui myös mukaan kertakäyttömukeja ja servettejä sekä pöytäliina lauantain juhlia varten. Inhoan ostaa kertakäyttöjuttuja, mutta meillä ei ole tarpeeksi laseja ja plus en halua että joku rikkoo mun hienoja hobstareja kännipäissään. :'D 

Aika vähän tuli mitään Halloween-juttuja ostettua, mutta sehän on oikeastaan aina parempi ympäristön ja lompakon kannalta! En muutenkaan halunnut tuhlata hirveästi tupareiden takia, vaan aion suurimman osan koristeista tehdä itse omista kaapeista löytyvillä tavaroilla. Tulee varmasti tunnelmallisempaa ja vähemmän muovista kuin valmiilla koristeilla. Tupareista kerron sitten lisää sunnuntain postauksessa! :)




Kommentit