Halloweenkalenteri osa 13: DIY pulloetiketit

Sain idean Halloweenaiheisten etikettien tekemisestä Pinterestistä, missä selailin kaikenlaista Halloweeniin liittyvää. Minulla on muutama pullo, jotka olen säästänyt ja alun perin ajattelin, että viinipullot alkuperäisine etiketteineen sopisivat kivasti sisustukseen. Sain kuitenkin paremman idean nähtyäni Pinterestissä kivoja Halloweenetikettejä ja päätin tuunata pulloista vähän "pelottavammat" ja noitamaisemmat. Näitä on siis tarkoitus pitää esillä Halloweenin jälkeenkin, sopivat hyvin sisustustyyliini. 

Löysin Pinterestistä kivoja valmiita etikettipohjia, joita aioin tulostaa ja liimata pulloihin, mutta sitten ajattelin, että miksipäs en tekisi etikettejäkin itse Canvalla. Suunnittelin sitten kolme etikettiä, tulostin ne ja käsittelin etiketit kahvilla, jotta sain niistä vanhan näköiset. Kun etiketit olivat kuivuneet, kiinnitin ne pulloihin liimalla. Ensin meinasin käyttää kontaktimuovia, mutta etikettien pinnasta olisi tullut liian sileät ja kiiltävät, röpelöiset ovat tunnelmallisemmat. Näistä tuli kivat! Saavat koristaa meidän keittiötä ja uutta keittiön pöytää, joka tilattiin vasta Ikeasta. Sopivat hyvin tuon kasviaiheisen taulun kanssa, jossa on vaarallisia kasveja. Tulostin etikettejä lisää, niin niitä voi käyttää myös Halloweentupareissamme kahden viikon päästä. Canva on kyllä huippu työkalu kaikenlaisten koristeluiden luomiseenkin!

Olisipa kiva myös saada sellaiset säilytyspurkit, joita Sallyllä on Nightmare Before Christmasissa! Joskus olen sellaisia bongannut jostain etsy-kaupasta. 




Kommentit