Halloweenkalenteri osa 21: pitkä neulemekko päivän asuna

Tällä viikolla on ollut jo aika kylmä, joten olen monena päivänä käyttänyt kirppikseltä ostettua neulemekkoa. Tämä on niin superlämmin ja mukava päällä! Parina viime vuonna tämä neulemekko on jäänyt kaapin perukoille, ehkä siksi, että tämä ei ihan sitä ominta tyyliäni ole, mutta nyt tänä syksynä olen innostunut tästä mekosta uudestaan. Vietän paljon aikaa koneella kirjoittaen, joten mukavat ja lämpimät arkivaatteet ovat must. Tämä mekko on myös kätevä metsäretkellä ja sopii ulkonäkönsäkin puolesta eräilyyn. Tällä viikolla olen myös ollut aika natural-lookilla, ei ole meikkaaminen kauheasti kiinnostanut. Vanhemmat ovat olleet täällä Rovaniemellä syysloman vietossa, joten ollaan käyty paljon ulkoilemassa metsässä ja muualla. Onneksi on niin joustavat työkuviot, että olen voinut pitää kevyemmän viikon tällä viikolla. 

Lapissa asuminen on siinä mielessä rentoa, että täällä ihmiset pukeutuvat ennen kaikkea lämpimästi ja vaatteiden tyylikkyys on toissijaista. Täällä voi mennä minkälaisena metsänpeikkona vaan lähikauppaan tai keskustaan pyörimään, ei kukaan kummastele. :D Toki olisi ihanaa, kun olisi tyylikkäitä ja superlämpimpiä talvivaatteita ja -kenkiä, mutta harvemmin sellaisia omaan tyyliin sopivia löytyy. Nuo kuvissa näkyvät lämpimät karvasaappaat bongasin viime talvena jostain outletistä, ne ovat ihan söpöt ja täydelliset pakkassäällä. Tälle talvelle pitäisi löytää lämpimät ja sopivat toppahousut ja lapaset. Lapaset ajattelin neuloa itse ja lisätä niihin fleecevuoren. Toppahousuja pitää koittaa jostain metsästää, hankala löytää istuvia ja pituudelta sopivia, kun on hobittikokoa.


Lähden tänään illalla yöbussilla Helsinkiin siskon kanssa. Mennään viikonlopuksi Pakanallisille syysmessuille. Ihanaa, että tällainen siskojen reissu onnistui pitkästä aikaa. Tänä vuonna messujen teemana on Pohjolan kansanperinne ja mytologia. Mielenkiintoinen ja mukava viikonloppu siis tulossa, mutta myös uuvuttava. Mennään ja tullaan takaisin yöbussilla, niin saa nähdä kuinka pirteä olo on reissun jälkeen. :D Lauantaina osallistutaan myös messujen iltabileisiin ja sunnuntaina yöbussi lähtee etelään klo 23.59. :'D Saavutaan lauantaina klo 8.50 Helsinkiin, ajateltiin syödä aamupala Kampissa ja lähteä sitten messupaikkaa kohti. Messut alkavat klo 11 aikaan. Vuokrattiin mökki messupaikan läheltä ja sinne pääsee vasta kolmen neljän aikaan. Harmi, olisi kiva käydä suihkussa bussimatkan jälkeen. :'D Kamppiin voitaisiin tehdä semmoinen matkailijoiden keskus, missä pääsisi suihkuun ja vaihtamaan vaatteet, olisi jees! Kuinkahan monta kertaa olen jonkun yöbussireissun jälkeen harjannut hampaat ja meikannut Kampin vessassa, aika monta kertaa. :D 

Teen postauksen messuista ensi viikolla. Nyt viikonlopulle olen ajastanut kalenterin postaukset, toivotaan että Blogger ne ajallaan julkaisee ja pitää kuvat oikean kokoisina ja oikealla paikalla. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)



Kommentit