Halloweenkalenteri 6: Killstar Wishlist

Tähän postaukseen keräsin Killstarilta kaikkea ihanaa. <3 Heidän tuotteisiinsa saisin upotettua niin paljon rahaa, mutta onneksi olen hillinyt itseni, enkä ole tilannut mitään. Minulla on kuitenkin tapana tallentaa ihania ja haaveilemiani Killstar-juttuja Pinterestin Killstar-kansiooni. Kaivoin ne nyt esille ja tein muutaman kollaasin. Tässä ei todellakaan ole kaikkea, mitä heiltä halusin, mutta valitsin sellaiset, joista minulle olisi nyt iloa. Nämä kollaasien kuvat on Killstarin ja kaikki nämä valikoimani tuotteet löytyvät Pahikselta.

Ensimmäisenä on ihana astrologia-aiheinen tunika! Tykkään tuosta printistä todella paljon, ja tunika näyttää mukavan rennolta. Kotona töitä tehdessä minusta on mukavaa, että vaatteet eivät purista, vaan on mukava olla. Tämä olisi rento kotitoimistoasu, mutta samalla kuitenkin ihana arkivaate, joka sopii tyyliini eli sopii myös esim kaupungilla käymiseen.

Toisena valitsin ihanan puolikuupipon. Minulla ei ole yhtään kevyempää pipoa syksylle ja lopputalvelle. Omistan pari pipoa ja niissä tulee ihan hiki syyssäällä. Tämä olisi nätti, siisti ja passeli syksyyn. 

Kolmantena valitsin söpön pörrötakin. Tällaisesta (tai vähän pitemmästä) pörrötakista olen pitkään haaveillut. Olisi sopiva syystakki ja sopisi hyvin yhteen tuon pipon kanssa!

Seuraavaan kollaasin keräsin sisustustavaroita. Ensimmäisenä on söpö noitateemainen keksipurkki. Ajattelin, että tuohon voisi  säilöä keksejä tai vaikka sipuleita. Keksejä tulee kuitenkin harvemmin ostettua. Toki siinä voisi myös säilöä kahvia tai teetä. Tämä keksipurkki toisi lisää noitaviboja keittiöön.

Toiseksi tavaraksi valitsin upean kurpitsan. Tämä sopisi hyvin keittiön pöydälle tai olohuoneen ikkunalaudalle. Usein kaupoissa näkee Halloweenin aikaan samankaltaisia, mutta muovista tai muusta halvasta materiaalista tehtyjä. Tämmöinen keraaminen on paljon nätimpi ja käyttäisin tätä ympäri vuoden. Suomen kauppoihin saisi tulla kestäviä ja kauniita Halloween-tavaroita muovikrääsän sijaan.

Viimeiseksi keksipurkin kanssa mätsäävä noidankattilamuki. Tästä olisi kiva siemailla teetä väikkäriä kirjoitellessa. <3

Viimeisessä kollaasissa on myös sisustusjuttuja. Ensimmäisenä metsäkuvioiset tyynynpäälliset. Aion sisustaa uuden asunnon makkarin metsäteemalla, joten nämä sopivat teemaan täydellisesti. 

Toiseksi valitsin upean seinävaatteen, joka sopisi hyvin työhuoneeseen, josta aion tehdä noita- tai okkultistiteemaisen. Olisi kiva saada yksi seinä täyteen kaikenlaisia tauluja ja seinävaatetta.

Viimeiseksi ihana suihkuverho. Kylpyhuoneessa minulla on jo Killstarin kuuteemainen kylpymatto, joten tämä astrologiateemainen suihkuverho passaisi sen kanssa mainiosti. Näkee näistä valinnoista selvästi, että kuka tykkää kuuteemasta. :D




Kommentit