Halloweenkalenteri osa 12: Ideoita makuhuoneen sisustukseen

Muutettiin uuteen asuntoon puolitoista viikkoa sitten ja olen todella paljon pohtinut ja pähkäillyt asunnon sisustusta. Haluaisin, että huoneilla on erilaiset teemat. Viime aikoina olen sitten miettinyt makuuhuoneen sisustusta. Haluan siitä rauhallisen, metsäteemaan sopivan paikan. Ja joo, aika synkkäkin siitä varmaan tulee, koska tykkään synkän metsän tunnelmasta. :D 

Olen jo jonkin aikaa haaveillut Ellokselta löytyvästä KARE-pöytälampusta, aivan ihana! Hinta ei ole niin ihana... Metsäteeman takia haluaisin huonekalujen olevan mustaa ja puunväristä ja bongasin Verkkokaupasta tällaisen Fanni K-hyllyn. Haluaisin makkariin jotain koriste-esineitä, kasveja ja kynttilöitä, mutta siellä ei ole tilaa muulle kuin seinähyllylle. Toki yöpöydät pitäisi myös hommata, koska nyt meillä on vain yksi musta yöpöytä, joka kyllä sopisi teemaan, mutta IKEA ei valmista enää noita pöytiä, niin vaikeaa saada toista samanlaista. :/ Tuollainen Fanni-hyllyn tyylinen yöpöytäkaksikko olisi kiva! Yöpöydälle en kuitenkaan laittaisi muuta kuin pöytälampun ja herätyskellon, seinähyllylle sitten sisustustavaraa. Verhoiksi makkariin haluaisin Vallilan mustaharmaat Kelohonka-verhot. Aikaisemmin haaveilin Vallilan Midnight Forest verhoista, mutta näin ne livenä Minimanissa, eivätkä ne olleet harmaamustat, niin kuin kuvissa näyttää, vaan mustavalkoiset. Harmaamustat sopivat paremmin haluamaani tunnelmaan synkästä metsästä.

Midnight Forestin verhot eivät livenä innostaneet, mutta sarjan muut tuotteet kyllä kovasti! Harmi, että verhoissa ei ole samanlaista synkkää tunnelmaa kuin esimerkiksi tässä matossa ja pussilakanasetissä. Nämä kelpuuttaisin ehdottomasti makuhuoneeseeni! Ehkä pitää pyytää joulupukilta... Midnight Forest-sarjaan kuuluu myös ihania astioita, niitä haluaisin myös. Harmi, kun on niin kallis maku. :D


Sitten haluaisin tuoda makuuhuoneeseen lisää metsäteemaa sisustustauluilla ja tavaroilla. PosterStoresta katselin metsäaiheisia tauluja, ja nämä näyttivät omaan silmään kivoilta. Myös joku taulu, missä olisi metsäneläimiä tummaa taustaa vasten olisi kiva, mutta sellaista en löytänyt. Saa vinkata, jos tulee vastaan jossain! Taulujen lisäksi haluaisin jonkinlaisen väkkyräoksan seinälle. Tämä löytämäni kuva oksasta on liian vaalea, ei tullut tummaa oksaa vastaan. Ajatuksena olisi etsiä metsästä joku sopiva karahka, käsitellä ja mahdollisesti maalata se ja ripustaa se makkarin seinälle. Oksaan voisi sitten halutessaan myös lisäillä vaikka ledvaloja. Toki myös erilaiset metsästä löytyneet sarvet olisivat hienot seinällä!

Tällaisia juttuja olen miettinyt makkariin. Tekisi mieli tilata kaikki heti nyt. :D




Kommentit

  1. Ah, upeaa metsäteemaa! Varmasti ihana päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan näitä :) Just täällä ite kiroan että olisipa varaa edes yksiin verhoihin, kun kaikki menee niin kädestä suuhun lainojen ja ruuan kanssa :'D No, keväämmällä pitäisi helpottaa. Tauluja ja mattoja pitäisi myös saada neutraalia värimaailmaa piristämään ja akustiikkaa parantamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiva miettiä ja ihanaa, että puolisollakin on samanlainen maku niin ei tarvitse riidellä verhoista sun muista. :D Tsemppiä sinne ja hyvä että keväämmällä helpottaa! Joo mä kans haluaisin joka huoneeseen paljon tauluja ja lattioille mattoja. Kyllä niillä saa luotua heti erilaista tunnelmaa versus paljaat seinät ja lattiat.

      Poista
  2. Kovin kivoja pohdintoja makkarin sisustuksesta ja myöskin hyvin samankaltaisia kuin itsellä. :) Meidän makkari on juuri nyt kovin tylsän näköinen ja kaipaisin sinne lisää elämyksellisyyttä ja juurikin sitä fiilistä luonnosta. Meidän makkari on myös hyvin pieni, joten sinne ei voi tuoda hirveästi mitään ekstratavaraa tai huonekaluja jotka vaatisi lattiatilaa. Pitäisi jossain kohtaa hankkia joku kiva pääty ja uudet samaa paria olevat yöpöydät ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, meidän makkari on tosi pieni eikä sinne mahdu muuta kuin sänky ja yöpöydät. Sen takia joku seinähylly olisi kiva. Ja ne samanlaiset yöpöydät!

      Poista

Lähetä kommentti