Halloweenkalenteri osa 23: Kamalia Halloween-asuja

Olen selaillut paljon erilaisia naamiaiskauppojen sivuja etsien asuinspiraatiota Halloweenia varten. Pidetään Halloween-aiheiset tuparit ensi viikon lauantaina. Tavoitteena minulla on kasata asu edullisesti, joten valmiita asuja olen selaillut nettikaupoista vain lähinnä inspiraatiomielessä. Yleensä kirpparilta löytyy jotain, mitä voi tuunata Halloweeniin sopivaksi. Erilaisten nettikauppojen Halloween-asuja selatessani olen törmännyt niin hienoihin kuin kaameisiin asuihin, ja tähän postaukseen olen koonnut valikoituja asuja, jotka ovat aika kaameita. Muutenkin mielestäni on kiva pukeutua Halloweenina jollainlailla pelottavaan tai halloweenimaiseen asuun, en ymmärrä jotain hot dog-asua Halloweenina. Toisaalta, jokainen pukeutuu kuin haluaa, kunhan ei pukeutumisellaan loukkaa ketään. Siitä olen tyytyväinen, että nettikauppojen tarjonnasta ei ainakaan omaan silmääni osunut mitään loukkaavaa kuten aikaisemmin on sellaisia löytynyt. Toki en käynyt jokaista Halloween-asukauppaa läpi, mutta toivottavasti naamiaskaupat ovat ottaneet oppia menneistä asukokonaisuuksista, eivätkä myy sellaista roskaa enää. Esimerkiksi jossain ulkomaalaisessa nettikaupassa kaupattiin joskus transnainen-nimistä asua, joka oli siis miehelle tarkoitettu asu, missä oli joku pinkki kylpytakki päällä ja perukki, jossa papiljotteja. Hohhoijakkaa. Ja yksi mautomimmista asuista oli keskitysleiriläinen (olisiko englanniksi ollut Holocaust victim) eli asuun kuului raidallinen työasu. Huhhh. Hauskaa Halloweenia vaan kaikille. Tämän kaltaisia mauttomuuksia ei tullut tänä vuonna vastaan, onneksi. Mutta ihan vaan puhtaasti kaameita Halloween-asuja löytyi, tässä poiminta niistä:

Tässäpä ihana ja hassunhauska asu pariskunnalle! Not. Tämä asu herättää lähinnä myötähäpeää, ei hilpeyttä.

Mites tällainen hassunhauska peura ajovaloissa-asu? Tämä on näistä ihan ultimaattisesti kaamein asu, ei kamala. :D

Kukakohan on tälle asulle antanut viisi tähteä. :D Jos ideat loppuu Halloweenina, niin eikö olisi parempi vaikka askarrella lakanasta kummitusasu?


Tämä asu on vissiin jostain sarjasta hmm mutta silti ihan kaamean näköinen...

Jos tällaisen asun välttämättä haluaa Halloweeniksi, eikö tulisi edullisemmaksi tuunata omasta kylpytakista? 60 dollaria tuntuu aika suolaalta hinnalta tällaiselle. :'D Ja muutenkin, onko tässä asuideassa mitään järkeä...

Seuraavaksi sitten veret seisauttava grilliasu. Hui kamala!

Shrekhän on "pelottava" hirviö, joten miksi ei. Toki olisi kivempi, jos asu ei näyttäisi pyjama päällä hilluvalta marsilaiselta. Tässä ei ihan ole mietitty loppuun asti...


Näitä tacoasuja oli lapsille ja aikuisille. Muutenkin ruoka-aiheisia asuja löytyi paljon. Kai sitten ihmiset tykkäävät pukeutua avokadoksi, kahviksi tai kinkkuvoileiväksi. Don't know why.
Mikä on kaamein naamiaisasu, jonka olet koskaan nähnyt? :D


Kommentit

  1. Tällaisille valmisasuille tulee kyllä melkein joka vuosi naureskeltua tai facepalmailtua :D Mä en tiedä miksi, mutta aikuinen vauvan puvussa /vaipassa herättää mussa välittömän oksennusreaktion enkä näe sellaisessa mitään ideaa tai varsinkaan hauskaa :'D Ehkä olen sitten elämässäni joutunut katselemaan liikaa aikuisia vauvoja noin niinkuin kypsyysasteeltaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vauva-asu on kyllä kaamea yäk. :D En tiiä, miksi ei voi sitten pukeutua vaikka perinteiseen lakanaan tai noitahattuun, jos ei keksi mitään muuta asuideaa..

      Poista
  2. Itsetehdyt sekä ainakin osittain kierrätysmateriaaleista tehdyt asut best! <3

    Nämä kaikki sun tähän listaamat on kyllä kamalia, mutta ei sellaisia halloweenmaisesti karmivia, vaan myötähäpeää aiheuttavia. Grilli ja sandaalit on toki asuna super random, mutta ei munkaan mielestä mitenkään halloweeniin sopivia, vaan tulee ennemminkin mieleen että kyse olisi jostain kaupan x promotempauksesta tms. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! <3 Jep, osasta näistä saa kyllä semmoset kauppojen maskottivibat. :D

      Poista
  3. Nämä on niin kamalia. 😂😂😂 En ole onneksi nähnyt tuollaisia ikinä livenä missään. Eikä tule muutenkaan mieleen mitään kurjia halloweenasuja. Lähinnä vain niitä tapauksia, joissa pukeutuja ei ole oikeasti innostunut asustaan, vaan on puolivillaisesti ja ryhmäpaineesta vetänyt jotain pakkelia lärviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :D En minäkään ole onneksi nähnyt tällaisia asuja livenä, mutta aina sellaisia puolivillaisia asuja löytyy pippaloista. Toisaalta musta on kiva, että edes jotain laitetaan. Lauantain tupareihin osallistuvillekin olen sanonut, että ei stressiä, mutta olisi kiva jos jotain Halloween-fiilistä olisi asussa!

      Poista

Lähetä kommentti