Halloweenkalenteri osa 17: Restylen Poe-paita

Viime vuoden halloweenkalenterissani julkaisin postauksen Edgar Allan Poesta. Tänä vuonna Poe pääsee halloweenkalenteriin asukuvien muodossa. Ostin tämän t-paidan kesällä Cybershopista Turussa ollessani. Minun ei pitänyt alun perin edes mennä kyseiseen liikkeeseen, mutta odotin paikallisbussia keskustassa ja Cybershop sattui olemaan ihan pysäkin vieressä. Seuraava bussi lähtisi vasta vartin päästä, joten ajattelin, että piipahdan vain liikkeessä ostamatta mitään. Toisin kävi... Törmäsin tähän Restylen t-paitaan ja ihastuin siihen heti. En ollut edes muistanut koko Restylen olemassaoloa, siitä on niin monta vuotta kun olen ostanut kyseisen puljun tuotteita. Ainoat Restyleltä ostamani olen itse asiassa bongannut kirpparilta. Tämä Poe-paidan printti on niin hieno ja tykkään rennosta oversize-mallista. 

But the Raven, sitting lonely on the placid bust, spoke only
That one word, as if his soul in that one word he did outpour.
    Nothing farther then he uttered—not a feather then he fluttered—
    Till I scarcely more than muttered “Other friends have flown before—
On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before.”
            Then the bird said “Nevermore.”

-Edgar Allan Poe: The Raven-



Tänään halusin päälle jotain rentoa, sillä kävin ottamassa iltapäivällä uuden tatuoinnin. Pitäisi ostaa jotkut kivat rennot mustat housut. Niitä kun ei ollut, niin laitoin ihan vaan mustat salitrikoot jalkaan ja Killstarin sukat lämmittämään jalkoja. Käytän tosi vähän housuja jos ei urheilutrikoita lasketa, mutta siisteille, ei-puristaville housuille olisi tarvetta. Ja mieluusti sellaiselle materiaalille, johon ei niin helposti tartu koiran karvat. Käytän kyllä ympäri vuoden hameita ja mekkoja, mutta joskus olisi kiva mennä töihin tai kaupungille housuissa. Mutta ei farkuissa! Inhoan farkkuja yli kaiken, sillä en pidä yhtään, jos vaatteet puristavat. 

Palataan takaisin tatuoinnin pariin. Tatuointisessiot ovat usein pitkiä ja kivuliaita, joten tykkään aina pukeutua superrentoihin vaatteisiin. Olo pitää saada mahdollisimman mukavaksi, niin tatuoimisen kestää paremmin. Naureskelin tatskaajalle, että tänään vähän eri meininki kuin eilen: eilen pidin kunnon hemmottelupäivän ja kävin kampaajalla ja sen jälkeen lemppariravintolassa lounaalla, jonka jälkeen nukuin pitkät päikkärit sohvalla viltin alla. Tänään lomapäivä sitten pitikin sisällään piinapenkissä istumista. :D Mutta ei haittaa, aina tatskakipu on ollut sen arvoista! En laita tänne vielä kuvaa uudesta tatskasta, sillä se on aika verinen ja punottava. Katsotaan sitten parin viikon päästä, kun kuva on parantunut kunnolla. :)



Kommentit

  1. Tampereellakin Cybershop oli ihan bussipysäkin vieressä ja mietin, onko tämä tarkoituksella valittu paikka, jotta ihmiset piipahtaisi liikkeessä helpommin. 😁 Tuo paita on ihanan synkeä ja näyttää mukavalta päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, onkohan tämä joku salaliitto asiakkaiden houkuttelemiseksi rahojen saamiseksi. :'D

      Poista

Lähetä kommentti