Halloweenkalenteri osa 23: Secret Pumpkin

Tänä vuonna pidettiin blogikavereiden kesken Secret Pumpkin-lahjarinki jo kolmatta kertaa. Ollaan siis jo kolmena syksynä arvottu keskenämme, kuka antaa kenellekin salaisen lahjan. Lahjarinkiin ovat osallistuneet itseni lisäksi Keep Changing Colours-blogin Eni, Arsenikkia aamutuimaan-blogin Dekadentti Irvikissa, Hiidentupa-blogin Hiidenneito ja Tea and Vanity-blogin Maru. Jokainen on kirjoittanut etukäteen, mistä asioita tykkää tai mitä asioita toivoo paketista. Sen pohjalta jokainen on sitten koonnut salaisen kurpitsapaketin ja lähettänyt sen postissa. Onneksi pakettiautomaatista lähettäessä ei näy lähettäjän sijaintia ja nimenkin voi keksiä. Minä lähetin pakettini nimellä Jack Skellington. :D Sain lahjottavakseni Enin ja ostin hänelle paikallisesta luonnonkosmetiikkaliikkeestä kirsikkasaippuan ja -suihkugeelin, sen lisäksi mustan kangasnaamion Kicksiltä ja neuloin myös pakettiin harmaasta langasta kynsikkäät.

Tänään pidettiin lyhyt etätapaaminen, missä avasimme paketit ja koitimme sitten arvuutella, keneltä mikäkin paketti olisi. Minun paketissani oli ihana kuukynttilä, okkultistinen kortti, pumpkin & cinnamon-mustaa teetä, söpö vihko ja suloisia pieniä planeetan muotoisia muistilappuja. Arvasin hienosta teepurkista päätellen, että lahjani oli Marun antama ja arvaukseni osui oikeaan. :)

Tämä Secret Pumpkin on joka vuosi ollut huippukiva juttu! Rakastan miettiä sopivaa lahjakokonaisuutta ja sen lisäksi on jännittävää avata ja nähdä oman paketin sisältö. Paketin sisältö oli ihana piristys kiireiseen ja pimeään lokakuuhun. :) Kiitos Marulle tämän vuoden paketista, aivan ihana lahja! <3





Kommentit