Halloween-blogikalenteri osa 7: Cradle of Filth-bändipaita

Ehkä täällä blogissakin on joskus tullut esille se, että Cradle of Filth on lempparibändini. Olen kuunnellut bändiä 7-luokkalaisesta lähtien. Tykkään niin vanhasta kuin uudestakin tuotannosta. Ainoa levy, minkä kuunteluun en kauheasti ole päässyt sisälle on 2006 vuonna julkaistu Thornography. Ehkä sille pitää joskus antaa mahdollisuus... Bongasin tämän bändipaidan joskus muinoin festareilta. Aika usein (tai ainakin ennen) bändimerch on vaan miesten kokoja ja niin oli tämäkin. Kavensin paitaa istumaan paremmin, vaikka toisaalta tykkään myös rennoista isoista paidoista. Onneksi nykyään on enemmän myös naisten kokoja tarjolla, mutta ei kuitenkaan aina. Se on harmi! Tässä CoFin bändipaidassa on heidän ensimmäisen levynsä kansikuva. Vampyyriteema sopii hyvin Halloweeniin. Muutenkin Cradle of Filth viljelee paljon kauhuromantiikkaa lyriikoissaan sekä levyjen teemoissa ja kansitaiteessa. Esimerkiksi yhtyeen toinen levy, Cruelty and the Beast kertoo kuuluisasta kreivitär Ersebet Bathorystä, jonka vaikutus näkyy kauhuromantiikassa varsinkin vampyyreiden osalta. Bathoryn sanottiin tappaneen satoja nuoria naisia ja kylpeneen heidän veressään säilyäkseen nuorena. Historiantutijat tosin ovat taitaneet todistaa nämä väitteet valheiksi, joiden tarkoituksena olis saada rikkaan Bathoryn omaisuus ja vaikutus valtainen nainen telkien taakse. Eihän nyt rikasta ja vaikutusvaltaista naista saa olla, huhh, terveisin 1500-luvun naisvihamieliset asenteet... Eniveis, jos kauhuromantiikka ja raskas metalli kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan CoFin tuotantoon! Tilasin vasta itselleni Cruelty and the Beast-aiheisen hupparin. Olen sitä pitkään himoinnut, mutta en ole jostain syystä raaskinut tilata. Huomasin sitten, että Levykauppa Äxän nettisivuilla oli enää yksi s-koko jäljellä, joten huppari meni sitten äkkiä tilaukseen. Tuskinpa noita enää painetaan, levykin on jo yli 20 vuotta vanha. Huppari on unisex, joten on varmaan aika väljä minulle, mutta juuri tuommoisiin väljiin lämpimiin vaatteisiin on kiva pukeutua kun ulkona on kylmä ja pimeä. <3


Kävin maanantaina kirppareita kiertelemässä ja yritin etsiä omasta kämpästä puuttuvia huonekaluja, mutta sen sijaan ostinkin kahdet kengät. :'D Aina käy näin... Sen lisäksi löysin Star Wars-aiheisen paidan, joten ihan kivoja löytöjä, vaikka niitä en varsinaisesti lähtenyt metsästämään. Ostin pinkit Conversen tennarit ja nämä kuvissa näkyvät mustat samettiset tennarit. Nämä ovat hieman paksumpaa materiaalia ja pohjakin paksumpi, joten toivottavasti nämä pääsevät käyttöön vielä tänä syksynä. Kivat yksityiskohdat nuo samettiset kengännauhat!

Viikot ovat täällä Rovaniemellä kuluneet nopeasti mutta leppoisasti. En kesällä ehtinyt kauheasti lomailla, joten nyt on ollut kiva ottaa iisisti ja tehdä itseä kiinnostavia juttuja. Tämä blogikalenterin tekeminenkin on ollut työlästä mutta kivaa, ihanaa on ollut päästä tekemään erilaisia diy-juttuja. Nautin sellaisten tekemisistä, mutta arkena mukamas ei ole ikinä aikaa. Voisipa aina työskennellä tällä tavalla osa-aikaisesti, olisi parasta! Nyt olen opettamassa AMK-pääsykoekurssin englannin osiota. Seuraavat opettamani kurssit ovat sitten vasta tammikuussa, joten katsotaan, mitä loppuvuodeksi keksin. Haaveissa olisi, että pystyisin antamaan pianotunteja kotoa käsin, se olisi parasta. Toki fyysinen työpaikkakin olisi kiva, niin sitä kautta pystyisi tutustumaan ihmisiin. Ennen muuttoa mietin, kuinka yksinäinen täällä Rollossa olen ilman kavereita, mutta ainakin tähän asti on mennyt todella nopsaan eikä ole vielä yksinäisyys iskenyt. Toivon silti, että saan täältäkin ennen pitkää kavereita.

Jos sinua kiinnostaa seurata matkaani ja elämääni täällä Rovaniemellä, niin tule ihmeessä seuraamaan minun uutta Youtube-kanavaani! Tarkoituksena olisi julkaista videoita ainakin kerran viikossa. Halusin taltioida elämääni ja samalla myös harjoitella videoeditoimista. Vielä on paljon opittavaa editoimisessa, mutta pikkuhiljaa tässä opitaan. :)



 

Kommentit