Halloween-blogikalenteri osa 6: kaksi Halloween-meikkiä

Olen tallentanut Pinterestin Halloween-kansiooni paljon erilaisia teeman mukaisia meikkausideoita, ja tänään kokeilin paria niistä. Kokeilin tosi simppeleitä ideoita, sillä en ole mikään mestarimeikkaaja. Olisi ollut kivaa kokeilla enemmänkin, mutta jatkuva meikin peseminen pois ei ole kivaa. :'D En saa millään silmämeikkiä pois, varsinkaan kajaalia, ja tuntuu, että aina joutuu hinkkaamaan ja hinkkaamaan, kunnes silmänympärykset ovat herkillä. Ehkä pitää hankkia joku kunnollinen silmämeikinpoistoaine, ei vaan ole vielä sattunut sellainen, joka oikeasti irrottaa kajalinkin kunnolla. Saa vinkata, jos teillä on jokin luottotuote!

Ensimmäinen meikki oli tällainen nuken ja Halloween-kurpitsan yhdistelmä. Minulla ei ole pirteän oranssia luomiväriä, mutta Makeup Revolutionin Haunted House-paletista löytyi tarpeeksi oranssinsävyinen luomiväri tähän meikkikokeiluun. Minulla ei myöskään ole mustaa huulipunaa, mutta tämä Jeffree Starin Abused näyttää hyvin mustalta, vaikka onkin tummansininen. Tällainen nukkemeikki olisi kiva laittaa johonkin Halloween-bileisiin! Asuksi laittaisin jonkin leveähelmaisen mekon tyllihameella ja jonkin söpön esiliinan tuomaan lisää nukkeviboja. Ja raidalliset polvisukat!

Toiseen meikkiin oli tarkoitus saada noitamaisia viboja. Minulta ei löydy kauheasti kunnon punaisia luomivärejä. Olisipa minulla Jeffree Starin Blood Sugar, se olisi täydellinen luomiväripaletti punavoittoiseen meikkilookkiin. Tämän meikin tein käyttäen edellä mainittua Haunted House-palettia, jonka lisäksi vahvistin punaisia kohtia Jeffree Starin Blood Lustin punaisella luomivärisävyllä. Huulipunaksi valikoitui Jeffree Starin Unicorn Blood-huulipuna. En omista muita kuin Starin huulipunia, ne vaan on niin parhaita ja pysyvät hyvin! Miinus tässä on se, että huulia saa hinkata tovin, ennen kuin väri lähtee irti... Jos menisin tällä lookilla Halloween-bileisiin, laittaisin jonkin noitamaisen mustan mekon plus jonkin leveähihaisen hupullisen villatakin tai kaavun.

Seuraavaksi olisi kiva kokeilla jotain vaativampaa meikkiä. Siinähän se meikkaustaitokin paranisi!

Kommentit