Halloween-blogikalenteri osa 16: Lisää Halloween-meikkilookkeja

Tein jo yhden Halloween-meikkipostauksen, mutta innostuin Pinterestin inspiroimana kokeilemaan vielä lisää erilaisia lookkeja. Tästä ensimmäisestä piti tulla ihan erilainen aluksi, halusin kokeilla jotain creepyä pellemeikkiä, mutta ei onnistunut. Nestemäinen kajaalini loppui, ja yritin piirtää silmänrajauskynällä ohuita viivoja ja kuvioita, mutta ei siitä tullut mitään. Meinasin luovuttaa, mutta lopulta keksin sutata naaman mustaksi ja tehdä jonkinlaisen noita/shamaanivibaisen meikin. Pitäisi ostaa musta kajaali, niin saisi tarkempia viivoja piirrettyä. Jos tiedät jonkin hyvän vegaanisen kajaalin niin vinkkejä otetaan vastaan! :) Olisi muuten mahtavaa joskus toteuttaa jokin shamaaniaiheinen kuvaus jossain suolla! Ehkä me siskon kanssa saadaan se joskus aikaiseksi, hän on mun luottokuvaaja. :)

Toiseksi lookiksi halusin jotain ihan erilaista ja päädyin tekemään tällaisen nukkemeikin. Olisipa ollut vielä tekoripset, ne olisivat sopineet tähän hyvin! Joskus ompelin vaaleanpunaisen röyhelömekon ja raidallisen essun johonkin Halloween-pippaloihin juurikin nuken asuksi, mutta en muista ollenkaan, mihin se mekko on päätynyt. Muistan vaan, että loppujen lopuksi juhlat peruuntuivat, enkä milloinkaan päässyt käyttämään asuani. Harmi. Olisi kuitenkin joskus kiva toteuttaa jonkinlainen creepy doll-asu ja käyttää sitä oikeasti jossain pippaloissa. Toki voisin ommella vanhoista lakanoista jonkun mekon ja käyttää sitä Halloween-tupareissani, mutta minulla on ollut mielessä jo jokin toisenlainen asu. Katostaan, mihin asuun päädyn.


Kommentit

  1. Mä kokeilin kanssa tollaisen tummaan rantuun perustuvan silmämeikin tekoa. 😄 Yllättävän vaikeaa yrittää tehdä häivytyksiä, enkä yhtään osannut arvioida, miltä se näyttää kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jep hankalaa oli. :D Tällaisen meikin teossa olisi varmaan kätevä se Jeffree Starin Cremated-paletti, itsellä on tyyliin yksi musta luomiväri, niin useammalla eri sävyllä olisi saanut hienomman meikin aikaan!

      Poista

Lähetä kommentti