Halloween-blogikalenteri osa 11: Halloween Wish List

Pahoittelut, eilisen postaus jäi tekemättä työkiireiden takia, mutta julkaisen sitten tänään kaksi postausta! Tähän postaukseen olen koonnut asioita, jotka ovat omalla Halloweenin toivelistallani. En hankkisi näitä pelkästään Halloweenin takia, vaan suurin osa näistä olisi sellaisia, jotka olisivat minulla varmasti käytössä ympäri vuoden, sillä pidän tämän tyylisestä tavarasta. 


Tokmannilta löytyy söpöjä Halloween-aiheisia valosarjoja eikä hintakaan ole paha. Näiden kurpitsavalojen lisäksi tarjolla on myös hämähäkki- ja hämähäkinseitti-aiheiset valosarjat. Myös kummitusvalosarja näkyi olevan verkkokaupassa. Voisin laittaa tällaisen valosarjan keittiöön ja parvekkeelle.


My Dream Dayltä löytyi kivannäköinen musta kurpitsakynttilä. Tätä en varmaan raaskisi ikinä poltaa, mutta se olisi kiva koriste keittiön tasolla!

Totentanzin verkkokaupasta bongasin tämän hauska puisen kyltin. Tämäkin olisi superkiva keittiössä! Totentanzin sivuilla ei ollut tietoa, minkä valmistajan tämä kyltti on. Olisi voinut luulla, että Killstarin tuote, mutta ei sitten näköjään.

The Jolly Christmas Shopissa oli söpö keittiöpyyhe! Hauska tuo teksti "Home sweet haunted home". Tämä kauppa ei ole yhtään tuttu, joten en tiedä uskaltaisinko täältä tilata. Nettisivut ovat suomeksi, mutta sivujen alhaalla lukee Yhdysvallat. Jospa samankaltainen keittiöpyyhe löytyisi joltain suomalaiselta sivustolta.


Tämä noitamainen muki löytyy myös Totentanzin verkkokaupasta. Mukilla on hauska noidankattilan muoto. Siitä olisi kiva juoda aamukahvit!

My Dream Dayltä löytyi myös söpö lepakonmuotoinen keksimuotti. Tällä olisi kiva tehdä keksejä Halloween-juhliin ja koristella ne mustalla kuorrutteella ja tehdä myös lepakkopipareita jouluna.

Killstarin pillimuki olisi kiva! En tykkää juoda pienistä laseista. Tuo olisi kiva pitää aina työpöydällä ja ryystää vettä päivän mittaan. En tiedä, olisiko mahdollista esim pikaruokaloissa tai elokuvateattereissa ottaa juomista pahvimukin sijaan tällaiseen? Luonto kiittäisi. Tämän pillimukin bongasin Pahiksen sivuilta, mutta varmasti löytyy muualtakin, esimerkiksi Killstarin omasta nettiputiikista. 


Jotexin verkkokauppaan on tullut myytiin erilaisia Halloween-koristeita. Sieltä löysin tämän hauskan irtokäden/seinäkoristeen. Minusta tämä olisi joko kiva olohuoneen seinällä tai sitten sen voisi laittaa kylppäriin ja ripustaa siihen kylpypyyhkeen! Toimisi varmaan myös naulakkona eteisessä. 

Tokmanni yllätti ja nettikaupasta bongasin myös tällaisen ruusupannan. Olen pari kertaa osallistunut lokakuussa pidettäviin Dia de los Muertos-juhliin. Tämä ruusupanta sopisi siihen teemaan tai esimerkiksi jonkinlaiseen corpse (bride)-lookkiin. Käyttisin tätä pantaa myös varmaan ihan muuten vaan, sillä tykkään ruusuista ja mustat ruusut sopisivat mustan mekon kaveriksi.

Aurinkokukan verkkokaupasta löytyy rajoitetun ajan tällainen Youtubettaja Paha Lapsen suunnittelema joogabolsteri. Tämä olisi kiva vaikkei joogaa harrastaisikaan, sillä käyhän tämä myös tyynystä, jota voi käyttää myös avaamaan selkää. Kätevä ja kaunis!

Kommentit