Halloweenkalenteri osa 31: Happy Halloween!

Ihanaa halloweenia kaikille! Tämän vuoden blogikalenteri jäi vähän tyngäksi, sillä en ehtinyt valmistella viikonlopun postauksia etukäteen enkä sitten viikonloppunakaan ehtinyt tehdä postauksia. Harmittaa, mutta ei voi mitään. Toivon, että saan ensi vuoden kalenterin postauksista suurimman osan tehtyä etukäteen, niin ei tule tällaisia aikatauluongelmia. Kaiken kaikkiaan ja kiireistä huolimatta oli kuitenkin kiva tehdä tätä halloweenkalenteria jo kolmatta vuotta! :)

Jaan tässä kalenterin viimeisessä postauksessa muutaman kuvan lauantain halloweenkemuista. Pidettiin kotona kemut ja paikalla oli vähän yli kymmenen ihmistä. Osa oli pukeutunut teeman mukaisesti, osa ei. Leivoin kemuihin mustaa bostonpullaa ja mutakakkua ja sen lisäksi tein holittoman boolin ja tarjolla oli myös Lidlistä löydettyjä halloweensipsejä ja karkkia. Suurin osa illasta meni syöden ja rupatellen ja sen lisäksi pelattiin myös Cards Against Humanity-korttipeliä. Kymmeneltä alkoi hiljaisuus ja jatkettiin iltaa baarin puolella. Minä ja sisko ei tosin jaksettu kauhean myöhään valvoa ja kahdentoista aikaan tultiin meille takaisin. Oli todella mukava ilta ja onnistuneen kemut, vaikka kaikki valmistelut tehtiin viime tipassa lauantaina. Ensi vuonna haluan suunnitella kunnolla jotkut teemakemut ja valmistaa asunkin hyvissä ajoin.

Tänä vuonna halusin pukeutua johonkin, mitä löytyisi vaatekaapista jo valmiina. Koitin kyllä kirppikseltä bongata esim valkeaa mekkoa, jonka olisi voinut sotkea vereen tai jotain halpaa kangasta, josta olisi voinut keksiä jonkinlaisen asun. Päädyin kuitenkin Beetlejuicen Lydiaan, sillä se on helppo asu: mustat vaatteet, lierihattu ja kamera. Toki lierihattu ei ole ihan samanlainen kuin elokuvassa ja kamerakin on moderni, mutta en raaskinut ostaa näitä asua varten. Moni juhlia ajatteli, minun olevan valokuvaava noita, joten on sekin ihan hauska asu. :D

Tänään, varsinaisena halloweenina, ajateltiin katsoa Nightmare Before Christmas ja juoda kurpitsateetä. Olen myös luukuttanut halloween-soittolistaani monta tuntia tänään. Mites teidän halloween?






Kommentit

  1. Kiitos jälleen halloweenkalenterista! Hyvän näköiset tarjoilut ja Lydia toimii aina ♥
    Mulla on vähän samat fiilikset, että juhla tuli liian nopeasti ja vaikka kuinka olevinaan suunnittelin jotain, en ehtinyt tehdä puoliakaan esim. haaveilemistani tarjoiluista ja mun vintage-teema ei toteutunut sitten ollenkaan muutoin, kun omassa asussa :'D Tekisi mieli jo nyt alkaa suunnittelemaan ensi vuoden reseptejä ja kasaamaan juhlaideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jep, pitää varmaan ens vuonna alottaa halloweenvalmistelut jo puoli vuotta etuajassa ettei tuu kiire. :D

      Poista

Lähetä kommentti