Halloweenkalenteri osa 24: Witchy vibes lookbook

Tykkään erityisesti vaatteista, jotka henkivät jonkinlaista noitavibaa. Noidalla en tarkoita satukirjojen ja lastenelokuvien koukkunokkaisia ja suippohattuisia hahmoja, vaan enemmänkin moderneja noitia. En osaa selkeästi tiivistää, millaiset vaatteet henkivät minulla noitamaisuutta, mutta musta väri se ei ole ainoastaan. Okkultistiaiheet, kuusymboliikka ja synkkyys yleensäkin tulee mieleen. Minulle on itse asiassa parikin tuntematonta tullut joskus kysymään, että olenko noita. Kerran kävelin Turussa keskustassa ja joku ohikulkija huusi perääni "Ootko sä joku noita vai". :D Ehkä mustat vaatteet herättävät niin sanotuissa taviksissa noitafiiliksiä, en tiedä. 

Olen pitkään haaveillut vaatekaappini sisällön vaihtamisesta. Minulla on todella paljon vaatteita, jotka eivät ehkä istu nykyiseen tyyliini, joten haluaisin kierrättää ne pois ja hankkia valikoidusti ja harkiten kauniita, noitamaisia vaatteita ja asusteita. Keräsinkin tähän postaukseen muutaman asukokonaisuuden, jotka ovat mielestäni ihania ja noitatyyliin sopivia.

Tässä ensimmäisessä kollaasissa on Killstarin ihanuuksia kuuteemalla, tai ainakin asusteet ovat kuuteemaiset. Mekko on suhteellisen simppeli, mutta jostain syystä hyvin noitamainen mielestäni. Ehkä epäsymmetrinen helma ja kaula-aukon nyöritykset tekevät tämän vaikutelman. Mustat mekot ovat ominta tyyliäni nykyään, ne ovat tyylikkäitä ja helppo asustaa ja yhdistellä muihin vaatteisiin. Tämän mustan mekon kanssa sopisi söpö pieni puolikuulaukku ja nilkkurit, joissa on ihana puolikuuyksityiskohta.


Toisessa kollaasissa on Disturbian ihanuuksia. En ole koskaan heiltä tilannut, mutta hyvin usein olen nettikauppaa selaillut ja haaveillut heidän tuotteistaan! Syksyksi olisi ihana pukeutua rentoon, löysään villapaitaan ja pitkään hameeseen. Hämähäkkibaskeri kruunaisi asun. <3 Tässä kollaasin hameessa on ihania puolikuukuvioita ja helman halkio on kiva yksityiskohta.

Kolmas kollaasi on myös Disturbian valikoimista koottu. Omistan hyvin vähän ei-mustia vaatteita, ja yleensä beige on viimeisin väri, jota kuvittelisin koskaan pitäväni, mutta tämä beige mekko hyönteisaiheella on todella kaunis! Asustaisin sen söpöllä sienilaukulla ja mustilla koroilla.

Viimeinen kollaasi on Killstarin ja Disturbian valikoimista koottu. Tämän kollaasin teemana on käärmeet. Mekko on aika simppeli, ja valkeat käärmeet etuosassa muodostavat kauniin yksityiskohdan. Tuota laukkua olen pitkään haaveillut, se löytyi ainakin ennen Pahiksen valikoimista. Killstarin solkikentät tuovat asukokonaisuuteen ekstranoitaviboja! <3 En yleensä välitä suippokärkisistä kengistä, mutta nämä ovat upeat!



Kommentit

Lähetä kommentti