Halloweenkalenteri osa 21: halloweenkorviksia

Eilisen postaus tulee vähän myöhässä, pahoittelut! Bongasin alkuviikosta Instagramista mainoksen korvisalennuksesta Handmade by Katja-verkkokaupasta. Tilasin kolmet korvikset, ja ne saapuivat postiluukusta perjantaina. Kaikki tilaamani korvikset ovat ihan supersöpöjä! Erityisesti tykkään noista käärmekorviksista, niissä on jotenkin semmoinen ihana noitaviba. Nämä korvikset pääsivät heti käyttöön eilen, kun menimme puolison kanssa syntymäpäiväjuhlille. 

En ole aikaisemmin tilannut tästä verkkokaupasta. Onneksi bongasin sen Instagramista! Tykkään ostaa käsintehtyjä korviksia ja suosia pienyrittäjiä. Tilasin korvikset maanantaina ja maksoin mobilepayllä. Ajattelin, että saisin korvikset vasta ensi viikolla, mutta ihanaa, että ne ehtivät tulla jo tällä viikolla ja pääsin heti niitä käyttämään! Handmade by Katja-verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia koruja ja muitakin käsitöitä. Muitakin halloweenaiheisia koruja löytyy. Mietin pitkään näiden peruskurpitsakorvisten ja halloweenkurpitsakorvisten välillä, ja päädyin lopulta näihin peruskurpitsoihin, ne ovat niin söpöt.

Mitkä näistä korviksista on sinun lempparit? :)




Kommentit

  1. Apua miten ihania korviksia! <3 <3 Käärmeet ja lepakot sopisivat myös omaan tyyliin, pitääkin käydä tutustumassa tähän yritykseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen! Nää halloweenkorvikset oli silloin halloweenin aikaan alessa, mutta en tiedä ovatko ympäri vuoden valikoimissa. Verkkokaupassa oli kyllä laaja valikoima, joten varmasti jotain itselle sopivaa löytyy. :)

      Poista

Lähetä kommentti