Halloweenkalenteri osa 15: Virkatut kurpitsalasinaluset

Eilen jäi halloweenkalenteri päivitettyä, yhyy. Minulla ei ollut mitään postausta etukäteen tehtynä eiliselle, sillä ajattelin, että ehtisin hyvin lomalla päivitellä blogia. Toisin kävi, sillä tultiin Leviltä eilen sen verran myöhään, että en jaksanut enää avata konetta. Saatte nyt eilisen postauksen vuorokauden myöhässä, sorry for that.

Minun oli jo aikaisemmin tarkoitus julkaista diy-postauksia tässä halloween-kalenterin aikana, mutta en aikaisemmin saanut mitään käsityöprojektia valmiiksi. :') Nämä lasinaluset tein nyt viikonloppuna Levillä. Toivottavasti saan myös pari keskeneräistä projektia tässä lomaviikon aikana valmiiksi! Olen kaipaillut jo pitkään lasinalusia, sillä ärsyttää kahvi- tai teekupista jäävät rinkulat pöydän pintaan. Nyt syksyn aikana sain idean Pinterestissä: sieltä löytyi paljon erilaisia kurpitsa-aiheisia lasinalusia. Minulla oli pari jämäkerää jäänyt oranssia ja ruskeaa lankaa jostain neulomusprojektista, joten päätin pakata ne Leville mukaan. En seurannut mitään ohjetta, vaan otin Pinterest-kuvista inspiraatiota. Toki valmis ohje olisi varmistanut sen, että lasinalusista olisi tullut samannäköiset. :D Tai olisi pitänyt ensimmäistä tehdessä ottaa ylös kaikki pylväsmäärät ja muut. Menin nyt vähän silmämääräisesti. Tein näitä kaksi, mutta ajattelin, että voisin tehdä vielä kaksi lisää jossain vaiheessa. Näistä tuli ihan söpöt. <3 Meinasin ensin tärkätä nämä, mutta lopulta päätin jättää sen prosessin välistä ja höyrytin aluset kevyesti sen sijaan.

Käytättekö lasinalusia? :)





Kommentit

  1. Iik miten söppänät ♥ Lasinaluset on on tässäkin huushollissa käytössä, mutta paljon tylsemmät kun nuo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tämmösiä pikkuvirkkaustöitä on kiva tehdä, valmistuvat nopeasti ja saa kätevästi käytettyä jämälankoja pois!

      Poista
  2. No nyt on kyllä suloiset lasinaluset! <3 (En suinkaan meinannut ensin kirjoittaa kurpitsanaluset. :'D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Haha ehkä seuraavaksi sitten kurpitsanalunen työn alle. :D

      Poista

Lähetä kommentti