Uusi ulkoasu

Päivittelin blogin ulkoasua. Tykkäsin todella paljon edellisestä bannerista ja ulkoasusta muutenkin, mutta ajattelin, että yksinkertaisempi olisi parempi mobiililaitteita huomioon ottaen. Luulen, että nykyään aika moni lukee blogeja kännykällään? Kännykällä luettuna blogini ulkoasu oli ihan erilainen, eikä banneria näkynyt, joten halusin, että ulkoasu olisi yhteneväisempi eri laitteilla luettavissa. Olen myös haaveillut ulkoasusta, missä sivukolumni on piilossa.

Tykkään nykyisen ulkoasun yksinkertaisuudesta, mutta parantamisen varaa olisi hieman. Blogipostauksen leveyttä ei voinut teeman suunnittelutyökaluilla vaihtaa. Haluaisin blogipostauksesta leveämmän, kuten edellisessä ulkoasussa oli. Nyt kuvat näyttävät niin pieniltä.. Blogin nimen alle haluaisin myös jonkin kivan kuvan itsestäni tai jonkun itseni ottaman kuvan, joka kuvaa blogiani hyvin. Katsotaan, mitä keksin. Toisaalta mietin, palaanko vaan vanhaan ulkoasuun, se tuntui niin omannäköiseltä...

Haluaisin kuulla mielipiteitänne ulkoasusta! Mitä mieltä olette ja onko parannusehdotuksia?


Kommentit

  1. Oii, kivalta näyttää ja latautuu nopeasti! Ehkä vähän "paljaalta" näyttää aiempaan verrattuna, itse koneella luen blogit kun on iisimpi kommentoida. :) Muistaakseni Bloggerissa pystyy koodilla muuttamaan tekstin / kuvien leveyttä, kannattaa googlailla ohjeita ja ottaa varmuuskopio blogista ennen kuin alkaa koodia muokkaamaan. ^^ Mie ainakin olen muuttanut koodilla leveyksiä ja laittanut myös, et kuvat menevät tekstin kanssa samanlevyisiksi automaattisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tää on paljon pelkistetympi versio kuin edellinen, yritin tavoitella mahdollisimman simppeliä kokonaisuutta. Itekki tykkään mielummin lukea koneella blogeja, en osaa kommentoida kännykällä. :D Mutta aika moni käyttää vaan kännykkää, ajattelin että heille sitten helpompi tämä ulkoasu.

      Pitää yrittää perehtyä tuohon koodaamiseen, oon tosi onneton kaikkien tollasten kanssa :D Kiitos neuvosta! Sain nyt jotenkin muokattua tuota leveyttä niin, että postauksen kuvat ovat isompia. Etusivulla sitten näkyvät vähän pienempänä.

      Poista

Lähetä kommentti