Lemppari ripsiväri ja muita kivoja tuotteita

En ole tehnyt kosmetiikkapostausta pitkään aikaan, joten nyt on sen vuoro. Esittelen muutaman tuotteen, jotka ovat ollut minulla viime aikoina kovassa käytössä ja joista olen tykännyt todella paljon. Osa on ollut käytössä useamman vuoden ajan, osa on uudempia tuttavuuksia. Käytän aina vegaanisia ja eläinkokeettomia tuotteita, ja pyrin suosimaan luonnonkosmetiikkaa.

Laveran Deep Darkness-ripsiväri

Tämä ripsiväri on ollut heittämättä paras ripsivärini! Tuskinpa aion eri tuotetta ostaa, kun tämä loppuu. Käytin pitkään Avrilin ripsaria, mutta sitten otin tämän testiin Ruohonjuuresta, sillä kaipasin tuotetta, jolla saa kunnolla ripset esiin. Yllätyin, miten suuret ripset tällä saa. En olisi uskonut, että luonnonkosmetiikan tuotteella saa näin näyttävän meikin. Tuote ei ole vedenkestävä, mutta pysyy hyvin ripsissä, tietenkin jos kädellä hinkkaa silmää niin sitten tuotetta varisee poskille. Tuotetta on helppo levittää ja se on pitkäkestoinen. Tykkään myös tuotteen ulkoasusta, se on yksinkertaisen kaunis.

Beauty Without Cruelty-kivipuuteri

Eläinkokeettoman kosmetiikan pioneereihin lukeutuvan Beauty Without Crueltyn tuotteet ovat mielestäni aina olleet laadukkaita. Tämä kaunis kivipuuteri on ollut minulla non-stoppina käytössä usean vuoden ajan, yhden loppuessa olen hankkinut uuden. Tuote kestää pitkään, joten ihan heti ei ole tarvetta ostaa uutta. Myös tämän tuotteen pakkaus on kaunis ja yksinkertainen. Puuterisiveltimenä minulla on kätevä, ecotoolsin sivellin. Harjaosa menee tarvittaessa putkilon sisään, näin se pysyy puhtaana ja menee pieneen kasaan.


Geisha Shaver

Tätä tuotetta ovat monet kehuneet, ja pakko liittyä kehujien joukkoon! Yleensä poistan karvat epilaattorilla, mutta kainaloihin käytän höylää ja reissussa ollessa höylä on myös aina käytössä epilaattorin sijasta. Olen yrittänyt karsia turhia muovituotteita käytöstäni, ja olen niin tyytyväinen että tämmöinen tuote tuli saataville! Minua ahdisti muovisissa kertakäyttöhöylissä juurikin kertakäyttöisyys, mutta myös muovi ja se, että tuotetta ei voinut kierrättää. Geisha Shaver on pitkäkestoinen tuote, metallinen terä vaihdetaan tarvittaessa uuteen ja terän voi kierrättää. Terä on todella terävä, joten sheivatessa saa olla varovainen, itse olen kerran nilkan kohdalla nirhaissut ihon auki, enkä aluksi edes huomannut, että haava tuli, terän terävyyden takia. Tämä malli on mielestäni paras, koska tuotteen varsi on epätasainen, röpelöreunainen, sen ansiosta tuote pysyy paremmin kädessä. Tuotteesta on myös sellainen versio, missä varsi on sileä. Geisha Shaverin pakkaus on kaunis ja tietenkin itse tuote myös, kukapa ei haluaisi näin kaunista sheiveriä!


  
Lactoline-pesuneste

Tämä tuote on edullinen, kotimainen ja todella monikäyttöinen! Tällä voi pestä kasvot, kropan ja hiukset ja se käy myös intiimihygieniaan. Tuotetta ei ole hajustettu, joten se sopii myös herkkäihoisille. Yleensä minulla on käytössä erillinen kasvojenpesuaine, mutta tätä käytän kasvoille yleensä aamuisin, kun kasvojen iho ei kaipaa mitään vahvaa kasvojenpesuainetta. Illalla käytän tätä kasvojenpesuun jos käytän samalla konjac-sientä. Yleensä pesen hiukset shampoopalalla, mutta tällä lactolinella pesen aina silloin, kun laitan hiuksiin öljyä, sillä shampoopala ei pese öljyä pois kokonaan. Jos on etsinnässä monitoimituote, ja jos tuotteen tuoksulla tai ulkonäöllä ei ole väliä, niin suosittelen tätä tuotetta!



Nurmen hamppuöljyshampoopala

Nurme on virolainen luonnonkosmetiikkasarja. Kaikki Nurmen tuotteet eivät ole vegaanisia, mutta ainakin tämä shampoopala on. Minun hiuksilleni sopii paremmin palashampoo kuin nestemäinen, joten palashampoota olen käyttänyt useamman vuoden ajan. Nestemäiset shampoot tekevät hiuksistani latteat ja hiuksia saisi olla pesemässä joka päivä. Minulla ei ole yhtä ainoaa palashampootuotetta käytössä, vaan ne vaihtelevat. Edellisen palashampoon loputtua löysin tämän Nurmen shampoon Tokmannilta, ja päätin ottaa sen testiin. Aikaisempi palashampooni loppui nopeasti, mutta tämä Nurmen shampoo on ollut riittoisa. Pesen hiukseni joka toinen päivä, joten nopeasti kuluva tuote tulisi kalliiksi, yleensä palashampoiden hinta on kympin luokkaa. Plussaa siitä, että tuote on pakattu pahviin ja pakkaus on muoviton ja helppo kierrättää. Ja tietenkin iso plussa luonnonkosmetiikasta! Tuoteeseen ei ole lisätty hajusteita, tuote tuoksuu miedosti hampulle, aika samanlainen tuoksu kuin teepuuöljytuotteissa. Tuotteen tuoksu ei ole ihan omaan mieleen, mutta tuoksu ei jää pestyihin hiuksiin. Tuotteen käytön jälkeen hiukseni ovat olleet pehmeät ja tuuheanoloiset, joten olen tyytyväinen tuotteeseen, hajusta huolimatta.


Kuulisin mielelläni, mitkä ovat teidän luottotuotteita tai uusia lemppareita! :)

Kommentit

  1. Multa löytyy myös tuo Ecotoolsin puuterisivellin ja se on kyllä ihan hurjan kätevä. Tykkään siitä, että samaa sivellintä voi huoletta käyttää niin kotona kuin reissussakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toi on niin kätevä eikä tarvitse miettiä, että sivellin menee likaiseksi! :)

      Poista

Lähetä kommentti