Päivän asu paksun neuletakin kera

Ihanaa naisten päivää! Tänään pitkästä aikaa asukuvia täällä blogin puolella. En ole nykyistä kämppääni blogissa kauheammin esitellyt, nyt pieni vilaus olohuoneen kirjahyllyistä, joista toinen on pyhitetty suosikkikorkokengilleni. Jossain vaiheessa voisin laajemminkin esitellä kämppäni sisustusta, kaikkia kivoja sisustusjuttuja täältä nimittäin löytyy!

Olen tosi vilukissa, joten talvella pitää pukeutua lämpimästi. Turussa ei tänä talvena ole ollut kauheasti pakkaslukemia, mutta kylmä täällä silti on, varmaan kiitos kostean meri-ilman. Tämä asu on ollut nyt talven ajan yksi luottoasukokonaisuuksistani, lämmittää ja tuntuu mukavalta päällä. Ei tarvitse töissä tai kirjaston lukusalissa palella. Vihreän neuletakin bongasin joskus pari vuotta sitten joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Rakastan palmikkoja, ne tuovat neuleeseen tosi kivan näköisen pinnan ja muutenkin ovat yksityiskohtina kauniit. Mietin silloin liikkeessä, otanko tämän oliivinvärisen vaiko valkean, lopulta päädyin tähän oliiviin, sillä en ollut varma tuleeko valkeaa neuletakkia sitten oikeasti pidettyä. Valkea olisi ihanan raikaan näköinen, mutta tuntui minulle liian radikaalilta väriltä.



En tiedä, onko minua täällä blogin puolella koskaan housuissa nähty, jos ei niin nyt sitten. :D En ole yhtään housujen ystävä, en omista esimerkiksi yhtäkään paria farkkuja. Tuntuu, että housuissa vaan ahdistaa ja puristaa. Nämä itse asiassa eivät olekaan edes housut, vaan paksut legginsit, jotka näyttävät housuilta. Takana on feikkitaskut. Eivät purista ollenkaan ja vyötärö on joustava. Olen käyttänyt näitä todella paljon, varsinkin nyt kun ilmat ovat olleet kylmemmät. Olen myös haaveillut sellaisista keinonahkahousuista, joissa olisi joustava vyötärö. Mietin vain, että hengittävätkö sellaiset ollenkaan, ja tuntuuko siltä, että jalassa olisi vain muovia. :D

Siskontyttöni sai joululahjaksi pari Jeffree Starin luomiväripalettia, ja ihastuin niiden voimmakkaisiin värivaihtoehtoihin ja kestävyyteen. Netistä sitten tilasin pari huulipunaa kyseiseltä merkiltä. Minulla on ollut tätä ennen vain yksi Laveran huulipuna, eikä sitä ole tullut paljoa käytettyä, sillä en jaksa olla koko ajan korjaamassa meikkiä. Halusin löytää huulipunan, joka pysyy pitkään ja on helppo levittää. Nyt löytyi sellainen! Tämä huulissa oleva on nimeltään Velour Liquid Lipstick, väri Human Nature. Tykkään sävystä todella paljon. <3 Tämä oli minulla käytössä opiskelijaristeilyllä, pysyi koko illan kivasti!

Onko teillä ollut kokemuksia Jeffree Starin tuotteista? :)





Kommentit