Apocalyptican keikalla Logomossa

Viime torstaina oli jännät paikat, saatiin ystävän kanssa jännätä, perutaanko illan Apocalyptican Logomon keikka hallituksen uusien linjausten takia. Ei peruttu, mutta yhtyeen loput Suomen kiertueen keikat peruttiin. Mietin koko illan, että menenkö vai enkö, mutta lopulta päädyin menemään. Jos tässä täyskaranteenin joutuu, niin ainakin näin Apocalyptican ennen sitä! Huomasi kyllä, että ei ollut ihan normaali keikkapäivä, saapuessamme Logomoon oli se aika tyhjillään. Moni lipun ostanut oli jättänyt tulematta. Vartti ennen lämppäribändi Wheelin aloittamista oli keikkasali edelleen melkein tyhjillään. Vasta vähän ennen Apocalyptican aloittamista väkeä tuli enemmän, mutta edelleenkään ei olisi voinut mistään väentungoksesta puhua. Hyvä puoli tässä ihmisten vähäisyydessä oli se, että päästiin helposti eturiviin! Paras paikka katsoa keikkaa, näkee artistit niin hyvin. Wheel oli minulle ihan tuntematon bändi, ei ollut minun makuun, sillä en ole progen ystävä. Apocalyptica taasen oli aivan mieletön! Tykkään todella paljon uudesta levystä, siitä soittivat monta kappaletta, mutta myös vanhoja klassikkoja kuten Nothing Else Matters sekä laulettuja hittejä, esimerkiksi I Don't Care ja Not Strong Enough. Wheelin laulaja tuli vetämään vokaalit, ja hyvin veti. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta kun näin Apocalyptican livenä, enkä osannut odottaa sellaista energiaa ja tunnelmaa lavalla. Ajattelin, että he vain soittaisivat istualtaan selloa koko keikan ajan, mutta ei, he juoksentelivat lavalla ja meininki muutenkin oli vauhdikas ja hauska. Ihmettelen, miten selloa voi soittaa seisaaltaan ja juosten, respect. :D Kiitos bändille ihanasta konsertista! Nyt voin ruksata yhden kohdan bucket listiltäni.



Asuksi keikalle valikoitui vanha Queen of Darknessin pitsihame ja Alchemy Englandin toppi. Rakastan tuota hametta, mutta harvoin tulee sitä pidettyä, koska ei ole ihan arkivaate. Joskus muinoin kirpparilta löydetyt maiharit mätsäsivät hyvin topin kanssa. Tämä on asukokonaisuus, jonka olen hankkinut vuosikausia sitten. Joillakin merkeillä on onneksi laatua tai ainakin on ollut, en tiedä minkälaista nykyään on. Oli ihanaa pukeutua vähän "paremmin" pitkästä aikaa, vaikka aina arkena pidänkin mekkoja ja hameita, niin tämä asu oli ehkä kuitenkin astetta hienompi tuon hameen takia. Maiharit toki tekivät siitä vähän arkisemman. En uskonut, että jaksaisin korkkarit jalassa koko illan, joten laitoin suosiolla maiharit. Meikkiä oli arkimeikkiä enemmän, yritin tehdä smoky eyes-lookkia. Onneksi ei pahemmin meikit levinnyt, ulkona nimittäin satoi kun käveltiin ystävän kanssa Logomolle rautatieasemalta. Olisin halunnut laittaa huulipunaakin, mutta huulet olivat niin kuivat ja rohtuneet, joten jätin laittamatta.

Olin tosi ihmeissäni siitä, että keikalla ei näkynyt paljoa mustiin pukeutuneita ihmisiä. Paljon oli ihan "taviksia", paljon keski-iän ylittäneitä pariskuntia. Kahviossa keikkaa odotellessa tuntui kuin olisin menossa kuuntelemaan Turun filharmonikkoja. :D Luulen, että iäkkäämpää yleisöä veti keikalle juurikin klassisen musiikin tausta, onhan Apocalyptican pojat Sibelius Akatemiasta valmistuneita. Ja onhan sello yksi kauniimpia instrumentteja! Oli todella kiva ilta, olen niin tyytyväinen että tuli tilanteesta huolimatta lähdettyä, kiitos Flavia-ystävälle seurasta ja asukuvista. <3

Oletteko olleet Apocalyptican keikalla? :)



Kommentit

  1. Oi, Apocalyptican keikalle olisi kyllä ihanaa joskus päästä, oli varmasti huikea kokemus ^_^
    Ihana asukokonaisuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 Oli mahtava keikka, toivottavasti pääset joskus! Ihanaa nähdä yhtye, joka esiintyy energisesti ja ottaa yleisön huomioon. :)

      Poista

Lähetä kommentti