Asukuvia viikonloppureissulta

Viime viikonlopun vietin ystävän luona Kouvolassa. Oltiin nähty viimeksi yli reilu vuosi sitten, joten oli jo aikakin että tein visiitin hänen luokseen! En tiedä, miten välillä tuntuu, että elämä menee vauhdilla eteenpäin ja yhtäkkiä tajuaa, ettei ole nähnyt jotakuta pitkään aikaan. Ystäväni on asunut Kouvolassa jo useamman vuoden, mutta en ollut käynyt siellä aikaisemmin. Ollaan molemmat Iisalmesta kotoisin, joten viimeksi ollaan siellä joululomalla nähty vuosi sitten. Pitkään on ollut puhetta, että tulisin käymään, joten nyt sitten sovittiin viime viikonloppu ja perjantaina hyppäsin bussiin ja suunnistin Kouvolaan. Olin iltapäivällä perillä. Bussi jätti Veturi-kauppakeskukselle, siitä käveltiin keskustaan ja samalla vaihdettiin kuulumisia. Vietiin tavarani ystäväni ja hänen poikakaverinsa kämpälle, ja lähdettiin sitten kaikki yhdessä syömään. He asuvat ihan keskustassa, joten pitkä matka ei ollut. Mentiin Three Wings-nimiseen ravintolaan, missä syötiin hampurilaisateriat. Hyvää oli! Minulle tuli pieni alkushokki silloin kun ensimmäistä kertaa maistoin vegaanista Beyond Burger-pihviä, koska mielestäni se oli niin lihaisanmakuinen. Nyt olen jo tottunut makuun ja pihvi maistui hampurilaisen välissä todella hyvältä! Ja täyttävää oli. Loppuilta meni ihan vain jutellessa ja kokeiltiin myös pelata vanhaa Super Mario Bros kolmosta. En tiedä, miten minulla oli lapsena hermoja pelata sitä, kauhean vaikea peli! :D Onneksi nykyteknologian ansioista pystyi pelin tallentamaan. Jatkettiin sitä lauantaina ja pelattiin kokonaan läpi, tai oikeastaan ystävän poikakaveri sen pelasi, me oltiin niin onnettoman huonoja siinä ettei olisi onnistunut millään. :D

Lauantaina tehtiin myös pieni Kouvola-kierros, ystävä näytti minulle kaupunkia. Samalla otettiin nämä asukuvat. Kiva oli päästä pitkästä aikaa kuvaamaan asukuvia niin, että joku muu niitä ottaa. Tämä asukokonaisuus on monta monta vuotta vanha, t-paita on Alchemy Englandin ja hame Hellbunnyn. Molemmat olen tilannut silloin, kun vielä asuin kotona eli joskus vuonna 2009 tai 2010. Todella hyvin ovat kestäneet käyttöä. Tuo hame on yksi lemppareistani! Neuletakin olen joskus kirpparilta löytänyt. Sitä tulee todella usein käytettyä, on niin helppo yhdistää erilaisten hameiden ja mekkojen kanssa. Villakangastakkikin on vuosia vanha, se on yllättäen H&M:ltä ostettu joskus lukioaikoina. Eli joskus voi henkkamaukkakin olla kestävää. :D Olen vähän kyllästynyt takkiin, haluaisin mustan takin, missä on iso huppu. Turussa sataa usein ja sateenvarjo on täällä kovan tuulen takia aika turha, joten hupullinen takki on must. Sateisina päivänä tämä takki jää aina kaappiin. Mustan huivin olen joskus tehnyt itse, se on haarukkapitsiä. Onko tuttu tekniikka? Sillä saa tosi kivannäköistä pintaa, suosittelen kokeilemaan, jos pitsimäiset neuleet kiinnostaa! Novitan sivuilta löytyy selkeät ohjeet.



Lauantaina kaupunkikierroksen jälkeen käytiin hakemassa kaupasta herkkuja ja katsottiin illalla elokuvaa. Netflixiin oli tullut Detective Pikachu, se katsottiin. Pokemonit olivat niin suloisia! Juoni oli vähän niin ja näin, varsinkin loppuratkaisu oli aika wtf. Mutta kyllä kaikkien vanhojen pokemon-fanien kannattaa tuo leffa katsoa! Ihan vaan suloisten pokemonienkin takia. Psyduck on ollut minun lemppari lapsesta asti ja Koffing. :D Leffan jälkeen pelattiin se Mario läpi. Oli hauska nähdä kaikki maailmat, lapsena en ikinä päässyt kakkosmaailmasta eteenpäin, se hemmetin aurinkokenttä jätti traumat. :D Sunnuntaina lähdin aamupäivällä takaisin Turkua kohti. Oli todella mukava viikonloppu! Maisemanvaihto tekee välillä hyvää. Ja ihanaa nähdä ystävää pitkästä aikaa, toivottavasti nähdään seuraavan kerran vähän aikaisemmin kuin vuoden päästä. :D Hänelle myös iso kiitos kuvista!




Kommentit

Lähetä kommentti