Yksityiskohtia olohuoneen sisustuksesta

Kiva tehdä sisustuspostausta pitkästä aikaa! En ole tainnut esitellä nykyisen asuntoni sisustusta ollenkaan täällä blogin puolella. Tämä postaus on ollut luonnoksissa jo jonkin aikaa, onkin jo aika se julkaista. Muutin nykyiseen asuntooni 2017 vuoden lopulla. Edelleen puuttuu verhot keittiöstä ja olohuoneesta. :D En vaan ole saanut aikaiseksi ommella... Parempi siis keskittyä nyt vain yksityiskohtiin sisustuksessani, eikä verhoihin. :D Kaunein asia olohuoneessani on ihana vanha pystypianoni, se on upea sisustuselementti ja samalla tietenkin rakas instrumenttini. Omaa pianoa etsiessäni halusin juurikin löytää tuollaisen kauniin vanhan mustan pianon. Uudemmat pianot eivät ole niin kauniita. Pianon päällä on tädiltä saatu vanha kynttilänjalka ja Tigerista ostettu pääkallokynttilä sekä yksi kasvi, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista. Pianon kummallakin puolella on kaksi mustaa, itse maalaamaani kukkapylvästä, joissa on kasvit. Suurin osa kuvista on tästä pianon ympäriltä otettu, se onkin olohuoneen kaunein kohta. Kaunis on kyllä myös toinen kirjahylly, joka on täynnä korkokenkiä. <3 Se näkyy tässä postauksessa. Otin myös kuvan sohvapöydän kynttilöistä ja kirjahyllyn päällisestä, missä minulla on muun muassa Venetsiasta ostettu naamio, Virosta ostettu nukke ja kynttilöitä.









Kommentit

  1. Todella kiva postaus! Ihanan tunnelmallinen tuo vanha piano ja kaikki sen ympärillä <3 Muutama omastakin kodista tuttu juttu vilahti myös kuvissa. Samanlainen Tigerin pääkallokynttilä löytyy täältäkin ja Iittalan Kastehelmi-tuikku tummansinisenä versiona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo piano on kyllä löytö. <3 Varmaan aika moni vähän synkempään sisustukseen mieltynyt on hamstrannu noita Tigerin pääkallokynttilöitä. :D

      Poista

Lähetä kommentti