Geokätköilemässä

Tänään lähdettiin aamupalan jälkeen vanhempien, isoveljen ja koirien kanssa geokätköilemään. Lapsuudenkotini on maalla, mutta kyllä täältä kuitenkin kätköjä löytyy! Joku oli piilottanut pururadalle kahdeksan kätköä, löydettiin niistä seitsemän ja muualta vielä kolme, eli kymmenen kätköä yhteensä, aika hyvä saalis! Kokeilin geokätköilyä joskus muutama vuosi sitten, etsin yhden kätkön ja sitten innostus lopahti. :D Nyt poikkeustilan aikana olen ulkoillut enemmän ja päätin antaa geokätköilylle toisen mahdollisuuden. Kivaa se on! Varsinkin porukassa. Muutama kätkö on jäänyt löytämättä ja ne ärsyttää. :D En tykkää jättää mitään puolitiehen. Kai sitä harjaantuu paremmaksi mitä enemmän kätköjä löytää.

Geokätköilyä voi harrastaa lataamalla sovelluksen ja etsimällä karttaan merkittyjä kätköjä. Kätkön piilottaja on saattanut laittaa vihjeen tai sitten ei. Kätkössä on lokikirja, johon voi merkitä löytöhetken ja vaikkapa kiittää kätkön piilottajaa. Kaikissa kätköissä ei ole kynää, mutta onneksi sovellukseenkin voi merkata kätkön löydetyksi, löytöpäivämäärän ja jättää jonkinlaisen viestin. Sovelluksen ilmaisversiossa on saatavilla vain helpot kätköt, muut kätköt vaativat maksullisen jäsenyyden. En ole maksanut, ehkä maksan jos innostun enemmänkin etsimään kätköjä.

Ulkoiltiin tänään pari tuntia kätköjä etsien. Oltiin pakattu mukaan tarvikkeet makkaranpaistoa ja pannukahvia varten, mutta sää muuttui tosi kylmäksi ja pyrytti, joten palattiin kotiin ja paistettiin makkaraa piharakennuksessa ja juotiin pannukahvit samalla. Olipas mukava päivä. <3

Oletko kokeillut geokätköilyä? :)









Kommentit

  1. Olen monesti miettinyt että millaistakohan tuo geokätköily on mutta en ole koskaan sitä vielä kokeillut. Täytyy varmaan laittaa harkintaan kun sitä moni niin yhteen aikaan kehui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kokeilla! Helpot kätköt on usein tosi helppoja, musta kiva jos joutuu vähän miettimään, missä kätkö saattaisi olla, mutta sitten toisaalta ärsyttää jos kätkö jää löytämättä. :D

      Poista

Lähetä kommentti