Meikki Jeffree Starin tuotteilla

Meikki hyvin, tukka ei. :D Siskontytöllä on Jeffree Starin Jaw Breaker ja Mini Breaker-paletit ja hän teki niillä minulle ihanan silmämeikin. Käytän tosi harvoin luomivärejä enkä kauhean hyvin osaa niillä tehdä meikkiä, muuta kuin perus smoky eyesin, joten oli kiva päästä osaavan meikkaajan meikattavaksi! Annoin siskontytölle vapaat kädet ja tällainen lookki syntyi. Täydensin meikkiä Jeffree Starin Human Nature-huulipunalla, joka onkin näkynyt täällä blogissa aiemminkin. Tämän lookin kanssa kävin sitten kaupassa, päivän kohokohta!

Nuo Jeffree Starin luomivärit ovat ihana pigmenttisiä ja värivalikoimaa riittää! Haluaisin itsellenikin jonkun paletin, ihastelin juuri Blood Lust- ja Blood Sugar-paletteja, aivan ihania! Hinta on myös aika ihana, mutta toisaalta tiedän, että meikit ovat laadukkaita ja kestäviä, sen olen itsekin todennut. Mulla oli joku ilta tuota Human Nature-huulipunaa ja menin saunaan ja suihkuun ja sen jälkeenkin huulipuna oli vielä huulissa. :D Noita luomivärejä saa myös hinkata pois silmistä ihan urakalla.

Nyt olisi ainakin aikaa harjoitella erilaisia meikkilookkeja ja tosiaan, mulla ois ensi viikolla synttärit, joten pitäisiköhän toivoa joku ihana Jeffree Starin paletti synttärilahjaksi hmm...




Kommentit