Asukuvia jättihupparilla

Sain lahjakortin Zalandolle ja tein tilauksen pari viikkoa sitten. Olen haaveillut rennosta ja lämpimästä jättihupparista, jota voisi käyttää mekon tavoin. Zalandolla oli tosi monista potentiaalisista vaatteista loppuneet kaikki minulle sopivat koot, mutta onneksi sitten löysin hupparin, tai itse asiassa kaksi! Loppujen lopuksi siis tilasin mustan jättihupparin ja tämän harmaan, plus "tekonahka"housut joustavalla vyötäröllä. Minun oli tarkoitus palauttaa toinen huppareista, mutta tykästyin molempiin! Musta on tosi basic ja käy erilaisten kenkien ja sukkahousujen kanssa, tämä harmaa on kivaa vaihtelua ainaisille mustille vaatteille ja tykkään takaosan kukkakuvasta. Huppari on ihanan pehmeä ja lämmin päällä, täydellinen vaate etäopiskelupäiviin. <3

Kuvissa olevat maiharit olen vuosia sitten ostanut käytettynä. Tykkään niistä todella paljon, mutta keinonahassa alkaa olla jo aika paljon kulumaa. Kerran olen kenkiä käyttänyt nyt vuoden sisällä suutarilla, koska toinen vetoketju meni rikki. En tiedä kehtaanko näitä huollattaa enää montaa kertaa, sillä olen yhteensä kaksi kertaa huollattanut nämä  ja maksanut enemmän kuin itse kengistä käytettynä. Niin kauan kun vetoketjut kestää niin pidän kyllä näitä kenkiä käytössä! Tänä talvena minulla meni yhdet mustat maiharit lopullisesti rikki, niitä käytin eniten koko talvena, koska ne oli niin helppo yhdistää kaikkiin asuihin. Nyt on ollut sitten useimmiten nämä ruususaappaat jalassa. Tekisi mieli panostaa kunnolla seuraaviin maihareihin. Dr. Martensenin saappaista olenkin vuosia haaveillut! Minulta löytyy myös vuosia vanhat punaiset, polvimittaiset maiharit, jotka on tosi hyvässä kunnossa, mutta nyt viime vuosina ovat olleet vähällä käytöllä. Mustat, laadukkaat perusmaiharit olisi kiva hankkia niiden lisäksi.


Tämä viikko hurahti hurjan nopeasti, keskityin lähinnä tekemään kouluhommia pois alta. Tiistaina oli englannin kirjallisuuskurssin tentti ja perjantaina piti palauttaa gradusta yksi valmis luku. Sen lisäksi yritin saada muita tehtäviä tehdyksi, tekisi mieli saada piakkoin kaikki kouluhommat pois alta ja ottaa ihan rennosti! Huomenna olisi (toivottavasti) viimeinen tentti ja tiistaina kirjallisuuskurssin esseen palautus. Sitten pitäisi vielä saada sivuainetutkielmaa eteenpäin ja yksi italian kurssi tehtyä pois alta. Sen lisäksi vielä viimeinen englannin kurssi pitäisi saada pakettiin, niin olisi sitten englannin aineopinnot kasassa. Toukokuussa pitäisi myös suorittaa etänä viimeinen kasvatustieteen perusopintojen kurssi. Hain ja pääsin opiskelemaan aikuispedagogiikan opintoja (osana nykyistä musiikkitieteen tutkintoani siis), ne aloitan syksyllä ja nyt kun suoritan perusopinnot itsenäisesti loppuun niin ensi lukuvuodelle jää enää aineopinnot pedagogisista. Opettajan ammatti ei minua sinällään hirveästi kiinnosta, mutta pedagoginen pätevyys on vain plussaa, ja ainakin on joku plan b jos en muita töitä saa valmistumisen jälkeen. :D Yliopistolla olisi ihan mielenkiintoista opettaa joskus, mutta mikään ala- tai yläasteen tuntien pitäminen ei kiinnosta pätkääkään.



Kommentit