Pääsiäissunnuntain asu

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut oikein leppoisa ja hyvän ruuan täyteinen sunnuntai! Me käytiin isän kanssa heittämässä aamulla melkein parin tunnin mittainen lenkki koirien kanssa ja sen jälkeen ryhdyttiin äitin avustuksella ruuanlaittoon. Leivoin rahkapiirakkaa ja tein vegaanisen version shepherd's piesta. Eilisiltana tein jääkaappiin valmiiksi appelsiinicharlotten, sekin pääsi pääsiäispöytään. Ruuan jälkeen katsoin RuPaul's Drag Racen neljännen kauden finaalin, olipas jännä ja voitto meni täysin oikealle osallistujalle! Tarkoitus olisi vielä tehdä vähän koulujuttuja, mutta taitaa saunominen houkutella nyt enemmän. Ja RuPaul.

Minun piti tänään otattaa asukuvia ulkona kauniissa maisemissa, mutta täällä on koko päivän ollut pienoinen lumimyräkkä, joten ulkona kuvaamisesta ei tullut mitään. Otettiin sitten sisällä, harmi sinänsä, sillä ulkona olisi ollut parempi valo. Näillä kuvilla nyt sitten mennään, kaikki on vähän eri sävyä, mutta haittaneeko se. Kiva oli kuitenkin pitkästä aikaa meikata ja laittaa mekko päälle ja ottaa kuvia! Olen viimeiset kolme viikkoa ollut melkein koko ajan vaan pitkät kalsarit ja jättihuppari päällä. :D



Tämä musta mekko on näkynyt täällä blogissa ennenkin, esimerkiksi tässä postauksessa. Se on mekko, jota käytän varmaan eniten kaikista mekoistani. Simppeli musta mekko on niin monikäyttöinen, se on helppo yhdistää erilaisten sukkahousujen ja villatakkien kanssa. Ostin mekon viime vuonna kirpputorilta parilla eurolla, ollut siis hintansa väärti! Leveähihaisen villatakin sain pikkuveljeni puolisolta myös viime vuonna parin muun vaatteen kera. Tykkään neuleen mallista, se on kimonomainen ja edessä ei ole minkäänlaista kiinnitystä. Yleensä en ole tuollaisten graafisten kuvioiden ystävä, mutta tässä neuletakissa kuviointi näyttää kivalta. Korvakorut ovat ainoat uutena ostamani asiat tässä asukokonaisuudessa, tilasin ne Musta Kauris-verkkokaupasta tammikuussa alennusten aikaan. Tykkään niistä todella paljon! Jäävät vaan helposti pitkän tukan taakse piiloon, pitäisi varmaan pitää niitä nutturakampauksen tai ponihännän kanssa.








Kommentit

  1. Voi miten kaunis asu ja nuo sun hiukset on niin upeat! <3 Nuo korvikset nähtyäni piti itsekin kirmata tsekkaamaan tuon verkkokaupan tarjonta ja olipa siellä aika monta ihanaa korumallia :) Mukavan kuuloinen pääsiäinen teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Joo sieltä Mustasta Kauriista löytyy vaikka mitä, sillon tammikuun alessa oli korvikset 5e/kpl niin tilasin kolmet korvisparit, kaikki tosi ihania!

      Poista
  2. Onpa kaunis huulipuna, sopii sinulle todella hyvin ^_^ Muutenkin ihanan rento ja nätti asukokonaisuus ^_^
    Voih, täytyisi itsekkin alkaa pukemaan taas mekkoja, yhteen väliin en muissa kulkenutkaan. En oikeastaan edes tiedä miksei ne mekot ole nykyisin päälle eksyneet..hmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on Jeffree Starin Human Nature. :) Tykkään tosi paljon tuosta asusta, tulee pidettyä tosi usein! Nyt sun pitää kaivaa kaikki mekot kaapista ja alkaa käyttämään! ;)

      Poista

Lähetä kommentti