Kun minä kotoani läksin

Sain viime viikon vapaaksi töistä ja vietin sen perheeni kanssa Iisalmessa. Koko perhe oli pitkästä aikaa kasassa! Lauantaina pidettiin myös sukutapaaminen, minne tuli äidin puolen sukulaisia. Näin serkkuja ja heidän lapsiaan todella pitkästä aikaa. Mummu paistoi muurinpohjalettuja ja me siskontyttöjen kanssa leikittiin serkkujen lasten kanssa. Saunottiin ja syötiin hyvin, oli todella ihana päivä. Ja koko viikko meni todella nopeaan kuten aina. Kotona on aina ihana olla, ja se on paikka, missä akut latautuu. Harmi, että oli vain viikko vapaata, olisin jäänyt mieluusti pitemmäksi aikaa, mutta kesätyöt kutsuivat. Jospa ensi kesäksi saisi järkättyä pitemmän Iisalmen reissun.


Nämä asukuvat napattiin ennen kuin lähdettiin tädin kanssa ajelemaan kohti Turkua. Suurin osa asusta on kirpparilta ostettua tai käytettynä saatua, ainoastaan sukkahousut olen ostanut uutena Lidlistä ja kaulakorun tilannut EMP:ltä. Mekon ostin viime maaliskuun Rovaniemen reissulla kirpparilta. Mekko taisi maksaa 2 euroa, ja malli on mun lemppareita: tyköistuva yläosa ja leveä helma. Neuletakin sain veljeni avopuolisolta ja tennarit ostin viime vuonna kirpparilta Turusta.



English translation:

I got a week off from work last week and spent it with my family in Iisalmi, in my childhood home. The whole family was together after a long time! On Saturday there was also a family reunion, and many relatives came to visit us, mostly my cousins and their kids. It was a wonderful day, we went to sauna and ate a lot. And the whole week went really fast as always. It is always wonderful to be at home, it is the place where I can recover my energy.

These photos were taken before me and my aunt started to drive towards Turku. Most of these clothes are purchased from flea market or obtained used, only the tights I have purchased from Lidl and the necklace is ordered from EMP. I bought the dress last March from the flea market. The dress cost only 2 euros, and I really love the shape of it. I got the cardigan from my brother's girlfriend and the shoes I bought from flea market last year.

Kommentit

  1. Onpa kaunis mekko ja ihana yhdistelmä tämä asu. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis asu ja ihanan paljon kaikkea kirpparilta löytynyttä! En oo jotenkaan itse viimeaikoina juurikaan löytänyt kirpparilta vaatteita, kun tuntuu siltä ettei nykyisen asuinkaupungin kirppisten valikoima täsmää, mutta aina välillä tarttuu mukaan kynttilöitä yms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se kirppislöytöjen tekeminen menee jotenkin kausissa, välillä löytää ja välillä ei. Ajattelin tehdä tässä lähiaikoina vaatekaapin täydellisen putsauksen ja sitten voisi mennä kattelemaan löytyiskö kirpparilta jotain kivaa. :)

      Poista

Lähetä kommentti