Musta jättihuppari ja maailman paras ulkosauna

Tylsää karanteeniasua taas luvassa! :D Tilasin Zalandolta kaksi jättihupparia, toinen näkyy tässä postauksessa. En ole paljoa muita vaatteita käyttänytkään kuin näitä huppareita. En siedä kylmää yhtään, joten jättihuppari yhdistettynä villasukkiin on täydellinen kotiasu kun sisällä on viileää! Minun ei tule pukeuduttua mitenkään ihmeellisesti nyt kun olen melkein koko ajan kotona, tietty kaipaan hameitani ja mekkojani, mutta ne ovat kaikki Turussa yhtä mustaa mekkoa lukuun ottamatta. Nyt maalla ollessa olen pukeutunut käytännöllisesti ja mukavasti. Ja tietysti lämpimästi! Odotan kesää, sitten voi ottaa kesämekot ja -hameet käyttöön. Haaveissa olisi myös ommella jotain kivaa, ja kesällä olisi aikaa, koska luultavasti olen lomautettuna koko kesän. Ajattelin kyllä käyttää tämän pakkoloman hyödyksi ja työstää graduani eteenpäin niin paljon kuin mahdollista. Ensi syksyllä alkaa viimeinen vuosi yliopistossa, ja olisi mahtavaa jos gradu olisi syksyyn mennessä valmis ja sitä ei tarvitsisi enää stressata vaan voisin vaan keskittyä pedagogisten opintojen tekoon viimeisenä vuonna.

Eilen käytiin ottamassa nämä asukuvat ulkosaunan edessä. Ystäväni tuli käymään ja hän toimi valokuvaajana. Lapsuudenkotini ulkosauna on valehtelematta maailman paras sauna, se on kaunis ja tunnelmallinen, ja löylyt ovat ihanat. Tässä saunassa vierähtää helposti monta tuntia. Varsinkin kesällä, kun voi vilvoitella altaassa ja ihastella järvimaisemaa. Sauna oli aiemmin yhden kyläläisen tontilla käyttämättömänä, antoi sen sitten meille. Pala palalta sauna tuotiin lapsuudenkotini takapihalle ja siitä asti se on ollut ahkerassa käytössä. Lapsuudenkodissani tykätään saunoa, sauna lämpiää täällä yleensä kolme tai neljä kertaa viikossa. Sisäsauna lämpiää yleensä arkisin, kun aikaa ei niin paljoa ole. Viikonloppuisin saunotaan aina ulkosaunassa. Sen lämmittäminen on isompi homma, ihan muutenkin sen takia, että vesi pitää kantaa sinne. Isä on meidän saunamestarimme, hän yleensä aina huolehtii saunojen lämmityksestä. Kesäisin hän tekee aina vastoja varastoon, joten talvellakin saa nauttia löylyistä vastan kera.

Tykkäättekö saunoa ja kuinka usein? Sanotteko vasta vai vihta? :D

P.s. Äiti osti minulle nuo ihanat musiikkiaiheiset korvakorut, just minulle sopivat! :)




Kommentit

  1. Nää säkkivaatteet on just parhaita koronavaatteita :D Pitäis itekin ostaa joku pitkä löysä huppari. Arkivaatteisiin palaaminen tulee oleen ihan mahdotonta.

    Saunominen olis myös ihanaa ja ulkosaunat on ihan parhautta! Ite kaipaisin kyl nyt kovasti enemmän kylpyammetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon jo varmaan kuukauden ajan käyttäny näitä kahta jättihupparia vuorotellen. :D Parhaita! Ja nämä mallit on tosi kivat, joskus H&M:ssä kokeilin vastaavaa ja se näytti päällä jotenkin hassulta, oli outo malli. Nämä Zalandolta tilatut on kivannäköisiä päällä!

      Mulla oli ekassa Turun kämpässä semmonen söpö mintunvihree kylpyamme. <3

      Poista

Lähetä kommentti