Ihanat nyörisaappaat Kipkop Storesta

Olen nyt pari päivää nauttinut uusien kenkien tuomasta onnen tunteesta. Se vaan on niin ihana fiilis, kun saa tiedon paketin saapumisesta, noutaa sen postista, hypistelee pakettia, avaa sen ja nostaa paketista tilatut kengät. Vetää uudet kengät jalkaan ja ottaa niiden kanssa ensimmäiset askeleet. Ihastelee uusia kenkiä peilistä. Ai että. Kaikki kenkien rakastajat voivat varmaan samaistua tähän tunteeseen. Olin katsellut näitä Amelia-nimisiä tolppakorkoisia nyörisaappaita Kipkop Storesta jo pari viikkoa, mutta en raaskinut tilata. Vähän väliä kävin näitä kenkiä katsomassa ja ihastelemassa nettisivuilla. Sitten viime viikolla saappaat olivat tulleet alennukseen ja kenkien kohdalla luki, että nämä olisivat viimeistä erää, uusia ei olisi enää tulossa. Päätin sitten klikata saappaat ostoskoriin, ja samalla sinne meni toinenkin pari, hups. Nämä toiset kengät esittelen joskus toisessa postauksessa, nyt on näiden upeiden Amelia-saappaiden vuoro. Kengät ovat todella pehmeää keinonahkaa ja mahtuvat hyvin tällaiselle paksupohkeisellekin. Korkoa saappaista löytyy aika reippaasti, mutta saappaat ovat todella tukevan tuntuiset jalassa ja niillä on helppo kävellä. Alhaalta ylös jatkuva nyöritys on upea ja hopeiset rei'itykset ovat yksityiskohtina kivat. Sivulla olevat vetoketjut helpottavat pukemista. Aivan ihanat saappaat! Toivottavasti nämä pääsevät useasti tänä vuonna käyttöön. <3 Näiden kaveriksi haluaisin ommella isohuppuisen, leveähelmaisen talvitakin. Se sopisi hyvin saappaiden kanssa. Nyt yhdistin saappaat Black Bloodin toppiin, tekonahkahousuihin ja äitiltä lainassa olevaan villatakkiin, joka on kirpparilta ostettu. Kiva asukokonaisuus ja ihana talvinen miljöö taustalla! 


Loma meni taas kerran ihan supernopeasti. Kaikenlaista oli tarkoitus tehdä, mutta aikomukseksi suurin osa jäi. Pääasia kuitenkin, että oli rento ja mukava loma! Turha lomalla stressata ettei saanut loman bucket listia tehtyä. Ainakin leivoin paljon ja nautin lumisesta luonnosta. Katsoin elokuvia. Nukuin aamuisin pitkään. Testattiin veljen ja isän kanssa kylän salia, se oli positiivinen yllätys. Pelattiin monta erää Dixitiä, Skipboa ja Rummikubia. Ihanaa, että ehdin olla paljon perheen kanssa. Joululomassa on parasta perheen kanssa vietetty aika. <3 Lapsuudenkoti hiljeni, kun keskiviikkona pikkuveli lähti perheineen takaisin Rovaniemelle. Sisko lähti Ouluun lapsiensa kanssa jo sunnuntaina töiden takia.  "Täti, tuleeko sun ikävä mua", kysyi kaksivuotias veljentyttöni ennen kuin palasi Lappiin. Totta kai tulee. Jospa hiihtoloman aikoihin päästään taas kokoontumaan yhteen! Olisipa ihanaa asua perheen lähellä, pääsisi vaikka ex tempore käymään kahvilla tai olemaan vaikka tarvittaessa sisaruksille lastenvahtina. Käytän aina kaikki pidemmät vapaat siihen, että reissaan näkemään joko vanhempia tai sisaruksia. Eipä sen vähintään kahdeksan tunnin bussimatkan takia kehtaa ihan viikonlopuksi pohjosempaan reissata...


Vietän vielä ainakin viikon Iisalmessa ja lähden sitten takaisin Turkuun. Piipahdan matkan varrella Jyväskylässä kaverin luona. Ensi viikolla aloitan työharjoittelun yliopistolla, mutta koska teen sen etänä ei minulla ole vielä mitään kiirettä etelään lähdön kanssa. Olisi ollut mielenkiintoinen kokemus päästä työharjotteluun paikan päälle ja nähdä yliopistoelämää opettajan näkökulmasta. Tälle tilanteelle ei nyt voi mitään, uskon että siltikin saan paljon arvokasta kokemusta ja opin paljon työharjottelun aikana. Pitää nyt yrittää jaksaa palata arkeen vaikka vielä täällä lapsuudenkodissa olenkin. Tänään oli jo tarkoitus tehdä koulujuttuja, sain pari tuntia tehtyä, mutta muuten tein kaikkea muuta, taisi lomamoodi vielä jäädä päälle. :D Pakko varmaan tehdä vähän suunnittelujuttuja viikonloppuna, sillä pidän työharjottelussa kurssin ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja pitää valmistella kaikki kurssimateriaalit ja Moodle-sivut valmiiksi. Tällaisen pienenkin kurssin suunnitteluun ja valmistamiseen menee ihan hulluna aikaa! Iso hatun nosto siis kaikille opettajille, vaativaa hommaa. Mahtavaa, että sain vapaat kädet kurssin sisällön suhteen, mutta toisaalta se myös teetättää lisähommaa, sillä mitään kirjaa tai muuta materiaalia ei ole valmiina, mistä voisin suoraan ottaa kaiken tarvittavan kurssille. Kiva, että kaikenlaisia oppimisalustoja löytyy netistä, ne tuovat monipuolisen lisän etätunneille. Onneksi sain viettää rentouttavan loman, sillä tästä keväästä tulee varmasti kiireinen. Olen työharjoittelussa tammikuusta maaliskuun alkuun, sen lisäksi pitäisi vielä viimeistellä gradu, kirjoittaa loppuun sivuainetutkielma ja yksi italian essee, tehdä vielä yksi viiden opintopisteen musiikkitieteen kurssi ja suorittaa muut pedagogisten opintojen kurssit loppuun. 35 opintopisteen pedagogisista opintorekisterissä on vasta syksyn viiden opintopisteen harjoittelu, kaikki muut kurssit kestävät kevääseen asti. Pedagogisiin opintoihin kuuluu myös kandidaatin tutkielman kirjoittaminen, sitä pitäisi jaksaa ideoida myös. Kiirettä siis pitää kevääseen asti! En tiedä, miten muka ajattelin, että helposti nuo pedagogisetkin mahtuu tähän viimeiseen vuoteen. Aina sama juttu, ensin tuntuu että lukujärjestys näyttää kauhean tyhjältä, sitten hamstraan kursseja ihan liikaa. Ei sitä ikinä opi. :D Onneksi sentään luentoja on vähän.

Kohta saunaan ja sitten ajattelin mennä peiton alle lukemaan Hobiittia. Ihanaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa lukijoille! :) 


Kommentit

  1. Komeat kengät! ♥ Tsemppiä opintoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näistä tuli heti lempparisaappaat. <3

      Poista
  2. Aivan ihana asu ja tosi näyttävät nuo kengät! Voisin itsellenikin kelpuuttaa vastaavat, tosin ehkä hitusen matalammalla korolla :) Olen nykyään tosi laiska kenkien ostaja ja monesti minut saa kenkäkaupoille vasta sitten, kun huomaan jonkin tietyn funktion kenkien vetelevän viimeisiään. Olisi kivaa löytää kenkien ostamisesta uudelleen juurikin tuollainen tässä postauksessa kuvailemasi ilo!

    Oman kurssin pitäminen kuulostaa ihan super jännittävältä! Tsemppiä siihen ja muihin kevätkauden kouluhommiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nämä ovat yllättävän helpot kävellä, varmaan tuon paksun platformin takia! Mä oon nyt korona-aikana ollut tosi laiska liikkeitten kiertäjä, netistä on niin kätevä tilata kotisohvalta käsin. Tietty kenkäkaupassa saa sovitella kaikkia kenkiä, se on iso plussa.

      Poista
  3. Upeat saappaat <3 nauti vapaista ennen kuin joudut palaamaan arkeen ja etelä suomeen!!! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Juu todellakin nautin! Onneksi sentään eteläänkin on nyt tullut vähän lunta, ei ole niin paha sitten tuo Turkuun paluu.

      Poista
  4. Aivan ihanat nuo saappaat, upeat! <3 <3 Hieno löytö ja KipKopilla kyllä kengät liikkuu siihen malliin, että kannattaa olla nopea, jos haluaa jotkut tietyt kengät saada.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tuli kyllä heti lempparit! :) Onneks en sitten ootellut! Itse asiassa luin lomalla sun kenkäjoulukalenteria ja siellä oli linkki KipKop Storeen, sieltä sitte löysin nää joten kiitos linkistä ja vinkeistä! :)

      Poista
  5. Ihanat saappaat ♥ ja onnea harkkaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti