Syksyisiä asukuvia Aurajoelta

Hellou, menipäs taas viikko nopeasti. Arkipäivät olen ahertanut gradua ja tehnyt harkkajuttuja. Tämä viikko on jotenkin ollut ekstraväsyttävä, monena päivänä mietin jo aamusta, että pitäsikö lopettaa kouluhommien teko siltä päivältä ja katsoa vain Netflixiä. :D Pysyin tiukkana ja tein kouluhommia, vaikka olisi ollut niin helppo siirtyä työpöydän äärestä sohvalle ja avata telkkari. Luulen, että väsymys johtuu siitä, että olen tehnyt tänä syksynä melkein joka viikonloppu töitä ja harvoina vapaapäivinäkin on ollut aina jotain hulinaa tai muuta tosi sosiaalista aktiviteettia. Tällä viikollakin olin torstai-illan fuksien kastajaisia viettämässä, perjantaina näin aamupäivästä kaveria ja illaksi tuli kavereita luokseni istumaan iltaa. Lauantain olin koko päivän Helsingissä Pakanallisilla syysmessuilla ja tämä sunnuntai vierähti töissä. Onneksi alle viikon päästä olen viettämässä syyslomaa Rovaniemellä veljen luona. :) Loppu lomasta lähdetään Pudasjärvelle, sinne tulee myös vanhemmat Iisalmesta. Odotan jo innolla loman alkamista!

Mutta palataanpa vielä viime perjantaihin. Näin yhtä kaveria tosi pitkästä aikaa, korona sotki meidän näkemiset ja edellisestä tapaamisesta oli puoli vuotta. Nähtiin aamulla keskustassa ja pyysin häntä ottamaan minusta kuvia, ajattelin että syksyinen Aurajoki olisi kiva miljöö. Jokiranta oli täynnä puusta pudonneita lehtiä. <3 Samaan aikaan sattui olemaan Kansainväliset suurmarkkinat, kojuja näkyykin kuvien taustalla. Me ei jaksettu kaverin kanssa kierrellä markkinoita, tuntuu että siellä on joka vuosi samat kojut. Otettiin kuvia parissa paikaa Aurajoen lähellä. Tosi kivoja kuvia tuli, kiitos siitä Sofialle! :) Kuvaussession jälkeen mentiin kauppahalliin syömään 450 C pizzeriaan, joka on italialaisten pyörittämä. Todella autenttista pizzaa sieltä saikin, aivan kuin Italiassa. Söin Marinaran, se oli tosi hyvää. <3 Otettiin myös lasilliset viiniä pizzan kylkeen. Pizzan jälkeen mentiin vielä pizzerian omistajien gelateriaan Nuvoleen syömään italialaista jäätelöä. Ai että oli ihana vaihtaa kuulumisia hyvän ruuan äärellä! :) Eipä sitä muuta tarvitsekaan, että päivä on mukava, kunhan on hyvää ruokaa ja hyvää seuraa.


Tämä syksy on ollut yllättävän lämmin. Useimpina päivinä olen pärjännyt hupparilla tai kevyellä takilla. Perjantaille laitoin pitkän mustan fleecetakin ja mustat nilkkurit, sillä kaipasin syyspukeutumista. Takki ja sen alla ohut villatakki oli vähän turhan lämmin yhdistelmä, vieläpä kun mekossakin oli pitkät hihat. Silti tykkäsin tästä asukokonaisuudesta todella paljon. Tuota violettia mekkoa (tai varmaan normaalipituisilla tunikaa :D) en ole tainnut käyttää koskaan, ostin sen yli vuosi sitten kirpparilta, mutta jostain syystä se oli unohtunut vaatekaapin perukoille. Onneksi nyt pääsi käyttöön! Violetti on lempivärini, mutta suurin osa omistamistani mekoista on mustia. Violetti mekko tuo vähän väriä muuten niin tummaan vaatekaappiini. Oli muuten ihanaa kävellä pitkästä aikaa koroilla, en edes muista milloin viimeksi olen niin tehnyt. Tuntuu, että tämän vuoden olen kulkenut joko tennareilla tai maihareilla. Nyt arkena on muutenkin harvoin tilaisuuksia käyttää korkoja, sillä olen yleensä arkipäivät vain kotosalla. Tällä viikolla käytin korkoja kahtena päivänä, molempina oli kyllä jalat aika kipeät, varsinkin lauantaina. Tuntuu, että en ikinä totu koroilla kävelemiseen tai sitten omistan vain huonoja kenkiä. :D Nämä kuvissa näkyvät nilkkurit ovat kyllä ihan supermukavat, mutta perjantaina kotiin päästyäni huomasin varpaissa rakot. 

Kuvissa näkyvä laukku on muuten Restylen. Olin ihan unohtanut koko merkin olemassaolon, vaikka minulla on ollut tuo ja toinenkin laukku jo vuosikausia. Jotenkin muistelin, että lonkerolaukku olisi ollut jonkun toisen merkin, mutta kävin tarkistamassa ja Restyle siinä lukee. Kävin vähän katselemassa Restylen sivuja ja kaikkea ihanaa siellä näkyy olevan. Valikoimat ovat laajentuneet kovasti siitä, mitä ne olivat muutama vuosi sitten. Omat Restylen laukkuni olen ostanut käytettynä, joten en yhtään tiedä, millainen prosessi nettisivuilta tilaaminen olisi. Enkä ole koskaan omistanut Restylen vaatteita, joten en tiedä yhtään, ovatko ne laatutavaraa. Tuosta lonkerolaukusta alkavat tekonahkaiset rivat olla kohta kuluneet puhki, muuten laukku on siisti. Minulla on tosi moni laukku nyt poissa käytöstä saman ongelman takia, myös lemppari laukkuni, joka on Iron Fistiltä. Pitäisi yrittää joskus saada aikaiseksi korjata kaikki rikkinäiset laukut. En vaan ole saanut aikaiseksi. Sen sijaan olen kuolannut Killstarin ja Restylen laukkuja netistä...


Huomenna olisi aikainen herätys, ja täällä minä vielä naputtelen tätä postausta... Halusin vaan julkaista tämän jo tänään, sillä ensi viikolle olen suunnitellut muita juttuja. Luvassa ainakin postausta Pakanallisilta syysmessuilta ja asukuvia, jos ehdin niitä ottamaan. Jospa ehtisin tekemään joitain postauksia ajastukseen, niin olisi jotain julkaistavaa sitten syysloman aikanakin. En olisi halunnut ottaa konetta reissuun mukaan, mutta minulla on lomaviikkona keskiviikkona kuuden tunnin seminaari, joten pakko ottaa kone mukaan. Ja toisaalta, onpahan pitkällä junamatkalla jotain viihdykettä. Mutta muuten en kyllä ajatellut konetta käyttää, nautin vaan lomasta ja jätän gradun ja muut koulujutut sitten loman jälkeen jatkettavaksi. 

Tämä viikko oli tosi kiva, vaikka olikin paljon kaikkea. Onneksi ehdin tänään ennen töitä vähän lataamaan akkuja, minulla oli siis iltavuoro tänään. Päivän pläni oli sellainen, että aamun katsoin sängyssä Viaplaytä ja sitten siirryin sohvalle katsomaan Netflixiä. :D Kroppa kaipasi lepoa, joten sitä se sitten sai. Ensi viikolla riittää paljon hommaa, pidän loman jälkeen harkkapaikassa musiikin tunteja, joten pitäisi tehdä tuntisuunnitelmat ja hyväksyttää ne ohjaajalla ja sen lisäksi tehdä tunteja varten kaikenlaista materiaalia kuten sointulaput oppilaille ja nuotit itselle. Ajattelin tehdä kaikki tarvittavat ennen lomaa, sillä tulen lomalta kuitenkin Turkuun myöhään illalla ja seuraavana päivänä pitäisi pitää tunteja. Kiva saada kaikki valmiiksi, niin ei tarvitse loman aikana stressata.

Onko teillä syyslomaa tiedossa? :)

P.S. Kaveri värjäsi hiukseni hennalla viime viikkolla, tuli aika kivat!







Kommentit

  1. Tuosta restyleltä tilaamisesta.. Deadfinen kautta voi tilata restylee, killstaria ja vaikka mitä. Samalla tukee suomalaista yrittäjää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiitos tiedosta! Deadfineltä en oo tainukkaan tilata ikinä, viimeksi tilasin Killstaria Totentazilta, sekin on kotimainen yritys. Deadfine oli tuolla Pakanallisilla Syysmessuilla, siellä näytti olevan kaikkea kivaa tarjolla!

      Poista
  2. Ihania kuvia. ♥
    Restylen topit on ainakin aika usein samaa laatua kun H&M halvimmat topit, eli kangas kiertää. Postit on myös aika hirveet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Okei hyvä tietää. Noi laukut on ollut ihan hyvälaatuiset. Ne Restylen korsetit on tosi nätit, mutta halpa hinta epäilyttää. Just sovitin pari päivää sitten jotain halppisketjun t-paitaa, siinä oli tosi kiva kuuprintti, mutta paita istu huonosti. Mikä siinä on ettei pystytä kaavottamaan kunnolla ja leikkaamaan kangasta oikein. :D

      Poista

Lähetä kommentti