Dimmu Borgir-bändipaita ja punaiset maiharit

Eilen kävin muutaman kaverin kanssa syömässä thaimaalaista ruokaa. Oli ihan superhyvää! Ilma oli aika sateinen, ja ajattelin, että asukuvien ottamisesta ei varmaan tule mitään, mutta onneksi sade loppui ja syömisen jälkeen saatiin kuvat otettua. Yritän aina pyytää kavereita ottamaan minusta asukuvia kun nähdään, sillä yksin on vähän mälsä ottaa aina sitä samaa taustaa vasten kotona. Onneksi kaverit aina suostuu ottamaan kuvia, varmaan vähän rasittavaa kun sitten joutuvat miljoona räpsyä ottamaan ennen kuin olen tyytyväinen. :D Nyt otettiin kuvat aika pikaseen, ja sitten lähdettiin jatkamaan iltaa yhden kaverin luo, joka asui ihan ravintolan lähellä. Yhtä kaveria näin nyt ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen, oli ihana nähdä! Muutenkin kavereiden näkeminen nyt tällaisena poikkeusaikana tuntuu ihan extraihanalta, sillä suurimman osan ajasta olen yksin kotona. 

Tänään jouduin heräämään ihan superaikaisin, sillä juna lähti kohti Rovaniemeä. Otin vähän omaa lomaa ja lähdin sukuloimaan pohjoiseen. Ihana nähdä perhettä taas. :) Menen nyt veljen luokse Rovaniemelle ja sieltä lähdetään keskiviikkona Pudasjärvelle mökkeilemään, ja vanhemmat tulevat sinne myös. Siitä olisi vielä tarkoitus jäädä Ouluun pariksi päiväksi siskon luokse. Sain sovittua tatuoinnin korjausajankin Oulun reissun yhteyteen, tosi kiva että onnistui näin. Tuo huhtikuussa ottamani puolikuutatuointi on paikoittain haaleampi, joten käyn sitä vähän korjauttamassa. Tekisi mieli ottaa samalla jotain pientä uutta kuvaa, mutta tuskinpa tatuoija olisi tästä ex tempore-ideasta innoissaan. :D Mutta joo, olen tosi innoissani tästä reissusta! Aina on kiva päästä pois Turusta. :D


Asuksi valikoitui mustat housumaiset legginsit ja Dimmu Borgirin bändipaita. Sää oli sen verran kolea, että vedin päälle ihanan Iron Fistin takkini, tämä on ollut minulla jo vuosikausia ja vieläkin hyvä. <3 Tämän lisäksi laitoin kaulaan itsetekemäni haarukkapitsihuivin ja jalkaan vedin punaiset maiharit. Noita maihareita en tainnut viime vuonna käyttää olleenkaan vaan kulutin puhki yhdet mustat maiharit. Ne oli kyllä tosi huonolaatuiset, sillä ehtivät olla minulla käytössä vain vuoden. Kävin niitä kerran korjauttamassa, sillä toisesta kengästä meni vetoketju rikki. Sitten kun se meni rikki uudelleen ja huomasin että toisesta kengästä on pohja melkein puoliksi irti, heitin kengät kaapin pohjalle. Pitäisi varmaan kiikuttaa roskiin, tuskin tulee niitä korjautettua enää. Nyt minulta siis puuttuu mustat perusmaiharit. Raaskisiko tänä vuonna tilata Dr Martensenit, niiden hankkimista olen miettinyt useamman vuoden ajan. Ne varmasti kestäisivät käyttöä vuosikausia! Niin on kestäneet nämä punaisetkin vaikka eikät Martensit ole. Ostin nämä joskus yli kymmenen vuotta sitten Iisalmesta alennuksesta, maksoivat vain 40 euroa, alkuperäinen hinta oli parin sadan kieppeillä. Kengät ovat edelleen siistit vaikka en niitä ihmeemmin ole huoltanut. Pari kertaa olen vetoketjun vaihdattanut. Minulla on niin paksut pohkeet, että vetoketjuen rikkoutuminen on tosi yleistä kenkieni kohdalla. :D

Tällainen postaus tällä kertaa. Minulla on vielä tunti junamatkaa jäljellä, ajattelin kuluttaa sen katsomalla Netflixiä ja neulomalla. Tai sitten jatkan yhden opparin oikolukemista, lupasin tehdä sen valmiiksi ensi viikon sunnuntaihin mennessä, mutta tässä on kyllä paljon hommaa. Suomeksi hoituisi aika nopsaan, mutta koska on englanniksi, joudun välillä tarkistamaan kielioppiseikkoja ja kommenttien kirjoittaminenkin vie aikaa. Ei ollutkaan niin helppo homma mitä ajattelin. No, mutta kyllä tämä tästä. 

Hyvää viikonloppua kaikille! :)



Kommentit

  1. Ihanat nää maiharit, tuo sävy! <3 Dr. Martenseja suosittelee todella monet, ilmeisesti ovat hintansa arvoiset ja kestävät ainakin ne nahkaiset versiot. Miulla ystävä kans osti vähän aikaa sitten ne, eikä ole paljoa muita kenkiä enää sen jälkeen käyttänyt. :D :) Itselle tuli tuossa kevät- talvella Minna Parikan maiharit, niin niihin meinasin talvipohjat laitattaa, kun ne ovat sitä vanhaa mallia missä pohja on täysin sileä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Parikalla on kyllä kans tosi kivoja maihareita! Dr Martenseissakin on niin paljon valinnanvaraa, mietin että tilaisiko ihan mattamustat vai semmoiset glitteriset. Torissa oli aika hyvin käytettynäkin saatavilla, ehkä tilaan sieltä. :) Toisaalta sitten palautus ei onnistuisi, jos kengät eivät sopisikaan.

      Poista

Lähetä kommentti