Parvekkeen sisustusideoita

Olen haaveillut parvekkeeni uudelleensisustamisesta jo pitemmän aikaa. Kesällä en paljoa Turussa ollut, joten parveke on ollut todella vähällä käytöllä tänä vuonna. Siitä on nyt pikkuhiljaa tullut jonkinlainen romuvarasto... Olisi ihana saada se sisustettua viihtyisäksi! Voisin sitten pimenevinä syysiltoina istuskella parvekkeellani viltin alla lukemassa kirjaa tai kuuntelemassa äänikirjaa. Tein Canvalla muutaman kollaasin, mihin keräsin itselleni mieluisia sisustusjuttuja. Haluaisin jonkin mukavan tuolin tai sohvan, jossa saisi löhötä ja rentoutua ja joitain pienempiä sisustusjuttuja tekemään parvekkeesta viihtyisän. Parasta olisi, jos suurin osa tavaroista löytyisi käytettynä.

-Riipputuoli telineellä Preecosta: Eniten olen haaveillut sellaista katosta roikkuvaa riipputuolia, mutta tällainen olisi vuokrakämppään kätevämpi.

-Musta rottinkituoli Ikeasta: Tähän pitäisi hankkia jokin kiva pehmuste ja ehkä rahikin, sitten siitä tulisi varmasti oikein mukava. Tämä on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin nuo kaksi muuta tuolia.

-Musta pallotuoli Puutarhakalusteista: Meillä oli joskus kotona tällainen kun olin lapsi, tämä oli ihan älyttömän mukava! Aika monista paikoista löytyi samanmallinen mutta vaalean värisenä, mutta se ei ole minulle passeli väri.





 

Korituolin lisäksi olen myös miettinyt jotain sohvaa. Kumpikin ei mahtuisi, joten pitäisi valita, kumman sitten lopulta haluaisin. Sohva veisi enemmän tilaa, joten kaikkea muuta sisustusta pitäisi sitten karsia.

-Musta sohva Deco24:stä: Tykkään tästä mallista todella paljon, mutta hinta on kyllä budjettini ulkopuolella. :D Mutta jos tällaisen samanlaisen löytäisi jostain käytettynä...

-Punainen torkkupeitto Hobby Hallista: Tämänkin tuotteen hinta on ihan liian kallis omalle budjetilleni, mutta tuon tyyppinen edullisempi torkkupeitto olisi kiva! Viininpunainen ja superlämmin. Toinen vaihtoehto olisi neuloa itse samankaltainen torkkupeitto.

-Koristetyyny Ikeasta: Tätä tyynyä joskus ihastelin Ikeassa, mutta en raaskinut ostaa. Huomasin, että se on edelleen myynnissä ainakin verkkokaupassa!

 





 

Huonekalujen lisäksi haluaisin koristella parvekkeen erilaisilla kasveilla. Muratti on yksi suosikeistani, olisi kiva saada se kasvamaan kunnolla pitkin seiniä! Tämän lisäksi haluaisin pari callunaa, ne ovat nättejä ja pärjäävät kylmemmälläkin säällä. Kasvien lisäksi haluaisin tuollaiset hehkulamppuja muistuttavat ledlamput, ne toisivat kivaa tunnelmaa. Kollaasissa oleva kuva on otettu Clas Ohlsonin sivuilta. Muistaakseni Tokmannilla näin samanlaiset lamput hieman halvemmalla. Näiden sisustusjuttujen lisäksi toki laittaisin parvekkeen täyteen kynttilöitä, kynttilät on parasta pimenevinä iltoina. <3


 Onko teillä parveke jonkinlainen romuvarasto vai oletteko panostaneet sen sisustamiseen? :)


Kommentit

  1. Noista tulisi kiva ja yhteneväinen kokonaisuus. ♥ Tommonen roikkuva tuoli olis aivan ihana. Rustassa (ent. Hongkong) on ainakin tosi halvalla murretun värisiä torkkupeittoja. Ite ostin yhen kissalle kun se rohmuaa muuten mun viltit.
    Meiän partsi on semmoinen semikäyttöparveke. Vähän romua, vähän jotain sisustusyritelmää. Sielä siis voi hyvin oleskella, mutta ei se oli niin optimaalinen ja mukava kuin mahdollista. Saati sitten kauhean kaunis. Lähinnä kuivataan sielä pyykit, kissa viihtyy sielä ja mä myös käytän sitä maalaamiseen ja hiomiseen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo tommonen ois ihana, harmi että hinta menee kyllä yli budjetin.. Pitää katella jos löytyis käytettynä. Okei, hyvä tietää noista torkkupeitoista! Heh, niin se varmaan aika monilla menee toi parvekkeen sisustus noin, itekki harvoin jaksan siihen panostaa, koska talvella en käytä sitä ollenkaan.

      Poista
  2. Oo, ihania poimintoja parvekesisustukseen! Riipputuolista oon itsekin haaveillut parvekkeelle. Riipputuolin sijaan partsille voisi olla myös ihana semmoinen rento pesämäinen sohva, jolla kelpaisi köllötellä helteillä tai viettää viltin alla aikaa syksyllä. Meillä ei ole parvekkeella vielä yhtikäs mitään, kun haluaisin siihen ensin lasitukset. Sen jälkeen voisi alkaa sitten sisustelemaan kunnolla. Haluaisin parvekkeelle vähän semmoisen boheemin fiiliksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo mukava pesä kuulostaa kans kivalta, just semmonen täydellinen rentoon löhöilyyn. <3 Mulla on parvekkeella lasitus, mutta se ei oo kuitenkaan niin tiivis, että en esim voi pitää parvekkeella talvisin semmosia huonekaluja, jotka ei siedä kosteutta. Mulla oli ennen parvekkeella nojatuoli, mutta se piti roudata sieltä aina talveks pois, kivempi ois saaha sinne semmoset kalusteet mitkä vois olla siellä ympäri vuoden.

      Poista

Lähetä kommentti