Pääkallokoruja ja Jeffree Starin meikkejä

Olen haaveillut Jeffree Starin Blood Lust-luomiväripaletista jo pitemmän aikaa. Tosi usein klikkasin paletin verkkokaupassa ostoskoriin, mutta en raaskinutkaan tilata korkean hinnan takia. Tätä kun olin tehnyt toistuvasti jo pidemmän aikaa, lopulta yhtenä iltana ajattelin, että perhana tilataan nyt niin se paletti ei koko ajan kummittele mielessä. :D Tilasin samalla kaksi nestemäistä huulipunaa, tumman sinisen Abused- ja glitterimäisen punaisen Hi, how are ya-huulipunan. Tykkään todella paljon Jeffree Starin näistä nestemäisistä huulipunista, niitä on helppo käyttää ja tuote pysyy huulilla pitkään.

Jeffree Starin tuotteita ei taida löytyä Suomessa muualta kuin Sokoksilta ja Olet kaunis-verkkokaupasta, en ainakaan pikaisella googlettelulla nähnyt muita. Blood Lust-paletti löytyy ainoastaan Olet kaunis-verkkokaupasta, siellä on muutenkin tosi laaja valikoima herra Starin tuotteita. Luomiväripaletteja löytyy kaikenlaisia, minä ihastuin tuohon Blood Lustiin, joka on täynnä violetin eri sävyjä ja violetti on lempi värini. Kuulema violetti on myös hankalin väri toteuttaa luomivärinä, mutta Blood Lustissa tässä on ilmeisesti onnistuttu aika hyvin. Suosittelen katsomaan NikkiTutorialsin arvosteluvideon Youtubesta tästä paletista. En vielä itse ole testaillut kaikkia värejä, kokeilin kumpaankin silmään vähän eri sävyjä Pinterestin opastuksella. Olen siis tosi vasta-alkaja luomivärien kanssa, osaan vain tehdä sellaisen perus smokey eyes-lookin... Nyt oli kiva kokeilla jotain erilaista! Harjoittelua vielä vaatii, mutta eiköhän tässä koko ajan opi lisää. :) Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, että raaskin viimein tilata Blood Lustin. Mielestäni Jeffreen tuotteet ovat aina tosi kauniita, tuo Blood Lustkin ulkopuoli on violettia samettia, tosi kaunis. <3 Miinus paletissa on se, että se on valtava, ja paletin muoto vieläpä tekee sen hankalaksi pakata mukaan reissuun. Eli varmaan tämä soveltuu parhaiten kotona käytettäväksi, ellei sitten ole reissaamassa ison matkalaukun kanssa, mitä minä ainakin tosi harvoin teen. Toisaalta koko on siinä mielessä plussaa, että luomivärejä on paljon ja luultavasti myös kestävät kauan eli paletti on ihan hintansa väärti.


























Tilasin TaurusMakes-nimiseltä myyjältä Etsy-kaupasta nämä linnunpääkallokorut. Aivan ihanat ja toimitus oli supernopeaa! Kiva oli tukea kotimaista pienyrittäjää. Koruissa on kivoja yksityiskohtia, korviksissa pienet puolikuut ja kaulakorussa vegvisiriä muistuttava kuvio. Koruista tulee jotenkin semmoinen shamaani-viba. TaurusMakesilta voi myös tilata hänen instagramminsa kautta. Tuotteita on aina vain rajallinen määrä, joten jos jotain kivaa löytyy, kannattaa tilata nopsaan!

Ostin uuden septum-korun Cybershopista, tuollaisen pallollisen mustan renkaan. Tsiisus että vaihtaminen oli hankalaa. :D Tuskailin korun vaihdon kanssa yli tunnin. Pitäisi varmaan ostaa sellainen koru, mikä aukeaa kunnolla, niin se olisi helppo pujottaa nenään. Tämä oli tosi hankala kun pitää tuo pieni pallo irrottaa ja sitten taiteilla rengas nenään. Sitten vielä laittaa se pallo takaisin. Hankalinta oli saada rengas nenään, sillä rengas oli aukinainen vain sen pallon paksuuden verran. Se hevosenkenkä malli on niin paljon helpompi laittaa! Sainpahan tuskallisen ja kiroilun täytteisen session jälkeen tuon renkaan nenään, enkä aijo sitä kyllä hetkeen ottaa pois, oli sen laitto niin työn takana. :D Mutta tykkään kyllä tästä renkaasta enemmän kuin siitä hopeanvärisestä hevosenkenkäkorusta, joka mulla oli hoitokoruna. :)

Pakko vielä sanoa tähän loppuun tästä uudesta Bloggerista, aivan peestä! En tiedä, olenko ainoa joka ajattelee näin. Tässä nykyisessä on jotenkin tosi hankalaa liittää kuvien väliin tekstiä, yleensä laitan kuvat ja lisään tekstin sen jälkeen, nyt piti tehdä se jotenkin osissa. Välillä tulee joku jättimäinen väli kuvan ja tekstin väliin, vaikka muokkaustilassa ei näy mitään väliä, mutta esikatselussa kyllä. Kuvien koot myös heittelee. Välillä sain kuvat samanlevyisiksi tekstin kanssa, nyt ei onnistu. Kuvat näyttävät ihan erikokoisilta postausta tehdessä, jotenkin tosi hämmentävää. Jos joku osaa auttaa, niin apu on todella tervetullutta!
















Kommentit

  1. Ihanat nuo korut 😍
    Et ole ainoa joka on kironnu tätä bloggeria viime aikoina, tuntuu että itselläkin on vaikeuksia säätää tän kanssa >=P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä miks niitten piti mennä vaihtamaan, se entinen blogger oli parempi ja helpompi käyttääki!

      Poista
  2. Onpa herkullisia sävyjä tuossa paletissa! Oon juuri harmitellut, kun multa ei löydy yhtään semmoisia laventelisen liloja luomivärejä ja tuo paletti näyttäisi olevan niitä pullollaan. Haaveilen kovasti Lunar Beautyn Moon Spell -paletista (vaikka se ei tuota laventelisten sävyjen puuttumisen ongelmaa poistakaan) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on aivan ihana kokonaisuus! Enpä oo aiemmin kuulukkaan tuosta Lunar Beautystä, piti heti mennä googlaamana, näyttää tosi kivoilta ja vautsi noi paletin kannet on ihanat! <3 <3

      Poista

Lähetä kommentti