Ihana Killstarin mekko

Tilasin viime kuussa Totentanz-nimisestä alternative-verkkokaupasta pari Killstarin mekkoa. Tai en tiedä onko nämä enemmänkin tunikoita normaalimittaisille ihmisille, minulle ihan mekkoja. :D En ollut aiemmin kuullut kyseisestä kaupasta, mutta nimi ponnahti esiin muistaakseni Instagramissa. Nykyään näyttää olevan aika vähän suomalaisia alternative-liikkeitä, joten oli kiva löytää tällainen ja tehdä sinne tilaus ainaisen EMP:n sijaan. En ole koskaan aiemmin omistanut yhtäkään Killstarin tuotetta, mikä on todella outoa, sillä olen aina ihastellut heidän vaatteitaan ja laukkujaan. Sen lisäksi olen kuullut tuotteiden olevan laadukkaita, joten mielelläni laitoin tilausta menemään. Tilasin siis kaksi mekkoa/tunikaa, mutta toisen palautin, sillä se oli liian pieni omaan makuun. Päälle se mahtui, mutta tykkään että tällaiset vaatteet ovat vähän väljemmät, eikä verkkokaupassa ollut isompaa kokoa jäljellä. Tämän kuvissa näkyvän mekon tilasin L-koossa. Se oli ainoa koko jäljellä, ja ihan nappivalinta onneksi oli! Mekko on aika iso, mutta sen takia niin mukava ja rento päällä. Kangas tuntuu laadukkaalta collegeneulokselta, joten toivon, että mekko pysyy pitkään hyvännäköisenä. Olen jo useaan kertaan pitänyt mekkoa ja tykkään yleensä pitää sen kanssa creepersejä. Kuvissa näkyvää Marimekon laukkua olen käyttänyt koko elokuun, se on niin kätevä! Laukku on äidiltä lainassa, pitää varmaan ottaa siitä kaavat ja tehdä samanlainen laukku itselleni. Laukku on tosi tilava ja toimii ihan arjessa, mutta myös sellaisena viikonloppulaukkuna, sillä sinne mahtuu hyvin vaatteet ja muut tarvikkeet yökyläilyä varten.



Nämä kuvat on otettu viime torstaina. Olimme ystäväni kanssa Turun keskustassa ja hän otti nämä kuvat, kiitos! :) Miljöö ei nyt ole mitä kaunein, mutta satoi vettä, joten etsittiin vaan joku paikka, missä oli katos, jotta kuvien ottaminen onnistuisi. Ystävä oli vaihdossa Italiassa vuoden eli nähtiin ihan superpitkästä aikaa. Olen ollut Turussa koko elokuun, mutta en ole käynyt keskustassa aiemmin, ainoastaan mennyt siitä ohi bussilla töihin. Jotenkin ei ole ihmisvilinä huvittanut. Nyt sitten nähtiin ja hoidettiin yhdessä kaikenlaisia tylsiä mutta pakollisia asioita, esimerkiksi käytiin päivittämässä bussikortit opiskelijakorteiksi, hankittiin lukuvuosileima opiskelijakorttiin ja ostettiin kaikenlaista mille oli tarve, esimerkiksi minulla oli vitamiinit loppu, joten hankin uusia Vegekaupasta. Sieltä ostin myös hennaa, se on edullista siellä esimerkiksi verrattuna Ruohonjuureen. Käytiin myös syömässä Vg Wokissa, molemmat tykätään ihan hulluna niiden ruuista, siellä on vietnamilaista ja thaimaalaista kasvisruokaa. Muutama tunti vierähti kaupungilla nopeasti ja illalla mentiin vielä yliopistolle uusien iltaan tutustumaan fukseihin. Oli tarkoitus pitää piknik, mutta sää ei oikein suosinut. Harmi että sää näyttää kääntyneen jo aikalailla syksyn puolelle, se vaikeuttaa opiskelijatapahtumien järkkäämistä, sillä ulkotapahtumat ovat nyt tällaisena poikkeusaikana helpompi järkätä. Menin vielä uusien illan jälkeen yksille ja lähdin kotiin puoli kahdentoista aikoihin. Oli niin kiva tällainen sosiaalinen päivä, sillä tuntuu, että tänä vuonna ne ovat olleet aika vähissä verrattuna normaaliin elämääni. Ystävien näkeminen piristää aina päivää. :)



Kommentit

  1. Ihana tuo mekon printti! Olen itsekin Killstaria jo pitkään ihastellut, mutta ei vielä vaatekaapista löydy yhtäkään heidän tuotetta. Tuommoinen rento mekko/tunika olisi ihan täydellinen omaankin tyyliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kiva! Jossain kaupassa myyjä pysähty, että ootas hänen pitää lukee mitä sun paidassa lukee. :D Suosittelen kyllä Killstaria, tämä vaikuttaa tosi laadukkaalta. Kaveri sanoi, että oli tilannut heiltä joskus laukun, ja se oli huonolaatuinen. En sitten tiedä, onko vaatteiden ja laukkujen välillä noin iso laatuero, vai riippuuko se enemmänkin satunnaisesti tuotteesta.

      Poista

Lähetä kommentti