Öljypuhdistuskakku ja muita kosmetiikkatestailuja

Kesän alussa ostin itselleni uusia kosmetiikkatuotteita. Nyt kun olen näitä jonkin aikaa käyttänyt, ajattelin että olisi aika kirjoitella näistä tuotteista jotain tänne blogin puolelle. Olen pyrkinyt kosmetiikankäytössäni valitsemaan luonnonkosmetiikkaa, ja suurin osa käyttämistäni tuotteista sitä ovatkin. Body Shop on kuitenkin pieni paheeni, tykkään niin paljon niiden tuotteista. Ehkä yksi pahe sallitaan. ;) Kaikki näistä esittelemistäni tuotteista ovat luonnonkosmetiikkaa, paitsi tuo Body Shopin tuote.


Ilona Luonkos öljypuhdistuskakku: Kokeilin tätä joskus kaverin luona ja tykkäsin! Iso plussa siitä, että tuote on kotimainen (valmistettu Naantalissa) ja tuote on pakattu kartonkiin eli helppo kierrättää. Minulla on todella rasvainen iho, joten ajattelin kokeilla, sopisiko tällainen öljytuote iholleni ja muutenkin suosin aina mielummin muovittomia pakkausmateriaaleja. En ole huomannut ihoni kunnossa mitään eroa, ei tämä tuote ole ainakaan ihon rasvaisuutta poistanut. Käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta, joten kai se on se pääasia. Tuotetta käytetään siten, että kakkua hierotaan sormiin ja levitetään iholle, jonka jälkeen se pyyhitään pois kasvoliinalla tai -sienellä. Tämä voi joillekin tuntua hankalalta purkista pursottamisen sijaan, joten se on tuotteen heikko puoli. Toinen juttu voi olla tuotteen tuoksu, siinä ei ole käytetty hajusteita, joten öljykakku haisee öljylle. Kaiken kaikkiaan mielestäni hyvä ostos ja tuote varmasti kestää tosi pitkään eli kolmenkympin hinta ei ole paha pitkäkestoisesta, käsintehdystä tuotteesta.

Flow cosmetics ruusuvesi: Olen käyttänyt tätä kasvovetenä, eli pyyhkinyt ihon vanulapulla kasvojenpesun jälkeen. Välillä olen suihkuttanut tätä kasvoille meikkaamisen jälkeen kiinnittämään meikin. Tuote on ihanan ruusuinen tuoksultaan! En yleensä kauhesti välitä ruusuntuoksuisista kosmetiikkatuotteista, koska ne ovat niin epäaidon tuoksuisia, mutta tämä Flown tuote tuoksuu oikeasti ruusuilta. Kasvoille suihkutettaessa tuote kuivuu nopeasti, joten kasvot eivät jää märäntuntuisiksi. Plussaa lasipullosta! Aikaisemmin olen ainoastaan testannut Flowlta heidän palashampoitaan, joten oli kiva tutustua muihinkin tuotteisiin. Olisi mielenkiintoista testata myös heidän meikkejään.

Muru muru-kasvovoide: Olen joskus törmännyt jossain liikkeessä Muru muruun, mutta en ole aiemmin käyttänyt heidän tuotteitaan. Kesällä Lifessa käydessäni ostin tuon öljypuhdistuskakun ja ruusuveden, ja kaipasin niille kaveriksi jotain kasvovoidetta. Kuten jo edellä mainitsinkin, minulla on todella rasvainen iho, ja jotkin kasvovoiteet jättävät ihon jotenkin törkyisen tuntuiseksi, ehkä ne eivät imeydy tarpeeksi hyvin. Tämä voide imeytyy hyvin iholleni ja tuoksu on mukavan mieto. Plussaa myös kotimaisuudesta ja tuotteen riittoisuudesta! Pumppupullosta tuotteen annostelu on myös helppoa.


Ecodenta hammastahna: Käytin tätä hammastahnaa joskus kaverin luona ja innostuin ostamaan itsellenikin, sillä tuote lupaa valkaista hampaat. Tuote on jännä, koska hammastahna on mustaa ja koko suu on harjatessa mustan vaahdon peitossa. Siitä miinusta, että tällainen tumma hammastahna sotkee lavuaarin helpommin kuin valkoinen. Tuotteessa ei ole fluoria, joten sen pitempiaikainen käyttö mietityttää, mutta toisaalta tuote on todella palkittu ja ylistetty. Tykkään tuotteen mausta ja onhan tuollainen musta putkilo aika hieno. :D I like my toothpaste black just like my metal vai miten se menikään.

The Body Shop kiinalainen ginseng & riisi: Minulta oli kasvojenkuorinta loppu, ja Body Shopissa piipahtaessa kysyin, onko heillä jotain hyvää kuorintaa. Tämä sattui olemaan hyvässä alennuksessa ja myyjä sanoi tuotteen olevan riittoisa, joten ostin sen. Tämä on siis jauhemainen tuote, johon lisätään vesi ja tahna hierotaan kasvoille. Veden annostelu on itsellä ollut hieman hankalaa, siitä tuotteelle miinusta, valmis kuorinta olisi helpompi käyttää. Toisaalta käytön jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta, joten varmasti asiansa osaava tuote. Plussaa myös pieni pakkaus, se kulkeutuu mukana helposti. Tuotteessa ei ole mitään hajusteita vaan tuoksuu inkiväärimäiseltä, kai se on ginsengin ominaistuoksu.

Nurme avokadoöljypalashampoo: Nurmen tuotteita olen käyttänyt usean vuoden ajan, yleensä vaihtelen shampoopalojen kanssa Nurmen ja Flown tuotteiden välillä. Olen aiemmin käyttänyt Nurmen hamppuöljyshampoopalaa. Kesällä äiti osti tämän avokadoöljyshampoopalan ja sitä testattuani hiukset tuntuivat mukavan tuuheilta ja pehmeiltä, joten otin tämän shampoopalan testiin. Shampoopaloja käyttäessä hiukseni tuntuvat aina tuuheammilta, nestemäiset shampoot tuntuvat vain latistavat hiuksiani, siksi suosin shampoopaloja, ja myös sen takia, että shampoopalat yleensä, kuten tämä Nurmen, on pakattu kartonkiin, joka on mielestäni parempi pakkausmateriaali kuin muovi. Ja mielestäni shampoopalalla hiusten pesu on helpompaa, shampoopalaa voi suoraan hinkata hiuksiin, joten tuote levittyy helposti. Plus palashampoo kestää pitkään!

Kommentit

  1. Tosi kiva postaus ja mielenkiintoisia tuotteita! Mulle oli ihan uusi tieto, että Body Shopiltakin löytyy nykyään jauhemaisia kuorintoja. Itsellä on vieläkin Flown ruusuvesi jonossa, kun Unnan Balancing tonerista on vielä puolet jäljellä. Unnan suuttimesta ei tule yhtä hienojakoista sumua kuin Flown, mutta muuten oon ollut siihenkin tyytyväinen :)

    Flown Wonder balm on muuten ihan loistava! Se on semmoinen jokapaikanhöylä pieniin ihovaurioihin (esim. ötökänpuremat auringossa palanut iho).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :) Joo en minäkään tuosta tuotteesta tiennyt, ei mitään hajua kuinka kauan se on ollut valikoimissa. Kiitos vinkistä, pitää tutustua tuohon Flowin ihmevoiteeseen ;)

      Poista

Lähetä kommentti