Haalarit ja kukalliset tennarit

Heips, toivottavasti teillä lukijoilla on ollut mukava ja rentouttava viikonloppu! Minun viikonloppuni oli rento ja samalla sosiaalinen, sillä vanhempani ja mummu tulivat Iisalmesta käymään täällä. Ajomatka on pitkä, joten he tulivat perjantaina iltapäivällä ja lähtivät tänään aamupäivästä. Perjantaina matkalaiset saapuivat ensin luokseni ja toivat pakkasen täyteen marjoja, jee. <3 Sitten lähdettiin yhdessä tätini luokse Mynämäelle, missä oltiinkin koko viikonloppu. Yleensä vanhempieni ollessa täällä käymässä olemme koko ajan johonkin menossa, joten nyt oli kiva viettää ihan rento viikonloppu maalla. Syötiin paljon kakkua ja saunottiin perjantaina ja lauantaina tädin tunnelmallisessa ulkosaunassa. Pelasin myös serkun pojan kanssa monta erää Unoa, pikkunen voitti minut melkein joka kerta! :D Kävin myös isän kanssa kävelyllä ja ihasteltiin samalla lähellä laiduntavia lehmiä, lehmät on aina niin suloisia ja uteliaita otuksia. <3 Äitin ja isän piti tulla jo kaksi viikkoa sitten tätini kuusikymppisille, mutta isä sai flunssan ja joutui odottelemaan koronatestin tuloksia. Juhlittiin sitten tätiä toiseen kertaan nyt vähän pienemmällä porukalla. Vaikka porukka olikin aika pieni, niin silti meidän suvun kesken saattaa välillä melutaso nousta aikalailla. Nyt olen yksin kämpässäni ja nautin hiljaisuudesta. :D Silti on aina haikea olo, kun vierailulla olevat perheenjäsenet lähtee takaisin pohjoiseen. Toivottavasti ehditään nähdä ennen joulua, mutta en tiedä vielä yhtään, onko minulla yhtään vapaata syysloman aikoihin. Toivottavasti on.

 








Perjantain asu sopi hyvin maalaismaisemaan. Laitoin päälle EMP:stä tilatut mustat haalarit ja hieman likaisen tukan kietaisin nutturalle ja päähän sidoin myös mustan bandana-huivin. Nuttura ja huivi on mun go to-yhdistelmä, kun tukka on hieman likainen, mutta ei jaksa tai ehdi pestä sitä. Minulla on todella rasvoittuvat hiukset, mutta yritän pestä niitä vain joka toinen päivä, ja sinä toisena päivänä yleensä suosin nutturakampauksia, koska hiukset näyttävät jo vähän rasvaisilta. 

Tykkään tuosta haalarista tosi paljon, se on mukavan rento. Olen koko kesän käyttänyt laventelin värisiä tennareitani, joten vaihtelun vuoksi laitoin jalkaan kukkatennarit. Sää alkaa kääntyä syksyksi, joten alkaa olla viimeisiä päiviä, kun näin kesäistä asua pystyy käyttämään. Olin tämä sama asu päällä käymässä ystävän luona torstaina, ja sieltä myöhään illalla kotiin polkiessa tuntui jo tosi vilpoiselta. Onneksi ei ollut kotiin pitkä matka. 

Loppu viikonlopun olin sitten joko pyjama tai sitten äitin college-housut päällä, eli hyvin rento viikonloppu oli. :D Maalla kun oltiin eikä minnekään lähdetty niin ei tarvinnut hienommin pukeutua. Tykkään tosi paljon meikata ja laittaa nättejä vaatteita, mutta välillä tällaiset viikonloput, jolloin voi vaan kuljeksia pyjama tai collarit jalassa, tulevat kyllä tarpeeseen. Rento look jatkuu myös nyt tämän sunnuntain, istun työpöydän ääressä kirjoittamassa tätä löysät legginsit ja paita päällä ja iso teekuppi vieressä. Loppupäivän ajattelin nauttia sukan neulomisesta ja Viaplayn katsomisesta ison tofukeittokulhollisen kera. Rentoa sunnuntaita kaikille! <3












Kommentit