Rovaniemellä!

Tänä aamuna heräsin ensimmäistä kertaa uudesta asunnosta. Hipsin keittämään kahvia ja söin aamupalaa työpöydän äärellä, sillä uudesta asunnosta puuttuu vielä keittiön pöytä, -tuolit ja sohva. Tuntui tosi jännältä siemailla ensimmäistä aamukahvia tässä asunnossa ja katsella kaaosta ympärilläni. Jospa saisin laitettua asunnon kuntoon tässä alkuviikosta. Jännä, miten kauan laatikoiden purkamiseen menee. Nyt olen purkanut ja järjestellyt kaksi päivää, eikä loppua vielä näy. Miten pienellä ihmisellä voi olla näin paljon tavaraa. :D Kaaoksesta huolimatta tuntui niin siistiltä istuskella juuri tässä aamulla kahvikuppi kädessä. Katselin kämppää ja muistelin, kun näin vuokrailmoituksen netissä ja mietin, että vitsi miten nätti kämppä täydellisellä sijainnilla. Ja nyt asun siinä kämpässä.

Muutto oli aikamoinen urakka! Veli lähti perjantaina iltapäivällä ajamaan Rovaniemeltä isän kanssa Turkuun. He olivat perillä vasta neljältä aamulla. Nukuttiin sitten muutama tunti ja aloitettiin muuttopakun pakkaaminen. Täti tuli autonsa kanssa ja hän myös veisi yhden kuorman Rovaniemelle. Vaikka käytössä oli kaksi autoa, stressasin kovasti, mahtuuko kaikki tavarat mukaan. Pianon siirtäminen oli isoin murheen kryyni. Pianoni on 1800-luvun lopulta ja painaa aivan helvetisti. Ei mitään verrattuna uusiin pianoihin. Onneksi isä ja veli saivat pianon kantohihnojen avulla turvallisesti portaita alas. Loppu hyvin kaikki hyvin. <3 Kamat saatiin lauantaina noin kahden aikoihin pakattua muuttoautoihin. Syötiin pitsat ja tehtiin loppusiivous. Onneksi kaksi ystävääni oli myös auttamassa, heistä oli iso apu. <3 Lähdettiin sitten ajamaan ja oltiin perillä Rovaniemellä yhden aikoihin yöllä. Mentiin veljen luo yöksi ja sunnuntaiaamulla jatkettiin urakkaa. Loppujen lopuksi tavaroiden kantamisessa asuntoon ei mennyt kuin alle kaksi tuntia! Pianokin saatiin suht helposti paikoilleen, onneksi uusi asunto on ensimmäisessä kerroksessa. Jäin vielä sunnuntaina veljeni luokse yöksi, sillä en halunnut nukkua siinä kaaoksessa, jossa kämppäni oli sunnuntaina. :D Kivaa oli nukkua pienen veljentytön vieressä. <3

Yritän saada asunnon lähipäivinä kuntoon, sen jälkeen voisin tehdä jonkinlaisen asunnon esittelypostauksen. Minua kiinnostaisi tehdä myös läjäpäin kaikenlaisia Halloween-aiheisia postauksia! Millaisia Halloween-postauksia te tykkäätte lukea? :)



Kommentit

  1. Onnea uuteen asuntoon! :) Mahtavaa että piano selvisi reissusta eikä kellekään muullekaan käynyt sen kuljettamisessa mitään. Nuo kalliit, painavat, tunnearvoltaan tärkeät ja helposti hajoavat asiat aiheuttavat joka muutossa hirveän tuskahien.

    Halloween postauksille sanon kyllä, mitä ikinä keksitkään. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo jep, aina saa murehtia joka muuton ajan. :D Onneksi tosiaan kaikki sujui hyvin, en tiiä, mitä oltais tehty, jos ei oltaiskaan saatu sitä pianoo omin avuin pois vanhasta kämpästä..

      Okei! No yritän keksiä kaikenalaista kivaa sisältöä ensi kuulle. ;)

      Poista

Lähetä kommentti