Niittimekko ja -kengät

Eilen oli pikkuveljeni syntymäpäivä, joten menimme porukalla ulos syömään. Käytiin paikallisessa Wingston-nimisessä ravintolassa. Oli positiivinen yllätys, että kasvisannos oli runsas ja tarjolla oli muutakin kuin salaatinlehtiä! :D Hyvä annos oli, suosittelen ravintolaa, jos Rovaniemelle eksytte. Ravintolan jälkeen menimme veljen luo ja söimme leipomaani omenapiirakkaa. Olin veljen luona iltaan asti, jonka jälkeen veli heitti minut kotiin. Päivän asussa oli selkeästi teemana niitit, sillä niittejä löytyi mekosta, kengistä ja laukusta. Nuo niittikengät tilasin jo viime joululomalla Kipkop storesta, mutta vasta nyt pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön! Olen tänä vuonna käyttänyt todella vähän korkkareita, kai se osittain johtuu siitä, että olen ollut niin paljon kotosalla vallitsevan tilanteen takia. Mekoksi minulle valikoitu tuollainen mustapunainen mekko, jonka olen joskus tilannut Pahiksesta, merkki on Heartless. Mekossa on kivat niittiyksityiskohdat ja napitus on myös kiva lisä mekkoon! Ja vyöllä saa kurottua vyötäröä näkyväksi. Koska mentiin vaan ravintolaan ja siitä veljen luo, en tarvinnut paljoa tavaroita, joten pikkulaukulla pärjäsin illan. Tuo pieni niittilaukku on kiva, jos tosiaan ei tarvitse paljoa tavaraa. Yleensä mulla on aina jonkinlainen jättilaukku, mutta en tiedä, miksi pitää aina raahata kauheasti tavaraa mukanaan. :D Toisaalta jo järkkäri vie paljon tilaa, niin pelkästään sen takia joutuu usein valitsemaan isomman laukun. En toki aina raahaa järkkäriä, sillä usein otan esimerkiksi asukuvat ihan vain kännykällä kuten tähän postaukseen. Viime kuussa ostin uuden järkkärin video- ja valokuvaamista varten, joten olen sitä enemmän kuljettanut mukanani kuin aiemmin vanhempaa järkkäriäni, joka ei videokuvaukseen ollut ihan passeli.


Olen nyt asunut Rovaniemellä yksitoista päivää. Edelleen tuntuu vähän hassulta asua täällä. Ihan kuin tämä olisi jotain väliaikaista ja kohta palaan takaisin Turkuun. Kyllähän se hetken kestää, ennen kun tajuan, että täällä nyt tosiaan asun enkä Turussa. Viime viikko meni melkein kokonaan siihen, kun järjestelin kämppää. Jännä, miten nopsaan muuttolaatikoiden kantaminen sujuu, mutta niiden purkaminen, huhh mikä urakka. Monet asiat hakemalla hakevat paikkaansa, ja vaikeaa päättää, missä minkin tavaran tai huonekalun pitäisi olla. Onneksi kaikki tavarani mahtuivat uuteen asuntoon! Kiva, että sain viime viikolla asunnon järjesteltyä, sillä kaaoksen keskellä ei ole kiva asua pitkää aikaa. Nyt alkaa näyttää jo paljon kotoisammalta. Vielä kun saisi pari huonekasvia lisää ja verhot olohuoneeseen, niin olisi vielä kotoisampaa. Yritän myös metsästää käytettynä vuodesohvaa olohuoneeseen sekä keittiökalusteita. Lahjoitin ennen muuttoa vanhan sohvani ja keittiön pöydän sekä -tuolit pois, joten ne uupuvat uudesta asunnosta. Olen myös miettinyt, jos hankkisin pöydän ja tuolien sijasta vain pari baarijakkaraa, sillä yleensä käytän keittiönpöytää todella harvoin. Uudessa asunnossa on sellainen l-kirjaimen muotoinen keittiötaso, joten tason ääressä voisi hyvin syödä ja ilman pöytää asunto näyttäisi tilavammalta. Pitää katsoa, mitä huonekaluja tulee vastaan. Jos löytyy kivat baarijakkarat, otan ne. Jos jokin kiva pieni musta keittiönpöytä tulisi vastaan, ottaisin sitten sen. 

Pitää tehdä jonkinlainen sisustuspostaus, kunhan saan kämpän viimeisteltyä. :)





Kommentit

  1. Onpas ihana asukokonaisuus ^_^ Miettinyt monesti itsellekkin tuollaista kauluspaitatyyppistä, mutta kaikki mallit on olleet jotenkin tylsiä ja tavallisia. Tuossa on kivat yksityiskohdat ja ihanan pitkän oloinen, niin voi käyttää tunikan tavoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 :) Joo tässä on kiva malli, en oo kauluspaitojen ystävä, mutta tällanen kauluspaitaa muistuttava mekko on jees.

      Poista

Lähetä kommentti