Täytin 29!

Viime viikon torstaina täytin 29 vuotta ja vietin sen Iisalmessa perheen kanssa kuten vapunkin. Päätin, että teen koko päivän kaikkea kivaa ja jätän kouluhommat seuraavalle viikolle. Minulla oli tavoitteena, että olisin saanut kaikki kouluhommat pakettiin keskiviikkona, mutta en saanut aikaiseksi. Onneksi suurin osa kuitenkin on tehty, enää puuttuu sivuainetutkielman ja pedagogisten kandin viilaamista ja yksi tentti. Torstaiaamuna tein itselleni kunnon aamupalan ja nautiskelin sitä pitkään katsellen samalla yhtä lempielokuvaani, Pan's Labyrinthia. Sen jälkeen kävin isän kanssa salilla ja koiria lenkittämässä. Ihanaa, että pääsin salille taas pitkästä aikaa, se on niin rentouttavaa ja siitä tulee aina hyvä fiilis. Soitin myös pianoa ja tein itselleni vaahtokylvyn, ja kylvyssä join skumppaa ja luin kirjaa. Äiti tuli illalla kotiin töistä ja toi minulle pizzaa. <3

Varsinaiset kakkukahvit juotiin vasta lauantaina koko perheen kanssa. Vanhempi siskontyttöni loihti tämän ihanan kakun! <3 Olin toivonut kakkua vähän synkällä viballa. Violetti ja musta ovat lemppareitani, joten aivan täydellinen kakku minulle. En olisi millään raaskinut leikata kakkua, niin nätti se oli. Kakku oli gluteeniton suklaakakku ja ruusut on tehty sokerimassasta. Orvokit tekevät kakusta myös ihanan keväisen. <3


Sain siskolta synttärilahjaksi ihanan Equan lasisen juomapullon. <3 Tätä pulloa olen itse asiassa joskus ihastellut heidän nettikaupassaan, joten aika hyvä yhteensattuma! Pullo on kooltaan 0,75 litraa ja tykkään sen hennosta väristä ja yksityiskohdista. Todella kaunis pullo. Tällainen vähän isompi pullo on mielestäni kätevämpi esimerkiksi salilla puolen litran pullon sijasta, ainakin itse juon paljon treenin aikana. Lasipullon lisäksi sain kauniin käsintehdyn saippuan, tosi nätti marmorikuviointi! Googlasin ja selvisi, että Almara Soap on prahalainen kosmetiikkayhtiö. Almara Soapin saippuoita ja näitä Equan lasipulloja löytyy ainakin kotimaisesta Belle & Bloom-nettikaupasta! Näiden lahjojen lisäksi sain ystävältä ja kummityttöni äitiltä viinipullon ja kummitytön kanssa askarrellun ihanan kortin sekä jääkaappimagnetin kummitytön kuvalla. <3 Viiniä sain myös veljeltä ja hänen puolisoltaan. Vissiin kaikki tietää että viini uppoaa mulle. :D Sain myös paistinpannun ja äiti lupasi tilata minulle uuden käytävämaton eteiseen, entinen on ikivanha ja hajoamispisteessä. Uusi matto varmasti piristää käytävää ja eteistä. :)

Kommentit

  1. Huimasti onnea! 🥳 Nuo synttärijuhlimiset ja lahjat kuulostaa aivan ihanilta. Pitääpä pitää itsekin rentoutumispäivä, vaikkakaan valitettavasti ei ole ammetta, jossa ottaa vaahtokylpy. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mulla oli ensimmäisessä Turun kämpässä sellanen mintunvihreä amme, se oli söpö! Nykyisessä kämpässä ei oo, mutta vanhempien luona käydessä pitää aina ottaa yksi vaahtokylpy.

      Poista
  2. Onnittelut synttäreiden johdosta! Sun syntymäpäivä kuulostaa olleen just ihana <3 Varsinkin vaahtokylpy skumpan ja hyvän kirjan kanssa, ah. Ja kakku on kans ihan superhieno. Violetti ja musta on myös itellä se lemppari väriyhdistelmä, niin kyllä tuo taideteos silmiä hivelee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo pitäisi pitää useimminkin hemmottelupäiviä, tekevät niin hyvää kropalle ja mielelle. <3

      Poista
  3. Myöhästyneet onnittelut vielä tätäkin kautta 💕 Voi miten upea kakku!!! Ja muutenkin ihanan kuuloiset syntymäpäivät on sinulla ollut ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Juu siskontyttö on taitava kakkujen kanssa! Oli kyllä kiva juhlistaa perheen kanssa, harvoin näin käy kun kaikki asuu niin eri suunnissa.

      Poista
  4. Paljosti onnea! <3 Voi miten ihanan näköinen kakku, todella kauniit värit ja koristelu! Kuulostaa varsin onnistuneelta syntymäpäivältä, koronasta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo, tähän on kyllä nähty vaivaa, ite en kyllä välttämättä olisi jaksanut ruusuja ruveta pyörittelemään sokerimassasta, liikaa hommaa. :D Mutta olin otettu, että siskonyttö loihti näin upean kakun! Jospa ensi vuonna voisi juhlistaa kolmekymppisiä sitten isommalla porukalla!

      Poista

Lähetä kommentti