Mustavalkoinen asu ja uusia tatuointeja

Pitkästä aikaa päivän asua luvassa. Tämä asu oli ihan superkiva! Otin nämä kuvat viime viikon tiistaina pitämäni oppitunnin jälkeen. Kotona vietetyt etäpäivät tuntuvat heti tehokkaimmilta ja kivemmiltakin, kun aamulla vähän meikkaan ja laitan jotain kivaa päälle. Korvikset vielä korvaan niin avot! Päivän asu koostui täysin kirppisvaatteista: mustavalkoisen, raidallisen neulepaidan alla minulla oli musta mekko. Molemmat olen ostanut kirpparilta parilla eurolla. Välillä kirpparilta löytyy tällaisia helmiä! Mekko näkyy täällä blogin puolella usein, sillä se on luottomekkoni. Neulepaita ei ole ollut pitkään aikaan käytössä, kevätsiivousta tehdessäni ja vaatekaappeja järjestellessäni bongasin tämän ja ajattelin, että tämähän pitää päästä käyttöön! Rakastan mustavalkoraitaa. Neulepaita on kivan löysä ja takaosa on etuosaa pidempi. Korvakorut olen ostanut uutena, Ouija-korvikset pakanallisilta syysmessuilta viime syksynä ja nappikorvikset jostain nettikorukaupasta. Olisikohan ollut Samaskoru? Muistaakseni se oli jokin yritys, joka myi vain mustia korviksia, joten ei se ehkä ole Samaskoru kuitenkaan...

Ajattelin esitellä tässä samalla uudet tatuointini! Tämän jälkeen otin yhden vähän isomman kuvan, mutta siitä sitten myöhemmin kun se on parantunut. Pikkusen on nyt vuoden sisällä ilmestynyt uusia leimoja ihoon, hups. :D Kaikista olen ihan supertyytyväinen! <3 Kävin siis helmikuun puolessa välissä ystäväni kanssa ottamassa samaan aikaan tatuoinnin Turusta. Olin suositellut ystävälle itselleni tuttua tatuoijaa, sillä hän oli pitkään haaveillut ensimmäisen tatuoinnin ottamisesta. Ehdotin sitten marraskuussa, että käytäsiin yhdessä ottamassa tatuoinnit, minulla oli jo valmiina ideaa parista pienemmästä kuvasta ja hänellä myös. Ajattelin, että olisi kivempi mennä yhdessä jonkun kanssa ottamaan ensimmäistä tatuointia, joten varattiin sitten yhteinen aika yhdelle helmikuun perjantaille. Minä otin kolme riimua nilkkaani ja polven yläpuolelle tekstin "nevermore". Molempia tatuointeja on ihan supervaikeaa kuvata itse, sillä ne tuntuvat olevan aina vähän vinossa jos yritän väännellä itseni siihen asentoon, että saisin niistä lähikuvan. :D Algiz-riimun otin suojelemaan, wunjon tuomaan iloa ja harmoniaa ja sowelun tuomaan voimaa. Nevermore-tekstin otin kuvaamaan mieltymystäni kauhuromantiikkaan. Ja onhan The Raven muutenkin hieno runo!


Otin nämä kuvat jo viime viikolla, mutta en sitten ehtinytkään blogia päivittelemään. Pari viime viikkoa ovat olleet ihan superkiireisiä, olen ottanut harkan ja koulujuttujen rinnalle ihan liikaa työvuoroja ja istunut koneella iltaisin ihan liian myöhään. Tuntuu kyllä yöunien laadussa... Osaan tosi näppärästi aikatauluttaa koulujuttujen tekemisen, mutta vielä olisi oman vapaa-ajan aikatauluttamisessa petrattavaa... Pitäisi varmaan aina sopia itselle jokin kellon aika illasta, jonka jälkeen EN tee mitään koulujuttuja ja suljen koneen loppuillaksi. Ottaisin rauhassa aikaa itselleni ja rauhoittuisin ennen nukkumaanmenoa. Jospa tämä työmäärä tästä pikkuhiljaa alkaa hiipumaan. Pidän viimeisen harkkaan kuuluvan oppitunnin ensi viikon tiistaina, sitten vielä arvostelen kurssilaisteni lopputyöt ja palautekeskustelun jälkeen olisi työharkka taputeltu! Toisaalta harmi, koska olen viihtynyt harkassa, mutta toisaalta olen tyytyväinen, että voin sitten keskittyä gradun kirjoittamiseen ja loppujen kurssien valmiiksi saamiseen. Nyt pitää jaksaa tämä viikko loppuun ja ensi viikko, kymppi viikon aion ottaa iisimmin. Onneksi eilen oli töiden jälkeen ihanan rento loppupäivä, kaadoin itselleni ison lasin viiniä, kaivoin kaapista avaamattoman raakasuklaalevyn ja laiton Zoomin päälle. Juteltiin ystävän kanssa sitten viisi tuntia, sinä aikana ehti loppua niin viini että suklaa. :D Todella rentouttavaa ja mieltä piristävää tuollaiset kilometrikeskustelut! <3 Meinasin tänä iltana tehdä vielä kouluhommia, sillä tällä viikolla ne ovat neljän työvuoron takia jääneet hieman vähemmälle, mutta taidankin heti alkaa petraamaan rauhoittumisen kanssa, ja suljen tämän koneen nyt kun sain tämän postauksen valmiiksi. Huomenna on aikainen herätys ja työpäivä, sama vielä sunnuntaina. Nyt onkin hyvä aika rauhoittua, ottaa kirja käteen ja kaivautua peiton alle.

Ihanaa viikonloppua teille! :)




Kommentit

  1. Ihana asu! Ja viisi tuntia kaverin kanssa hengailua viinilasin ja suklaan äärellä kuulostaa taivaalliselta! 😄Toivottavasti tosiaan jatkossa pystyt pitämään huolta, ettet tee niin myöhään töitä. Meillä on kanssa töissä ollut parilla työntekijällä haasteita erottaa etänä työ- ja vapaa-aika niin, että saisivat palauduttua vapaalla kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo tuollaisia höpöttelyiltoja pitäisi olla useamminkin, niin rentouttavia! <3 Jep, pitäisi jotenkin tehdä itselle selvät aikataulut siitä, milloin tekee koulujuttuja ja milloin on vapaa-aika, muuten kyllä pidemmän päälle uuvuttaa itsensä ihan kunnolla.

      Poista
  2. Kuullostaa niin ihanalta tuo kilometrikeskustelu, tekisi todella hyvää itsellekin vastaava! <3 Tänä aikana olisi hyväkin, kun niin moni kokee yksinäisyyden tunteita ja ei näe läheisiään paljoa lainkaan... Jotenkin tuntuu, että monet ovat väsyneet tähän tilanteeseen ja eihän se ihmekään ole. Tsemppiä aikataulutukseen, se on haastavaa ja varsinkin näin yrittäjänä on raskasta, kun moni haluaisi minun olevan 24/7 saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen, tekee hyvää! :) Kiitos, jospa saisin jonkun järkevän aikataulun itselleni tehtyä. Tuo 24/7 saatavilla oleminen on kyllä nykyajan kirous, aina ajattelee että pakko pitää kännykkä äänet päällä että varmasti kuulee jos joku soittaa tai laittaa viestiä. Minulla on nykyään aika usein kännykkä äänettömällä, sillä jatkuva kännykän piippaaminen tekee arjesta jotenkin hektisemmän ja tulee se fiilis, että nyt on heti pakko katsoa viesti ja vastata.

      Poista

Lähetä kommentti