Makuuhuoneen uusi ilme: ihania sisustustauluja ja koristeellinen peili

Olen tässä asunnossa asunut jo kolmen vuoden ajan, mutta makuuhuoneen sisustus on jäänyt hieman puolitiehen. Sängyn yläpuolelle laitoin pari vuotta sitten hyllyn, johon laitoin erilaisia koriste-esineitä ja Tori.fistä löysin kauan haaveilemani Ikean lipaston, jonka päälle laitoin myös erilaisia koriste-esineitä ja säilytän myös korujani. Sellaisena makuuhuone oli pitkään, vaikka jo varmaan vuosi sitten tilasin pari sisustustaulua ja ostin nettikirppikseltä (myös) kauan himoitsemani Ikean koristeellisen peilin. Nyt pari viikkoa sitten sain vihdoin aikaiseksi laittaa taulut ja peilin seinälle ja vähän muutakin ja sen lisäksi järjestelin kaikki vaatekaapit. Nyt makkari on todella viihtyisä, pitää yrittää pitää se aina noin siistinä, välillä kun keräytyy mystisesti jotain vaatekasoja tuolin tai lipaston päälle..

Tilasin aikoinaan pari taulua PosterStoresta. Olisi voinut tilata vähän isompina, mutta on nuokin nätit. Tuo kuutaulu on täydellinen makuuhuoneeseen. <3 Olen jo aiemmin täällä kertonutkin kuuhulluudestani, joten aivan passeli taulu muutenkin minulle. Kuutaulun viereen laitoin siskoni tekemän makramepuun, se on tosi nätti. <3 Pitää vielä jossain vaiheessa leikellä noita lankoja lyhyemmäksi. Peili tuli lipaston yläpuolelle ja sen toiselle puolelle laitoin toisen sisustustaulun, mustavalkoisen taulun avonaisesta ikkunasta. Sen viereen tuli vielä pieni naulakko, johon ripustin kaikki kaulakoruni. Ostin myös pienen muraatin ja laitoin sen lipastolle, luin että se pärjää hämärässä. Kiva saada jotain vihreääkin makkariin. :)



Nämä loput kuvat ovat toiselta puolelta makkaria. Tuo sänkypeittoni on vanha, sain sen siskoltani joskus yli kymmenen vuotta sitten. Frankenweenie-tyynyn olen joskus ostanut Italiasta Disney-kaupasta, värikkään tyynyn olen tehnyt itse ja kaksi muuta olen ostanut joskus varmaan Tiimarista tai jostain samankaltaisesta. Kangas kukkaverhoihin on Ikeasta ja yöpöytä myös. Enkelilampun olen joskus tilannut Ellokselta. Tuo sängyn yläpuolella oleva hylly on kiva lisä makkariin, mutta olen kauhean laiska pyyhkimään pölyjä ja mustalle pinnalle sitä kertyy nopeasti... Kaiken kaikkiaan makkari on nyt todella viihtyisä ja kiva kokonaisuus! Ihanaa, että sain aikaiseksi myös siistiä vaatekaappini. Yli viikko sitten sain hirveän kevätsiivousinnon ja olen käynyt jokaisen huoneen asunnossa läpi järjestellen ja turhat tavarat karsien. Nyt on jotenkin tosi "puhdistautunut" fiilis ja kiva että kaappien ovia avatessa sieltä ei tipahda kasa tavaraa ulos. Pienellä järjestelyllä saa paljon enemmän tilaa kaappeihin ja nyt on helpompi pitää kaikki edelleen järjestyksessä. Eikä tarvitse etsiä kun kaikki löytyy loogisista paikoista! Vielä pitäisi miettiä, mitä teen tuolle turhalle tavaralle, laitanko Facebookin roskalavaryhmään vai minne. Kiva olisi saada ne kiertoon roskiin heittämisen sijaan. Seuraavaksi ajattelin jatkaa keittiön sisustusta, siellä ei ole edelleenkään (!!!!) verhoja, joten pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja ommella ne. Ehkä voisi myös katsella jotain tauluja, valkeat tyhjät seinät näyttävät niin ankeilta. Katsotaan, mitä saan aikaan, esitellen lopputulosta sitten täällä kunhan se on valmista.

Oletko sinä tehnyt tänä vuonna jonkinlaista kevätsiivousta? :)






Kommentit

  1. Tyylikästä ja ihan sinun näköistä❤️

    VastaaPoista
  2. Tosi viihtyisä ja kiva makkari. :)
    Mä olen ratkaissut vaatekasat hankkimalla yhden ylimääräisen pyykkikopan, jonne heitän puolikäytetyt vaatteet, joita ei kehtaa vielä pesuun heittää, muttei halua laittaa kaappiinkaan takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä yritän nyt heti viikata vaatteet kaappiin, on se paljon helpompaa nyt kun se on siisti. Mut katotaan kauanko tuo järjestys säilyy. :D

      Poista
  3. Kauniin ja harmonisen näköistä ♥ Meillä on tuo sama Ikean lipasto eteisessä :D Toi on kyllä totta, että mustalla pinnalla pöly paistaa aika aggressiivisesti, kironnut samaa tämän värimaailman kanssa. Tuleepahan toisaalta siivottua vähän useammin x)
    Tavaraa pitäisi edelleen vähentää ja perusteellisempi kevätsiivous jaksaa suorittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heh tuttu lipasto siis :D pikkuhiljaa vaan, ei kevätsiivousta kannata stressata, tekee sen verran mitä jaksaa ja haluaa. :)

      Poista
  4. Upea sisustus! Minulla kanssa makkariin ja muualle kertyy välillä jotain vaatekasoja, mikä on tosi ärsyttävää. 😅 Teimme keittiön kaappien uudelleenjärjestelyjä joskus tammikuussa, joten en ole varma, voiko sitä laskea vielä kevätsiivoukseksi vai onko se jotain talvipuhdistusta. 😁 Yhtä kaikki lopputulos paransi elämänlaatua. Ehkä jossain vaiheessa otan sinusta mallia ja teen siivouksen myös vaatekomerolle. Komerot olisi sen tarpeessa..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jännä, miten ne kasat kertyy kun sen vaatteen laittamiseen kaappiin menee pari sekunttia, mutta silti sitä ei saa tehtyä. :D Joo kaappien järkkäily on jotenkin tosi tyydyttävää, on niin kiva kun kaikki on järjestyksessä!

      Poista
  5. Onpa kivan näköinen makkari <3

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköistä <3 Voi että kun saisi kimmokkeen järjestellä kotia samalla tavalla, meillä kun on ongelmana kaikki tasot. Ne kerää aina mystisesti hirveät vuoret kaikkea ryönää, lippua ja lappua ja tavaraa. Apua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo mulla sama ongelma, varsinkin työpöytä on aina sellainen kaaos ettei siinä mahu opiskelemaan ilman järjestelemistä. :D

      Poista
  7. Ihanan rauhallinen ja harmoninen sisustus! <3 Mulla on makkarin sisustelu vielä työn alla. Kulkuväylien vuoksi huoneessa ei ole tilaa ylimääräisille huonekaluille, mutta pitää yrittää tehdä tilasta vähän pienemmillä yksityiskohdilla mahdollisimman viihtyisä. Sängynpääty olisi seuraavaksi ostoslistalla, jonka jälkeen pääsisi asettelemaan taulut paikoilleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Sängynpääty tuo kyllä kivaa ilmettä makkariin! Mulla oli aikaisemmin ihan paljaat seinät, ihan eri fiilis kun laittaa muutaman taulun ja muuta seinää koristamaan. :)

      Poista

Lähetä kommentti