Otin septumin!

Hyvää alkanutta elokuuta kaikille! Tulin lauantaina takaisin Turkuun vietettyäni kaksi kuukautta Iisalmessa vanhempien luona. Tuohon kahteen kuukauteen mahtui paljon reissaamista, perheenjäsenten ja kavereiden näkemistä, saunomista, välillä vähän opiskeluakin ja muuten vaan kesästä nauttimista. Rehellisesti sanottuna ei olisi huvittanut yhtään palata Turkuun, mutta päätin aloittaa työt nyt elokuussa. Toisaalta olisi varmaan ollut fiksumpaa vain keskittyä gradun tekemiseen, mutta maaliskuusta asti kun on ollut lomautettuna niin kiva välillä tienatakin vähän. Tuntuu vaan ankealta palata ihanista maalaismaisemista kaupungin meluun ja ihmismassaan. Ja muutenkin savolaisten kanssa on kivempi olla. :D

Elokuun olen siis töissä ja yritän siinä samalla saada gradua eteenpäin. Kuulostaa aika toivottomalta tilanteelta, mutta yritän saada itseni tekemään joka päivä edes jotain graduun liittyvää. Syyskuussa sitten toivottavasti alkaa taas koulu ja varsinainen työ. Kesäisin teen siivoushommia hotellilla, mutta syyskuusta toukokuuhun olen taas pianonsoittoa opettamassa koululaisille niin kuin ennenkin. Ellei tämä koronatilanne tästä kehity huonompaan suuntaan, toivotaan ettei. Kaipaan tavallista arkea! Valitettavasti yliopisto on kiinni lokakuun loppuun asti, joten kurssit pitää tehdä etänä siihen asti, poikkeuksena syyskuussa alkava työharjoittelu. Onhan siinä etänä opiskelemisessa puolensa, mutta haluisin jo normaalin elämän pariin. On hassua, että melkein kaikki muu elämä on normalisoitunut (baarit, museot jne. ovat auki, kokoontumisrajoitukset poistettu), mutta yliopisto-opinnot suoritetaan etänä. Totta kai on hyvä olla varovainen, mutta oudolta se tuntuu, että baarissa saa tanssilattialla riekkua turvavälit unohduksissa, mutta yliopistolaiset ei pääse luentosaleihin. Helpommin siellä ne turvavälit pysyisivät kuin baareissa tai ravintoloissa.




Kuten otsikkokin sen sanoo, kävin Iisalmessa ottamassa septumin. Samalla otin myös toiset lävistykset korvanlehtiin. Septumia olen miettinyt pari kuukautta, ja viime viikolla päätin sitten käydä ottamassa sen. Iisalmessa hintataso on paljon matalampi kuin Turussa, joten sekin kannusti ottamaan lävistykset nyt eikä joskus. Sanoin lävistäjällekin, että jännä, miten lävistyksen ottaminen jännittää enemmän kuin tatuoinnin ottaminen, vaikka lävistystilanne on ohi tosi nopeasti. Ehkä jännittää siksi, kun näkee niin konkreettisesti ne välineet ja tietää että neula menee jostain läpi. Tatuointikone ei näytä neulalta ja tatuointikipu on jotenkin niin erilaista. Voin sanoa suoraan, että ei ollut miellyttävä kokemus tuo septumin ottaminen. Lävistäjä oli tosi kiva, joten se vähän paransi tilannetta, ja onneksi lävistäminen tapahtui nopeasti. Mutta se lävistäminen oli niin epämiellyttävää huhh. Kyyneleet valuivat pitkin poskia heti kun neula osui nenään, siitä lävistäjä varoittikin. Ei olisi pitänyt laittaa ripsari ja kajalia, olisin välttynyt mustilta silmänalusilta. :D Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tosi tyytyväinen, että uskalsin ottaa septumin. Ajattelin lävistyksen parannuttua hankkia tuon nykyisen korun tilalle mustan umpinaisen renkaan. On tuo nykyinenkin ihan kiva, mutta mustasta tykkään enemmän.

Kumpi teitä jännittää enemmän, lävistäminen vai tatuoiminen?


Nämä asukuvat äiti nappasi minusta viime perjantaina. Käytiin isän kanssa mummua moikkaamassa ja halusin laittaa jotain mukavaa päälle. Olikin aika lämmin päivä, joten hupparissa tuli kuuma. Nämä housut tilasin keväällä Zalandolta, samalla kun tilasin mustan ja harmaan jättihupparin, ne ovatkin näkyneet jo blogissa. Sain siis lahjakortin Zalandolle, ja halusin jättihupparin lisäksi löytää jotkin vähän nahkaa muistuttavat housut tai legginsit. Yleensä en ikinä käytä housuja, sillä inhoan puristavaa tunnetta. Välillä housut vaan ovat kätevämmät kuin hame tai mekko, joten halusin löytää housut, jotka tuntuisivat mukavalta jalassa. Ehdottomasti halusin löytää housut, missä ei ole nappia vaan joustava vyötärö. Tällaiset sitten löysin. Housut eivät purista ja näyttävät kivoilta. Ainoa miinus puoli on se, että ovat todella hiostavat. Minulla oli nämä päällä myös lauantaina kun tulin Onnibussilla Turkuun, huhh kun tuli kuuma. Suomen sää aina yllättää. :D Hupparin ja paidan tilasin myös keväällä netistä, ei mitään laatutuotteita, mutta tykkään printistä. Halusin lyhyen paidan, sillä se sopii hyvin korkeavyötäröisten housujen ja hameiden kanssa. Tykkään todella paljon pääkallokiitäjästä, olen haaveillut siitä tatuointiakin.

Eilen olin ensimmäistä päivää töissä sitten maaliskuun. Teen pari viikkoa iltavuoroa, sillä vakkari iltavuorontekijä on sairaslomalla. Tulin kotiin eilen kahdentoista jälkeen ihan kuolleena. :D Töissä oli niin kiirettä ja sai juosta paikasta toiseen. Kävi ihan kuntoilusta, sillä työpäivän aikana kertyi 16 000 askelta plus että työ on fyysisesti aika raskasta. Jospa totun tässä tämän viikon aikana tuohon työtahtiin, kyllä siinä hetki menee aina pitkän tauon jälkeen tottua. Meinasin tänään käydä salilla ennen töitä, mutta hautasin sen idean herättyäni. Parempi vaan ottaa iisisti tämä päivä ja antaa kropan levätä. Katsoinkin aamulla rauhassa Angelia ja söin aamupalaa ja ajattelin tämän postauksen valmistuttua jatkaa Angelia. Se löytyy Buffyn kanssa Viaplaystä. Ihanan nostalginen sarja! Tykkään Angelista enemmän kuin Buffysta, Buffyssä oli liikaa teinidraamaa, Angel on taasen vähän synkempi, vaikkei siinäkään sarjassa ole huumoria unohdettu. Kaikinpuolin viihdyttävä sarja!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)



Kommentit

  1. Ihana tuo septum, todella hyvin sopii sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kovasti. :) Vielä kun saisi vaihdettua mustan täysrenkaan, se olisi vielä kivempi!

      Poista
  2. Vau, hienolta näyttää tuo uusi lävistys ^_^ Mä oon pitkään haaveillut industrialia ja kielikorua, mutta en ole uskaltanut niitä ottaa :D Katotaan tulevaisuudessa kun iskee 40 villitys xD onneksi siihen on vielä 8 vuotta aikaa :`D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha, siitä vaan ottamaan! Mä oon kans miettiny kielikorua, mut sitten rupes arvelluttamaan, että jääkö siihen kaikki ruuanjämät kiinni :D

      Poista
  3. Vautsi! Tekis mieli ottaa itselleni myös tai sitten nenän sivuun. En tiedä sitten jos tuo sattui kauheasti että otanko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se jonkin verran sattuu, mutta onneksi lävistystilanne on sekunneissa ohi! :)

      Poista

Lähetä kommentti