Synttärijuhlat ja juhla-asu

Tulikin viikon mittainen, suunnittelematon blogitauko! Viime viikko oli kiireinen, tai en tiedä voiko sitä sanoa kiireeksi, että oleskelin päivät pitkät ulkona nauttimassa kauan kaivatusta kesäsäästä. :D Noo kävin minä tiistaina Helsingissä Kansalliskirjastossa penkomassa arkistoja gradua varten. Muuten olin puistossa tai rannalla kavereiden kanssa. En ollut kotona paljon ollenkaan, ja ajattelin, että ehdinpä sitten päivitellä blogia kun menen takaisin Iisalmeen loppuviikosta. Perjantaina saavuinkin tänne lapsuudenkotiin ja pääsin heti keskelle kaaosta ja tohinaa. :D Lauantaina vietettiin isän kuusikymppisiä, ja perjantaina kaikki juhlajärjestelyt olivat aivan kesken. Perjantai-ilta menikin sitten kakkuja tehdessä.. Leivoin minttusuklaa- ja mustaherukkajuustokakut ja tarkoitus oli tehdä myös mansikkakermakakku, mutta aika loppui kesken. Onneksi yhdellä vieraalla oli pakkasessa valmiiksi kakkupohja, hän toi sen lauantaiaamuna ja pelasti meidät. :D Että tällaista sähläystä ja viimetippaan tekemistä aina meillä... Lauantaiaamun väänsin hirmuiset annokset erilaisia salaatteja juhlapöytään ja koristelin kakkuja. Iltapäivällä tulivatkin sitten vieraat. Syötiin, paljuiltiin ja saunottiin. Juhlat olivat kivat ja kaikki onnistui hyvin perjantain kaaoksesta huolimatta. Nämä pippalot olivat isän kavereille, perhejuhlat pidetään sitten vähän myöhemmin. Ajateltiin, että parempi vähän jakaa juhlaväkeä eikä pitää jättimäisiä kekkereitä tällaisena aikana.

Sunnuntaiaamuna palju ja sauna olivat taas lämpimät ja nautin niistä parin tunnin ajan. Loppupäivä meni sitten sohvalla elokuvia katsellen ja kakunjämiä syöden. Olin aivan poikki. :D En kauheasti juonut alkoholia lauantaina, mutta valvominen vetää kyllä minulla veronsa, olen sitten seuraavana päivänä aina ihan naatti. Mummo täällä hei. :D



Juhlapäivänä pukeuduin mekkoon, jonka sain kaverilta vuosi tai pari sitten. Hän ei enää käyttänyt mekkoa ja lahjoitti sen minulle ilmaiseksi. Mekko on sittemmin jäänyt vaan kaapin perukoille pölyttymään, mutta nyt se viimein pääsi käyttöön! Tykkään mekon mallista, se on tyköistuva vyötäröltä ja takaa helma on pidempi. Mekon kanssa sopisi jokin leveä musta vyö korostamaan vyötäröä entisestään. En pakannut Turusta mitään juhlakenkiä, eikä minulla muutenkaan ole matkassa mustia kenkiä muita kuin juoksukengät, enkä halunnut yhdistää asuun laventelinvärisiä tennareita, joten menin illan sitten avojaloin. Eipähän tullut jalat kipeäksi korkkareilla seisomisesta. Meillä on tosi mäkinen piha, niin ei ole muutenkaan ihan unelmamaasto korkkareiden kanssa kävelemiseen.

Pakko vielä hehkuttaa, että onpa ihana ottaa asukuvia kun on tällaiset maisemat taustalla! Siskontyttö oli reipas ja otti minusta kuvia, kiitos hänelle. <3





Kommentit

  1. Onpas ihanan näköinen mekko ^_^
    Ja onpas teillä ollut tohinaa siellä juhlien järjestelyssä :D hyvä että kaikki meni kuitenkin hyvin pienestä kaaoksesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tää on aina tätä meidän perheessä..ikinä ei voi tehä mitään etukäteen. :D

      Poista

Lähetä kommentti