Kukkaverkkarit ja niittitakki

Asukuvia tällä kertaa tiedossa. Tämä asukokonaisuus on ollut minulla jo useasti nyt tänä keväänä ja kesällä päällä. En ollut pitkiin pitkiin aikoihin käyttänyt näitä Leeloosta joskus tilaamiani kukkaverkkareita. En tiedä, miksi ne olivat jääneet vaatekaapin perukoille, sillä nämä verkkarit on tosi kivat! Ovat rennot ja kesähelteillä mukavan vilpoisat. Minua harvoin näkee housuissa, sillä en tykkää puristavista vaatteista kuten farkuista, mutta tällaiset rennot kuminauhavyötäröiset verkkarit on mukavat jalassa. Vaikka rakastankin mekkoja ja hameita, housujen käyttäminen välillä on ihan kivaa vaihtelua ja joissakin tilanteissa ovat kätevämmät kuin mekot tai hameet. Esimerkiksi viime viikonloppuna olin Kajaanissa ystäväni luona ja näin ensimmäistä kertaa kummityttöäni, jonka näkeminen viivästyi koronan takia. Vauveli on nyt jo neljä kuukautta ja aivan ihana. <3 Lasten kanssa touhutessa housut olivat helpompi valinta. Perjantai-iltana istuskeltiin rannalla ja siellä oli aika vilpoisa tuuli, joten tämä asukokonaisuus oli todella kätevä tuohon tilanteeseen. Niittitakki on kevyt mutta pitää pikkuviiman loitolla. Ostin takin Italiasta siellä ensimmäistä kertaa asuessani eli 2012-2013. Takki on muuten säilynyt hyvänä, mutta hihat rispaantuivat, joten viime vuonna purin hihansuiden vetoketjut pois ja taitoin rispaantuneet reunat nurjalle ja ompelin. Minulle takkien hihat ovat aina vähän ylipitkät joten kääntövaraa löytyy aina. :D

Tällä viikolla olen opiskellut joka päivä, mutta huomisesta lähtien ajattelin pitää parin viikon tauon opiskelusta. Meille tulee juhannukseksi sisko lapsineen ja ensi maanantaina tulee pikkuveljeni puolisonsa ja veljentyttöni kanssa meillä kahdeksi viikoksi. Eipä siinä raaski kauheasti opiskella, kun on perhettä läsnä. Myös ystäväni tulee Turusta parin viikon päästä meille muutamaksi päiväksi. Hän lähtee sitten heinäkuun lopussa Italiaan lähes vuodeksi vaihtoon, joten ei ehditä sitten enää nähdä. Kiva, että saatiin järkättyä, sillä olen usein häntä houkutellut tänne Savoon maaseudulle käymään, varmasti hänelle kiva ja erilainen kokemus, sillä hän on aina asunut kaupungissa.




Olen niin nauttinut tästä aurinkoisesta kelistä! Joka päivä olen käynyt pitkillä kävelyillä ja kuunnellut äänikirjaa. Siinä menee helposti parikin tuntia hyvää kirjaa kuunnellessa ja maalaismaisemia ihastellessa. Juoksemiseen sää on ollut kuitenkin liian kuuma, ehkä pitäisi mennä joskus keskiyöllä juoksulenkille. :D Toissapäivänä otin terassilla aurinkoa ja luin Pratchetin kirjaa. Juuri sopivan lämmintä oli auringossa loikoiluun. <3 Tänään on satanut koko päivän ja aamulla oli myös ukkosta. Kesäsateessa on jotain tosi ihanaa ja tunnelmallista maalla, ihanaa kuunnella sateen ropinaa hiljaisuudessa.

Odotan innolla juhannusta, sillä olen tosi monet juhannukset viettänyt töissä, joten tämä on ensimmäinen perinteinen maalaisjuhannus varmaan neljään vuoteen. Ihanaa viettää juhannus nyt perheen kanssa maaseudun rauhassa. Saa nähdä, pääsenkö huomenna saunomaan, sillä uusimman tatuoinnin ottamisesta on vähän alle kaksi viikkoa. Tosi hyvin tuo on jo parantunut, mutta mietin vielä, mitä teen. Säälihän se olisi jäädä juhannuksena saunomatta! Ehkä käväisen vaan pikalöylyissä. Katsotaan, päivittelenkö vielä loppuviikosta, jos en niin haluan toivottaa kaikille ihanaa juhannusta! :)

Miten te aiotte viettää juhannuksen? :)




Kommentit

  1. Ihanan rento ja kesäinen asu! Meillä kului juhannus mökillä avomiehen sukulaisten seurassa. Kerrankin sattui aivan ihana keli juhannukseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niinpä, oli aivan ihana keli! Kiva että pääsitte mökille, luonnon lähellä juhannuksen viettäminen on parasta. :)

      Poista

Lähetä kommentti