Riimujen tulkintaa vuodelle 2022

Juhlin vuoden vaihetta rennosti lapsuudenkodissa Iisalmessa. Paikalla oli minun ja vanhempieni lisäksi isoveli, isosisko ja kaksi teini-ikäistä siskontyttöä. Pelattiin lautapeliä, käytiin saunomassa, tehtiin alkoholittomia drinksuja (kermakaljaa ja moscow mulea) ja herkuteltiin nachopellillä ja siskontytön leipomuksilla. Oli mukavan rento ilta. <3 Jossain vaiheessa nostettiin sitten myös jokaiselle riimu ja kysyttiin, että mitä vuosi 2022 tuo tullessaan. Minä nostin Kanon, joka on tuo riimukasan keskellä, kallellaan olevaa v-kirjainta muistuttava riimu. Käytettiin siskon tekemiä riimukiviä, hän oli poiminut kiviä viime kesänä Lapin reissullaan ja maalannut kiviin riimut. Tosi kivan näköiset!

Riimusta tuli hyvä mieli ja tämän tulkinnan myötä tuntuu mukavalta ja positiiviselta aloittaa tämä vuosi. Pari viime vuotta ovat olleet todella raskaita, joten uusi alku ja onnellinen kausi kuulostavat ihanan kannustavilta! En usko ennustamiseen, mutta uskon riimujen ja myös tarottien tulkinnan herättävän sellaisia tuntemuksia, asenteita ja ajatuksia, jotka auttavat menemään niiden näyttämään suuntaan elämässä. Usein kuitenkin oma asenne ja mielentila auttavat paljon esimerkiksi omien tavoitteiden saavuttamisessa. Riimut ja tarotit myös auttavat herättelemään ajatuksia ja kuulostelemaan syvemmin omia fiiliksiä niistä teemoista, mitä ne esiin nostavat.

Nostitko sinä riimun tai tarot-kortin uudelle vuodelle? :)

Tulkinta on otettu Harri Paasion kirjasta Riimut - viikinkien oraakkeli:

"Kano kertoo sinulle, että elämääsi paistaa tiedon ja oivalluksen valo. Epätietoisuus on kadonnut, olet uuden alun edessä. Tilaisuuksia ja uusia mahdollisuuksia tuntuu ilmaantuvan näköpiiriisi kuin sieniä sateella. Sinussa on uutta päättäväisyyttä ja rohkeutta tarttua hankkeisiin, jotka ovat aiemmin saattaneet tuntua vaikeilta ja ylivoimaisilta. Tietoisuuden valo suojelee sinua negatiivisilta voimilta ja kateellisilta ihmisiltä. Voi olla, että oma selkeytesi ja päämäärätietoisuutesi saattaa hämmentää ja suututtaakin muita. Yhtä lailla herätät kunnioitusta ja ihailua. Sinulla on tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja aloittaa uusia merkittäviä ihmissuhteita joko työelämässä tai rakkaudessa.

Kaiken kaikkiaan elämässäsi on nyt onnellinen ja iloinen kausi. Sinun kannattaa kehittää luovaa puoltasi: kirjoittaa, maalata, musisoida tai harrastaa jotakin muuta taiteen muotoa. Sinun on syytä tutustua sisäiseen lapseesi. On myös mahdollista, että opit jotakin tärkeää jonkin lähipiirisi kuuluvan lapsen kautta."


Kommentit

  1. Eräs kaveri ennusti mulle taroteista enne vuoden vaihdetta, kuinka tuleva vuosi tulee menemään. Oli kyllä niin tunnistettava tulkinta minuun, että välillä hämmästelen :D mutta tuo on kyllä totta mitä sanoit että monesti toiveikkaat "ennustukset" saattavat luoda toiveikkaan ja positiivisen tunteen jonka ansiosta tulevaisuus sujuukin paljon luottavaisemmin ja ns, paremmin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on usein niin ihmeellisen paikaansa pitäviä! Tokihan ne itse tulkitsee juuri haluamallaan tavalla. Jep, kyllä se vaikuttaa paljon asenteeseen, jos vertaa että kortit/riimut sanoo että edessä on paska vuosi vs. onnellinen vuosi!

      Poista
  2. Onpa mukava ennustus, toivottavasti kanavoit sitä tänä vuonna ja koet kaikkea mahtavaa! 🧡 Minä tutkiskelin tarotkortteja, mutta se oli jotenkin puolivillaista, eikä jäänyt mitään kovin konkreettista mieleen. Paitsi, että sitä saa mitä antaa eli ystävällisyys ruokkii ystävällisyyttä. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivon samaa! <3 No mut toihan on aina hyvä muistaa! :D

      Poista
  3. Onpa hauskat nuo riimukivet, ihana idea myös lahjaksi. <3 Oma mielenmaisema ja asenne vaikuttaa kyllä todella paljon siihen millainen vuosi on edessä, ihan kuten kuvailitkin tuossa ylempänä miten suhtaudut ennustamiseen. :) Toiveikkuudesta on hyvä lähteä liikkeelle! Aivan ihanaa uutta vuotta siulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) ja itsetehdyissä on ihan eri fiilis kuin sellaisissa made in china-kivissä. Joo, kyllä positiivinen asenne auttaa paljon. Ihanaa uutta vuotta sinullekin! :)

      Poista

Lähetä kommentti