Makuuhuoneen sisustusideoita

Olen viime syyskuun muuton jälkeen saanut makuuhuonetta laitettua aika kotoisaksi, mutta vielä olisi kiva tehdä siitä vieläkin kotoisampi ja omaan tyyliin sopivampi! Mulla on Pinterestissä oma kansio erilaisille sisustusideoille ja sieltä katselin makuuhuoneeseen ideoita ja kokosin muutaman idean kollaasiksi. 

Jos mulla ei olisi vuokrakämppää, laitattaisin makkariin tuollaisen ihanan metsäkuvioisen tapetin! Kuva on otettu Bambetlen sivuilta. Metsä on aina ollut minulle paikka, missä voin rentoutua ja metsässä oleminen tuo aina jonkinlaisen harmonisen olon. Tämän takia metsämaisema makuuhuoneessa loisi rauhallisen tunnelman. 

Tällä hetkellä makuuhuoneessani ei ole yhden yhtä kasvia ja haluaisin sinne muutaman. Muratti olisi tosi kiva, varsinkin jos se olis tuollainen pitkä ja roikkuva niin kuin Plantagenin kokelmasta löysin. Murattia on myös kuulema vaikea tappaa ja se viihtyy varjoisassa, joten se olisi aika passeli makkariin. Muratin lisäksi haluaisin kuivattuja ruusuja, joko maljakkoon tai tuolla tavalla roikkumaan oksalle. Nyt minulla on makuuhuoneen seinällä kuivattu seppele kehyksissä. Seppele oli päässäni valmistujaisissani viime kesänä, oli ihanaa saada se muistoksi seinälleni. <3

Makuuhuoneen seinälläni on jo nyt pari taulua, mutta haluaisin vielä lisää. Seinälläni on kuutaulu ja sen viereen olisi kiva laittaa tuollainen yöperhostaulu, jonka löysin Deseniosta. Tai en tiedä, onko tuo varsinaisesti yöperhonen, mutta on siinä hyvin öinen fiilis. :D Haluaisin, että makuuhuoneessani olisi yöteema, johon kuuluisi vahvasti kuu ja yöperhoset, molemmat ovat mulla sydäntä lähellä. <3 Tämä taulu on myös tosi nätti.

Yöperhosteeman mukaisesti haluaisin myös ihanat yöperhoslakanat! Nämä kuvan lakanat bongasin Spirit Nest-verkkokaupasta. Aivan upea kuosi ja upea on hintakin. :D Mutta toisaalta nuo on custom made, joten totta kai hintaakin on. Ei vaan innosta lähtee jenkkilästä tilailemaan, jospa joskus Euroopasta tulisi vastaan samankaltaiset.

Haluaisin myös makuuhuoneen seinälle sisustustarroja. Yksittäiset tähdet olisi superkivoja, ne voisi laittaa haluamaansa muotoon. Jännä, että niitä googletellessani löysin vaan lasten makkariin tarkoitettuja tähtitarroja. Muistankin, että lapsena mulla oli sänkyn yläpuolella sellaisia tähtiä, jota hehkuivat pimeässä. Ne oli kivoja!


Kommentit

  1. Ihana tunnelma tossa sun pinterest-kokoelmassa! Yöperhoset on upeita, ja oon miettinyt, että olisi ihanaa, jos olisi sellainen lasivitriinitaulu, jossa olisi feikkiyöperhosia. Ei siis oikeita, koska en halua turhaan tapattaa olentoja, vaan jotain fantasiayökkösiä. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo sellainen ois kyllä tosi hieno! Löytyisköhän jostain etsystä...

      Poista
  2. Kauniita ideoita ♥ Ihastuin itse tuohon metsätapettiin. Piti ihan laittaa kirjanmerkkeihin :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti