Brunssi Helsingissä

Viime lauantaina kokoonnuimme Dekadentin Irvikissan luokse Helsinkiin Halloween-teemaiselle brunssille. Korona vähän karsi osallistujia, mutta onneksi kuitenkin saatiin brunssi järjestymään! Paikalla oli siis Dekadentti Irvikissa, hänen puolisonsa Leijona ja Hiidenneito. Dekandentti Irvikissa kirjoittaa blogia nimeltään Arsenikkia aamutuimaan ja Hiidenneidolla on Hiidentupa-blogi. Nähtiin ensimmäistä kertaa, aiemmin ollaan netissä höpisty. Kivaa oli nähdä kasvotusten! Toivottavasti saadaan myöhemmin järjestymään uusi tapaaminen, minne pääsisi muitakin alternative-bloggaajia paikalle. Olipa ihanaa tehdä tuollainen minireissu viikonloppuna! Paljon kun on neljän seinän sisässä kotona niin on se vaan ihanaa vaihtelua vaihtaa maisemaa. Kiitos kaikille paikallaolijoille ihanasta brunssista ja ihanista tarjoiluista! :)

Kuva by Leijona

Dekadentti Irvikissa oli valmistanut tällaisia supersöpöjä Halloween-paprikoita! Hauska idea Halloween-pöytään. Hän oli myös tehnyt herkullisia Oreo-kakkusia. Hiidenneito toi tekemäänsä nyhtökaurapiirakkaa, se oli myös ihan superherkullista. Pitää kyllä näitä kaikkia reseptejä testata itsekin, hyvää ja helppoa! Minä tein brunssille pehmeitä suklaakeksejä Kamomillan konditorian ohjeella. Juomana brunssilla oli veriappelsiinimehuun tehtyä mimosaa ja teetä.

Kuva by Leijona



 

Kommentit

  1. Oli ihanaa nähdä! Ja olen ihan samaa mieltä tuosta kodissa kökkimisestä: on tosi hyvä saada järjestettyä pienemmillä porukoilla kivaa ohjelmaa, kun isompia tapahtumia ei voida pitää. Muuten sitä voi vaikka mökkihöperöityä. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kyllä sitä sosiaalisuutta kaipaa, varsinkin nyt tällaisessa tilanteessa, missä sosiaalinen elämä on kaventunut aika huimasti. Tuollainen brunssi on kyllä ihanan rentoa puuhaa, saa syödä ja jutustella rauhassa. :)

      Poista
  2. Voi miten ihana brunssi teillä oli ollut. Vitsi kun harmittaa etten päässyt tulemaan, mutta toivottavasti tulevaisuudessa tulee uusi mahdollisuus vastaavaan tilaisuuteen ja pääsisin tutustumaan teihin ihan livenä ^_^ Ootte niin ihanan oloisia tyyppejä kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää järkätä uusi tapaaminen! :) Kiitos, sinä myös. <3

      Poista

Lähetä kommentti